- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
sağol benim yerime de yazmışsın sankiEn çok çocuğa üzülüyorum. Elleri kırılasıca kocan sana vururken o bunlara şahit oluyor. Psikolojisi Nasıl etkileniyordur yavrumunaileniz arkanızdayken çekmek zorunda değilsiniz bunu.
Elalem 2 gün konuşur susar ama o yavru bir ömür çeker. Hem evladının psikolojisinden daha mı önemli milletin ne konuştuğu?
Benim kizim 2 yasinda oyuncak oynamaz anca benle beraber mutfak tezgahina cikar. Camlara cikar ki evin her tarafina guvenlik kilitleri taktrdim uyku problemimizde cabasi ve astimi var hergun rutin temizligim var o yuzden aksama kadar ayaktayim yemek yemeye bile firsat bulamiyorum onca sikinti stres bi kere evladima sesimi yukseltmisim ve bundan ofke problemim oldgnu mu cikarttnz bravo hangi tip fakultesini bitirdnz hanimefendi siz asla ama asla anneligimi sorgulayamazsiniz ki kendinzde de bu hakki nasil buldnuz acabaSadece kocanin degil seninde ofke kontrolun yok
Kucucuk bebek senin bagirmandan sinirlenmenden ne anlar..
Kocanizdan pek bi farkiniz yok,ikinizde uzmana danisin.
Cokmu onemli yere dokulen salataniz cocugunuzun huysuzlugu gecene kadar ac kalmaniz.
Anliyor hemde herseyi ben cok guzel bir cocukluk gecirdim yyani ne annem ne de babam bir kere bizim yanmzda seslerni yukseltmediler hala da oyleler annemlere gittgim zaman ewe hic gelmk istemiyorum kizim da orda cok mutlu oluyor bide liseye giden bi kiz kardes dha var evde ben kizim kardeslerim oyun oynuyorz cok seviniyor kahkahalar atiyo eve geliyoruz anneannemlere gidelim diyor bana ama babasina da cok duskun hergun iki uc kere aratiyor bna knusuyolar ayrilms insanlarn cocujlarida mutlu olabilir evdeki huzursuzlktan psikolojisi bozulacagna annmlerde gayet rahat bir hayat huzurlu bir hayat yasar diye dysunuyorum calismama gerek yok annemn de babamn da kendine ait ayri ayri dukkanlari var durumlari cok cok iyi yani arkamdalarda kizim icin kendim icin evladma iyi bir gelecek icin bosanmak istiyorum ama millet ne der diye kafam cok kurcalaniyo o yuzden cok kararszm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?