anneme soylemelimiyim napim nolur yardim edin

Biz size ne dersek diyelim boşanmazsınız. Kimse kaçarak evlendiği kocasını bırakmıyor. Elalem ne der vs diye, o yüzden pek bir şey öneremedim üzgünüm.

Ayrıca kimse burada, ''Nasıl bağırdın 2 yaşındaki çocuğa'' diye bik bik etmesin Allah bilir siz nasıl çığırıyorsunuzdur çocuklarınıza, peygamber değiliz biz ki sabrımız da ona göre olsun, her insanın bıkkınlık geçirip sabrının taştığı bir an vardır. Konudan sapıp konu sahibinin anneliğini sorgulamayın.
Sanki çocuğu darp etmiş. Herkesin annesi sesini yükseltti burada, psikolojimiz mi bozuldu? Terliği alıp kolunuza poponuza indirmedi mi anneniz sinirlenip?
Herkes zaten kusursuz anne burada.
Allah Allah.

Hayir size cvp yazarken bi yandan da kardesmle knusuyorum sabah gelicek yanima beraber esyalarimi toplayip gidicem kv cok uyardi annmlerde fakat anlamiyor kimseyi dinlemicem artik unvrstyidedondurmustum aciktan dewam edicem evladimi da kendmi de kurtaricam sabah olsun annmle knusup beraber yapilacak olanlari yaparz sonrasinda artik noluyosa olsun kac sene surerse sursun bosnma davasi tazminat nafaka da istiycem ben adalet okuyorum ki ne buyuk celiskidir

Gerçekten şimdiki çocuklara yetişkinlermiş gibi davranıldığı için çocuklarda bi iticilik söz konusu ya. Büyümüşde küçülmüşler gibi. Birde herkes çocuğuna süper zeka muamelesi yapıp etrafada öyle empoze ettiğinden olsa gerek, yok şöle akıllı yok şöle zeki vs, çocuklar çocuk değil başka bişey resmen.

Şahit olduğum çok fazla örnek var çevremde. Artık ailelerin değil çocukların dedikleri oluyor, öyle saçma bi düzen varki. Çok sorunlu tipler yetişiyor...

Konu sahibinin cevaplarını beğenmeyip otur dayağını ye şeklinde yorum yapanları çok ''TERBİYESİZCE'' buldum!! Sizde sıkıntılı tiplersiniz o zaman, verilen cevabı beğenmeyince otur dayağını ye, kocan kafana vurmasın vs nasıl insanlarsınız ya??? Bi kadına böyle bişey denir mi. Mantığınıza aklınıza yatmamış olabilir, ama bunu söylemenin çok yolları var. İnsanları yarasından vurmayı ne çok seviyorsunuz!!!!!!!!!!

Sizlerin hiç sabrınızn tükenip çocuğunuza bağırdığınız olmuyor tabi kesinlikle konu sahibi tedavi olmalı...

Konu sahibi yaşadığı sıkıntıyı paylaşmış, çocukla yeniden baba evine dönüp sıfırdan hayat kurmak kolay mı? Biraz yüreklendirilmeye ihtiyacı var belliki. Çok seviyosunuz dimi akıl satmayı, kendi başınıza gelincede kızdıklarınızdan farksız davranmıyorsunuz ama! İnsanoğlu işte!!!!

Biz yapması gerekeni söyler yüreklendirir, yol gösteririz. Uygulayıp uygulamamak ona kalmış onun hayatı.

Konu sahibi, ne olursa olsun millet ne der die, bu hayata ne kendini ne çocuklarını mecbur etmek durumunda değilsin. Kendine bi şans vermeliisin, bu kadar değersizleştirilmeye izin verme. Yaşadığın kolay değil haklısın, ama güçlü olmalısın, millet ne der, çocuğumla kardeşim anlaşamıyor vs bunlar bahane, sadece içi boş bahaneler. Seviyomusun bu adamı? Hayatını bu şekilde harcamaya kararlıysan hiç kimseye bişey anlatma, hem eziyet çekip hemde kılını kıpırdatmayan insanlar sinir bozar çünkü. Yani biz sana vah vah desek nolur, sen kendine acımalı ve öyle yol çizmelisin. Bak burda ne kadınlar var, yaşadıklarını kabullenmeyip dik duran. Hemde ne şartlarda..

Niyetim sizi kirmak degil kendinize getirmek.Siz bagirdim derseniz bagirdim olarak algilariz ve ona gore yorum yapariz o an sizi aslinda ne demek istediginizi anlamami beklemeyin.

Bik biklamiyoruz uslupluca anlatiyoruz.Evde az yada cok siddet goren cocuklar ozguvensiz oluyo ve boyle elalem ne der kafalarinda yasiyolar eziliyolar cekiyolar.

