- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Gerçekten şimdiki çocuklara yetişkinlermiş gibi davranıldığı için çocuklarda bi iticilik söz konusu ya. Büyümüşde küçülmüşler gibi. Birde herkes çocuğuna süper zeka muamelesi yapıp etrafada öyle empoze ettiğinden olsa gerek, yok şöle akıllı yok şöle zeki vs, çocuklar çocuk değil başka bişey resmen.Çok merak ettiğim bir konu buradaki anneler çocuklarına hiç kızmıyorlar mı?
Kadına hemen bir tepki gösterildi yok şiddet falan filan .
Her istediğini yapan her yeri dağıtan şımarık cocuklar bu yüzden yetişiyor herhalde .
Kadın kukrememistir herhalde yapma falan demiştir sesini yukselterek .
Tabi çocuk yetistirmede yeni kural hakimiyeti çocuğa verip anne babanın çocuğun elinde maymun olması değil mi?Bunu unutmuşum pardon.
Niyetim sizi kirmak degil kendinize getirmek.Siz bagirdim derseniz bagirdim olarak algilariz ve ona gore yorum yapariz o an sizi aslinda ne demek istediginizi anlamami beklemeyin.Siznle tartsmayacagim sadece ufak bir aciklama yapip polemige girmeyecegim cnku sonu gelmez uxarda uzar ben hakliyimlar bitmez bagirmaktan kastim var gucumle bagirmak degil x lutfen otur artik deyip sesim braz yukseldi var gucumle bagirmadim yani karsmdaki 2 yasndaki cocuk ewt ama sunu umuttnz heralde o benim evladim anladin mi canimdan parca ve bnde bir anneyim inan ki su sozleri okurken gozyaslarmi tutamadim nasil insanlar var gercekten soyleceklernzi insanlari kirmadan dasoyleyebilrsnz unutmayin
Bik biklamiyoruz uslupluca anlatiyoruz.Evde az yada cok siddet goren cocuklar ozguvensiz oluyo ve boyle elalem ne der kafalarinda yasiyolar eziliyolar cekiyolar.Ayrıca kimse burada, ''Nasıl bağırdın 2 yaşındaki çocuğa'' diye bik bik etmesin Allah bilir siz nasıl çığırıyorsunuzdur çocuklarınıza, peygamber değiliz biz ki sabrımız da ona göre olsun, her insanın bıkkınlık geçirip sabrının taştığı bir an vardır. Konudan sapıp konu sahibinin anneliğini sorgulamayın.
Sanki çocuğu darp etmiş. Herkesin annesi sesini yükseltti burada, psikolojimiz mi bozuldu? Terliği alıp kolunuza poponuza indirmedi mi anneniz sinirlenip?
Herkes zaten kusursuz anne burada.
Allah Allah.
Yorumlara bir göz gezdirdim de, gerçekten çok uslüpluca anlatılmış gözüm yaşardı.Bik biklamiyoruz uslupluca anlatiyoruz.Evde az yada cok siddet goren cocuklar ozguvensiz oluyo ve boyle elalem ne der kafalarinda yasiyolar eziliyolar cekiyolar.
Sevmiyorum icimde ona karsi ne sevgi ne saygim kaldi kavgadan sonra defol git dedim ama dedigim gbi kizim korktugu icin ustelemedim odama gittim kizimi da alip kapimi kapadim kzmi uyutup kk yazdim sonrada burdaki kendni bilen ahlakli insanlarin soyledklerni dinleyip kardesme msj attim donmeyecgim kararimdan gidicem ve bi dha asla hayatma sokmycam onuGerçekten şimdiki çocuklara yetişkinlermiş gibi davranıldığı için çocuklarda bi iticilik söz konusu ya. Büyümüşde küçülmüşler gibi. Birde herkes çocuğuna süper zeka muamelesi yapıp etrafada öyle empoze ettiğinden olsa gerek, yok şöle akıllı yok şöle zeki vs, çocuklar çocuk değil başka bişey resmen.
