• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme söylemeli miyim ?

Çok can sıkıcı bir durummuş , umarım bir yolu bulunur.
Burada konuları okuya okuya evden gelen her türlü sese kulak kabartıyorum . İki üç gecede bir, bizim üst kattan da ritmik bir gıcırtı geliyor . Bir 5-10 dk Sonra da kesiliyor . Geçen gece kızım uyanıktı duydu üst kattan gelen sesi. Birisi yatakta zıplıyor herhalde dedim henüz 10 yaşında. Umarım yutmuştur bu bahaneyi :))

Bizimkiler de biz küçükken yatak odasından çıkar, evin en ücra odasına gider , kapıyı da kilitlerlerdi , ben gece uyanırsam kitli kapıyı fark edince anlardım ancak. böyle bir travmam yok , olsa çok garip olurdu , çünkü insan annesi ile babasını hiç o şekilde düşünmek istemiyor. Sanki böyle onlar kankaymış, kardeşmiş gibi geliyo insana
Babanızın da masallahı varmış
burada 30 ‘lu yaşlardaki kocaların el etek çektiğini okuyoruz , 50 Li Yaşlarda masallah diyorum :))
Yok anlamamistir 😂 evet kötü hissediyor insan. Bir ara pat kapıyı kitliyorlardi dedim kapıyı pat pat kapatmanıza gerek yok. Kapınız açık olsa bile kapıyı tıklatmadan girmiyoruz dedim gerçekten de öyle. Çünkü kapılar dönen kollu kapılardan ve sert açılıp örtülüyor.
Evet 😂 50 yaşlarda öyle babamla annemi hiç yaşlı olarak görmüyorum düşününce öyle oluyor. Burda ki konuları okuyunca şaşırıyorum o yüzden. Anormallik var ama kimde 🤔

50 yaş niye bu kadar abartıldı? Elli yaşında insanlar elini eteğini çekmiyor bu işlerden. Gayet düzenli cinsel hayat sürdürülecek bir yaş.
Ben evlendiğimde babam 66 yaşındaydı, cinsel hayatları devam ediyordu. Sonrasında ne oldu bilmiyorum.
Zaman zaman benim de duyduğum oldu seslerini. Hiç de ay anne baba olunca bir tuhaf geliyo, insan anne babasını öyle düşünemiyo demedim. Ne güzel hala birbirlerini seviyorlar ve sağlıklılar dedim.
Çocuk yapmama sebeplerimden biri cinsel hayatın etkilenecek olması. Doğurduğum bebeye hesap mı vericem büyüyünce 🤣

Şöyle bir şey. Bir tarafı yapışkanlı oluyor. Yatak başlığına yapıştırın, gerçekten sesi kesiyor. Garanti olsun diye epey yapıştırın yanyana. Hatta üst üste iki tane yapıştırın olmazsa. Ama duvara değen kısma denk getirmeye dikkat edin. Ucuzlukçularda vb yerlerde bulabilirsiniz kolaylıkla.
Teşekkür ederim üst tarafına yapıştırsak yeterli olur mu ?

50 yaş niye bu kadar abartıldı? Elli yaşında insanlar elini eteğini çekmiyor bu işlerden. Gayet düzenli cinsel hayat sürdürülecek bir yaş.
Ben evlendiğimde babam 66 yaşındaydı, cinsel hayatları devam ediyordu. Sonrasında ne oldu bilmiyorum.
Zaman zaman benim de duyduğum oldu seslerini. Hiç de ay anne baba olunca bir tuhaf geliyo, insan anne babasını öyle düşünemiyo demedim. Ne güzel hala birbirlerini seviyorlar ve sağlıklılar dedim.
Çocuk yapmama sebeplerimden biri cinsel hayatın etkilenecek olması. Doğurduğum bebeye hesap mı vericem büyüyünce 🤣
Yani burdaki konuları okuyunca evet 50 yaş fazla geliyor 😂 tabi ki öyle seviyorlar ne güzel ama bana öyle gelmiyor ıste öyle düşünemiyorum. Anne baba yani o.
Rahatsızlık verici. Komsu seslerinden bile rahatsız olunuyor anne baba daha fazla.
Hesap tabi ki değil ama bende küçük değilim. Onlarda anne baba dikkat edilmesi lazım 😏😊