Bik biklamiyoruz uslupluca anlatiyoruz.Evde az yada cok siddet goren cocuklar ozguvensiz oluyo ve boyle elalem ne der kafalarinda yasiyolar eziliyolar cekiyolar.
Yorumlara bir göz gezdirdim de, gerçekten çok uslüpluca anlatılmış gözüm yaşardı.
Hayatta hiçbir insanı düşük doz sözlü veya fiziksel şiddetten uzak tutamazsınız. Her insan mutlaka şahit olur, çocukları doğup fanusa kapatamayacağımıza ya da ağla etrafını öremeyeceğimize göre.
Ben de ailemin kavgalarına şahit oldum ama elalem ne der kafasında yaşamıyorum. Önemli olan konu sahibinin bu ortamı devam ettirmemesi.

Sevmiyorum icimde ona karsi ne sevgi ne saygim kaldi kavgadan sonra defol git dedim ama dedigim gbi kizim korktugu icin ustelemedim odama gittim kizimi da alip kapimi kapadim kzmi uyutup kk yazdim sonrada burdaki kendni bilen ahlakli insanlarin soyledklerni dinleyip kardesme msj attim donmeyecgim kararimdan gidicem ve bi dha asla hayatma sokmycam onu

Lütfen kararının arkasında dur ve onun sahte pişmanlığına sakın kanma. O kimki seni dövebilir? Bildiğin ezik, eşine vuran insan eziktir ya. Git sokakda dövüş yiyosa ağzını burnunu eline versinler çok adamsan. Sana böyle yapanı def edeceksin hayatından. Sana değer veren olmaz mı sanıyorsun? Senin kılına zarar vermicek adam çıkmaz mı sanıyorsun? Öyle bi çıkarki... Herşeyi hepsini geç insan gibi yaşarsın, itilmeden kakılmadan. Güçlü ol, böyle ezik bi tipin egosunu tatmin etme. Sen ve çocukların şu adamdan bin kat değerlisiniz.

Madem bu kadar mutluydunuz neden kaçarak evlendiniz ki?

Niyetim sizi kirmak degil kendinize getirmek.Siz bagirdim derseniz bagirdim olarak algilariz ve ona gore yorum yapariz o an sizi aslinda ne demek istediginizi anlamami beklemeyin.
Kirdinz gercekten sozlernzi okuyup agladim benm soylememe gerek yok burdaki insanlar nasil anlamislar demek istedgmi peki bagrmaktan ziyade ne dmek istedgmi anlamslar sze ne desem bos fakat bna yaptgniz gbi bi baskalaryla da lutfen boyle knusmayin olay dha 4 5 saat once oldu bide siz ustune boyle yaznca inanin cok kotu oldum dedigim gbi beni kirdgniz gbi baskarni kirmayin

Gocuncak biseyin yoksa niye agliyosun.Ustelik tek ben soylemedim seninde siddete egimli oldugunu demekki gorulen biseyler var.Kiril kirilki biraz kendine gel lutfen.

Madem bu kadar mutluydunuz neden kaçarak evlendiniz ki?
Bu soruyu cvpladim saniyorum ama ailem karsiydi evlenmeme unvrste okuyrdum okulmu bitirmeden ise girmeden evlendrmem diyorlardi vermiycem dedi bnde kactim meger cok sevdgim adam buymus iste cok dua ettim Allah im keske felc olsaydim da bu adamka evlenmeseydim diye kv soyledim bagrdi cagrdi esime ama annesni bile dinlemiyo

Gocuncak biseyin yoksa niye agliyosun.Ustelik tek ben soylemedim seninde siddete egimli oldugunu demekki gorulen biseyler var.Kiril kirilki biraz kendine gel lutfen.
Szin gibilerle iyilikle knusulmuyo simdi al o kaski falan dicemde senn gbiler yuzunden banlanmak istemiyorum o yuzden istedgin yorumu yap sna cvp vermye bile degmez acikca terbiyesizsin tek kelime ve netttt

Ne diyebiliriz ki.. Hiç değilse durumu düzeltme şansınız var. Ailenizin yanına döner ve okulunuzu bitirirsiniz, işe girersiniz, çocuğunuzu büyütürsünüz hayırlısıyla. Vakit yakınma ve keşkelerle dövünme vakti değil. Önünüze bakma vaktidir.

Milletin agzina laf vermekten daha onemli senin ve cocugunun hayati. Yani ondan once bunu dusun lutfen. Bide bagirmana kizip kendisinin siddet uygulamasi bende sok etkisi yaratti. Ben de neden bagiriyosun kismini okuyunca, kizimizi korkutuyosun bagirmadan ogretmeye calis dedi falan sandim. Madem ev sahibindem utaniyo beyefendi esine vurunca utanmiyo mu etrafran? Kesinlikle durma o evde. Gecen sefer nasil gittiysen yine gidebilirsin bidaha kanip donmemek uzere. Kendini heba etme. Ilerde kizini da dovmeye basliycak buyudugunde. Annemin bagirmasi dokunuyo diyosun ikinizi birlikte dovecegi gunleri bi dusun. Kurtar ikinizi de. Yeni bi hayatin olur bikac yilda tamamen toparlanir cok mutlu olursun merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…