Şahit olduğum çok fazla örnek var çevremde. Artık ailelerin değil çocukların dedikleri oluyor, öyle saçma bi düzen varki. Çok sorunlu tipler yetişiyor...
Konu sahibinin cevaplarını beğenmeyip otur dayağını ye şeklinde yorum yapanları çok ''TERBİYESİZCE'' buldum!! Sizde sıkıntılı tiplersiniz o zaman, verilen cevabı beğenmeyince otur dayağını ye, kocan kafana vurmasın vs nasıl insanlarsınız ya??? Bi kadına böyle bişey denir mi. Mantığınıza aklınıza yatmamış olabilir, ama bunu söylemenin çok yolları var. İnsanları yarasından vurmayı ne çok seviyorsunuz!!!!!!!!!!
Sizlerin hiç sabrınızn tükenip çocuğunuza bağırdığınız olmuyor tabi kesinlikle konu sahibi tedavi olmalı...
Konu sahibi yaşadığı sıkıntıyı paylaşmış, çocukla yeniden baba evine dönüp sıfırdan hayat kurmak kolay mı? Biraz yüreklendirilmeye ihtiyacı var belliki. Çok seviyosunuz dimi akıl satmayı, kendi başınıza gelincede kızdıklarınızdan farksız davranmıyorsunuz ama! İnsanoğlu işte!!!!
Biz yapması gerekeni söyler yüreklendirir, yol gösteririz. Uygulayıp uygulamamak ona kalmış onun hayatı.
Konu sahibi, ne olursa olsun millet ne der die, bu hayata ne kendini ne çocuklarını mecbur etmek durumunda değilsin. Kendine bi şans vermeliisin, bu kadar değersizleştirilmeye izin verme. Yaşadığın kolay değil haklısın, ama güçlü olmalısın, millet ne der, çocuğumla kardeşim anlaşamıyor vs bunlar bahane, sadece içi boş bahaneler. Seviyomusun bu adamı? Hayatını bu şekilde harcamaya kararlıysan hiç kimseye bişey anlatma, hem eziyet çekip hemde kılını kıpırdatmayan insanlar sinir bozar çünkü. Yani biz sana vah vah desek nolur, sen kendine acımalı ve öyle yol çizmelisin. Bak burda ne kadınlar var, yaşadıklarını kabullenmeyip dik duran. Hemde ne şartlarda..
Lütfen kararının arkasında dur ve onun sahte pişmanlığına sakın kanma. O kimki seni dövebilir? Bildiğin ezik, eşine vuran insan eziktir ya. Git sokakda dövüş yiyosa ağzını burnunu eline versinler çok adamsan. Sana böyle yapanı def edeceksin hayatından. Sana değer veren olmaz mı sanıyorsun? Senin kılına zarar vermicek adam çıkmaz mı sanıyorsun? Öyle bi çıkarki... Herşeyi hepsini geç insan gibi yaşarsın, itilmeden kakılmadan. Güçlü ol, böyle ezik bi tipin egosunu tatmin etme. Sen ve çocukların şu adamdan bin kat değerlisiniz.Sevmiyorum icimde ona karsi ne sevgi ne saygim kaldi kavgadan sonra defol git dedim ama dedigim gbi kizim korktugu icin ustelemedim odama gittim kizimi da alip kapimi kapadim kzmi uyutup kk yazdim sonrada burdaki kendni bilen ahlakli insanlarin soyledklerni dinleyip kardesme msj attim donmeyecgim kararimdan gidicem ve bi dha asla hayatma sokmycam onu