Yani burdaki konuları okuyunca evet 50 yaş fazla geliyor 😂 tabi ki öyle seviyorlar ne güzel ama bana öyle gelmiyor ıste öyle düşünemiyorum. Anne baba yani o.
Rahatsızlık verici. Komsu seslerinden bile rahatsız olunuyor anne baba daha fazla.
Hesap tabi ki değil ama bende küçük değilim. Onlarda anne baba dikkat edilmesi lazım 😏😊

Buradaki konularda geçenler sağlıksız insanlar. Valla ben komşudan da ses gelse çığlık kıyamet olmadığı sürece rahatsız olmuyorum, anne babamdan da olmazdım. Cinselliğe bakış açısı, algılayış biçimiyle ilgili sanırım.
Anladığım kadarıyla siz de kardeşiniz de yıl boyu evdesiniz. İnsanların iki yetişkin çocuğu var ama yalnız kalamıyorlar. Sürekli bir dikkatli cinsel yaşam olmak zorunda. Tatile falan gönderin arada bir rahatlasınlar 😉

Buradaki konularda geçenler sağlıksız insanlar. Valla ben komşudan da ses gelse çığlık kıyamet olmadığı sürece rahatsız olmuyorum, anne babamdan da olmazdım. Cinselliğe bakış açısı, algılayış biçimiyle ilgili sanırım.
Anladığım kadarıyla siz de kardeşiniz de yıl boyu evdesiniz. İnsanların iki yetişkin çocuğu var ama yalnız kalamıyorlar. Sürekli bir dikkatli cinsel yaşam olmak zorunda. Tatile falan gönderin arada bir rahatlasınlar 😉
Daha yeni evdeyim yani bu yıl evdeyim unv yeni bitti. Yani ben yokken rahatlardı 😂 kardeşim duymaz zaten. Gidebilirler tatile istedikleri yere bence bi sıkıntı yok 🙄

ben şahsen oğlumun-kızımın gelipte, anne ses geliyor ne oluyor orada filan demesinden yüzüm kızarırdı bu net...

ama söyleyip söylememe konusu sizin kararınız. iki kararda yanlış değil bence...

Lütfen dalga geçmeyin. Çoğunuzun yaşı benden büyük akıl almak için yazıyorum. Annemlerin odası ile odam yan yana ve onların yatak başı ile benim yattığım duvar aynı. Yani oda da ne olursa genelde duyuyorum. Özel hayatları beni ilgilendirmez ama ister istemez rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum. Anne baba sonuçta gözümde onları o şekilde düşünmek rahatsız ediyor. Ve ister istemez tavır alıyorum onlara karşı ve baktıkça aklıma geliyor bir iki gün.. Yatak başlığı gicirdiyor. Yani onlar yatakta dönerken de duyuluyor çoğu zaman. Yani anneme desem mi demesem mi bilemedim..
Odamın konumunu değiştiremem bu şekilde rahat oluyor. Off😥
uyuyup dalana kadar kulaklik kullansan. her gun gelmiyordur ya ses.

Lütfen dalga geçmeyin. Çoğunuzun yaşı benden büyük akıl almak için yazıyorum. Annemlerin odası ile odam yan yana ve onların yatak başı ile benim yattığım duvar aynı. Yani oda da ne olursa genelde duyuyorum. Özel hayatları beni ilgilendirmez ama ister istemez rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum. Anne baba sonuçta gözümde onları o şekilde düşünmek rahatsız ediyor. Ve ister istemez tavır alıyorum onlara karşı ve baktıkça aklıma geliyor bir iki gün.. Yatak başlığı gicirdiyor. Yani onlar yatakta dönerken de duyuluyor çoğu zaman. Yani anneme desem mi demesem mi bilemedim..

Annene soyleyebilirsin, ayip degilki, her sesi duyuyorum dersin o anlar,

Söylemişsiniz ne dedjler :)

Back
X