anneme soylemelimiyim napim nolur yardim edin

Sadece kocanin degil seninde ofke kontrolun yok

Kucucuk bebek senin bagirmandan sinirlenmenden ne anlar..

Yavru Ceylan nickli bayan size ne dedi de bu kadar sert karsilik veriyorsunuz ? Ne yazik ki sizin gibi siddet muptelasi kadinlar, evde kafalari gozleri patlar ama kocalarina bisey diyemezler ve bir sey yapamazlar , Ama burda birisi azcik size dokundu mu hemen kukremeler filan?Ya siz ne komiksiniz ya?gercek misin sen?Kocana soyle kafana fazla vurmasin.
Once bi kendine gel,konu acmissin fikir istiyorsun saygili ol once.Evde kendini dovduruyorsun burda iki lafa gelemiyorsun bu ne yaman celiski ? ailen de arkanda , annen iki laf edince agrina gidiyor da hergun kafa goz patlamasi agrina gitmiyor mu cocugunun gozu onunde?Allah sana akil fikir versin insallah.O zavalli cocuk ilerde ne olacak nasil hayata adapte olacak allah yardimcisi olsun.Inatla hala gidemiyorum diyorsaniz da kendinize hockey oyuncularinin taktigi kask lardan alin takin evde o sekil gezersiniz artik.Ne diyim ki baska.

daha ne istiyorsun cek git babanin evine bu adami cekme cocugunada yazik sanada yazik

Millete bakarsan herşeyi der.hatta aşağı iner bir laf der , yukarı çıkar kendi inanır.
Bir der iki der susar ama senin durumun daha önemli.birileri konuşacak diye zulme sessiz kalmamalısın.sen nasıl mutluysan onu yap üzme bebeğinide kendinide.

Ama üzüldüm ailenin hoşgörüsüne karşı kaçmana.çok şanslısın hâlâ arkandalar artık sağlam adımlar at onlarada yazık.

Gerizekaliyim cnku rahat batti

İnsanın kendi hatasını kabullenip sonrasında hatasında devam etmemesi de iyi bir şeydir. 7 yaşındaki kardeşinizle anlaşamaması çok küçük bir mazeret, ailenizle konuşup eve dönün bence. Eğer dediğiniz gibi çocuğunuzun üzerine titreyen bir anneyseniz ileride canı sıkılınca tokat vs. atılan biri olmak sizi onun gözünde değersizleştirir.

Sanirim bu cevap benim yorumumaydi sonradinda beni alintiladiginiz icin.

Ben size anlamaz demedim degermi evladiniz icin dedim.Kocanizdan ozur bekliyosunuzya siz cocugunuzdan ozur diledinizmi.

Zoruna gitsede gitmesede ananin evine cocugunu alip gideceksin demiyecegim ; o adami eve sokmayacaksin.
Vurdugu anda polise gidiyorsun saglik raporu alnak icin seni hastaneye goturuyorlar. Sonra adamdan sikaywtci olup evden uzaklastirma istiyorsun.
Anlasmali bosanma + cocuga ve kendine nafaka istiyorsun. Nafakaya guvenme bu tip adamlar vermez ama ummugunu mahkemelerde kurutursun.
Sgk olmayisi veya gelirinin olmayisi nedeniyle de mahkemede avukat bedeva.
Sonra evi bosaltip ananin yanina gidiyorsun. Katlanaksin.
Ananin kufuru adamin tokatindan tatlidir.
Annene elbette soyle senin arkanda ailen var. Hangi ana kizinin kotu duruma dusmesini ister, seyirci kalir?? ( ana gibi ana dedigim gibi yapar)
Osurdum tokat, cocuga bagirdin tokat, sictin tokat bu kadari hayvanlik oluyor.
Eli alismis bir kere...
psikologda ise yaramaz. Zaten gitmez.cunku ona gore tokat atmak kolay ve olayi kapatmak icin kesin cozum. Bilincli de yapiyor. Ego kompkeks hayvani icguduler ilk cag sendromlarini uzerinde ratmin ediyor ohhh adamin keyfi yerinde.
Sen de kizina laf soylutor zoruma gidiyor diyorsun...annendir konusursun anlar dinler.

Son düzenleme:
Canim cok uzuldum, bir an evvel kendini topla ve annene don, kızın icin daha hayırlı. Üzme kendini bu Ada'm değişmez

Dedemde buna bwnzerdi careyi ayranina suyuna sakinleştirici katmakta bulduk.
Canim ise girip kizini krese verirsin. Illa ailenle yasman sart degil annenize yakın bi ev tutabilirsiniz. Insaallah esin duzelir de gerek kalmaz. Dünkü dizi var yyma yeter adi bi an oyle hissettim

Ayy vallahi catlicaaamm...millet ne derse desin.
Senin kizin olsa bunlari yasayan millet ne der mi diyeceksin ?
Demiyeceksin atmaca gibi atlayio adamdan k;zini kurtarsin. Ailende seni kurtarir. Kurtarmali!

Ayy ne guzel yazmissin...ayni dusunuyorum.
Annen kizar sover 2 dk sonea cay getirir dizine yatirir sever.
Ananin yaptigi dokunsa bike 2 dk sonra gecer
Ama kocanin yaptigi unutulmaz, hazmedilmez.
Boyle kocaya katlanmaktansa
annenin her huyu cekilir bence
Kadincazin akli sende herseye ragmen baksana....
hem belli mi olur
duzgun birine denk gelirsin...mutlu olursun...

Kardesine gitmeden önce darp raporu almaya git mutlaka ortalık karışmasına henüz hazir degilsen şikayetçi olmazsin kocandan ama delil olarak darp raporu al canim
Bide sen farketmesende sinirlerin yıpranmış ve normelide bu ne bekliyordun ne oldu ne hayallerle evleniyor insan tabiki pskolojin bozulmustur o adamla hirsini sevdiklerinden cikarip dahada cok uzulmemek icin uzman yardimi al allah yardimcin olsun

Orasi da dogru. Buna da katilitorum. Hemde siddetlisinden...

Çok merak ettiğim bir konu buradaki anneler çocuklarına hiç kızmıyorlar mı?
Kadına hemen bir tepki gösterildi yok şiddet falan filan .
Her istediğini yapan her yeri dağıtan şımarık cocuklar bu yüzden yetişiyor herhalde .
Kadın kukrememistir herhalde yapma falan demiştir sesini yukselterek .
Tabi çocuk yetistirmede yeni kural hakimiyeti çocuğa verip anne babanın çocuğun elinde maymun olması değil mi?Bunu unutmuşum pardon.

Siznle tartsmayacagim sadece ufak bir aciklama yapip polemige girmeyecegim cnku sonu gelmez uxarda uzar ben hakliyimlar bitmez bagirmaktan kastim var gucumle bagirmak degil x lutfen otur artik deyip sesim braz yukseldi var gucumle bagirmadim yani karsmdaki 2 yasndaki cocuk ewt ama sunu umuttnz heralde o benim evladim anladin mi canimdan parca ve bnde bir anneyim inan ki su sozleri okurken gozyaslarmi tutamadim nasil insanlar var gercekten soyleceklernzi insanlari kirmadan dasoyleyebilrsnz unutmayin

Hadi gecmis olsun...umarim akilini kullanip ve dogru olani gorup yapabilirsin.
Yoksa daha cok tokat yersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…