Madem bu kadar mutluydunuz neden kaçarak evlendiniz ki?Anliyor hemde herseyi ben cok guzel bir cocukluk gecirdim yyani ne annem ne de babam bir kere bizim yanmzda seslerni yukseltmediler hala da oyleler annemlere gittgim zaman ewe hic gelmk istemiyorum kizim da orda cok mutlu oluyor bide liseye giden bi kiz kardes dha var evde ben kizim kardeslerim oyun oynuyorz cok seviniyor kahkahalar atiyo eve geliyoruz anneannemlere gidelim diyor bana ama babasina da cok duskun hergun iki uc kere aratiyor bna knusuyolar ayrilms insanlarn cocujlarida mutlu olabilir evdeki huzursuzlktan psikolojisi bozulacagna annmlerde gayet rahat bir hayat huzurlu bir hayat yasar diye dysunuyorum calismama gerek yok annemn de babamn da kendine ait ayri ayri dukkanlari var durumlari cok cok iyi yani arkamdalarda kizim icin kendim icin evladma iyi bir gelecek icin bosanmak istiyorum ama millet ne der diye kafam cok kurcalaniyo o yuzden cok kararszm
Kirdinz gercekten sozlernzi okuyup agladim benm soylememe gerek yok burdaki insanlar nasil anlamislar demek istedgmi peki bagrmaktan ziyade ne dmek istedgmi anlamslar sze ne desem bos fakat bna yaptgniz gbi bi baskalaryla da lutfen boyle knusmayin olay dha 4 5 saat once oldu bide siz ustune boyle yaznca inanin cok kotu oldum dedigim gbi beni kirdgniz gbi baskarni kirmayinNiyetim sizi kirmak degil kendinize getirmek.Siz bagirdim derseniz bagirdim olarak algilariz ve ona gore yorum yapariz o an sizi aslinda ne demek istediginizi anlamami beklemeyin.
Gocuncak biseyin yoksa niye agliyosun.Ustelik tek ben soylemedim seninde siddete egimli oldugunu demekki gorulen biseyler var.Kiril kirilki biraz kendine gel lutfen.Kirdinz gercekten sozlernzi okuyup agladim benm soylememe gerek yok burdaki insanlar nasil anlamislar demek istedgmi peki bagrmaktan ziyade ne dmek istedgmi anlamslar sze ne desem bos fakat bna yaptgniz gbi bi baskalaryla da lutfen boyle knusmayin olay dha 4 5 saat once oldu bide siz ustune boyle yaznca inanin cok kotu oldum dedigim gbi beni kirdgniz gbi baskarni kirmayin
Bu soruyu cvpladim saniyorum ama ailem karsiydi evlenmeme unvrste okuyrdum okulmu bitirmeden ise girmeden evlendrmem diyorlardi vermiycem dedi bnde kactim meger cok sevdgim adam buymus iste cok dua ettim Allah im keske felc olsaydim da bu adamka evlenmeseydim diye kv soyledim bagrdi cagrdi esime ama annesni bile dinlemiyoMadem bu kadar mutluydunuz neden kaçarak evlendiniz ki?
Szin gibilerle iyilikle knusulmuyo simdi al o kaski falan dicemde senn gbiler yuzunden banlanmak istemiyorum o yuzden istedgin yorumu yap sna cvp vermye bile degmez acikca terbiyesizsin tek kelime ve nettttGocuncak biseyin yoksa niye agliyosun.Ustelik tek ben soylemedim seninde siddete egimli oldugunu demekki gorulen biseyler var.Kiril kirilki biraz kendine gel lutfen.
Ne diyebiliriz ki.. Hiç değilse durumu düzeltme şansınız var. Ailenizin yanına döner ve okulunuzu bitirirsiniz, işe girersiniz, çocuğunuzu büyütürsünüz hayırlısıyla. Vakit yakınma ve keşkelerle dövünme vakti değil. Önünüze bakma vaktidir.Bu soruyu cvpladim saniyorum ama ailem karsiydi evlenmeme unvrste okuyrdum okulmu bitirmeden ise girmeden evlendrmem diyorlardi vermiycem dedi bnde kactim meger cok sevdgim adam buymus iste cok dua ettim Allah im keske felc olsaydim da bu adamka evlenmeseydim diye kv soyledim bagrdi cagrdi esime ama annesni bile dinlemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?