• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme yakalandik annem gelip istesinler dedi sevgilim bahane üretiyo ?

Anneniz bedeniniz üzerinde neden hak sahibi ?
Beden benim istediğime istediğimi yasarim dememe nedeniniz ne ? Insan bir gece biriyle kaldı diye onunla evlenecek mi yani ?

Erkek arkadaşınıza bayıldım. Gayet net ifade etmiş kendini. Ayrılan sizsiniz ki sebebini de anlamadım. Bunların bir de "tabi ki balım sen benim namusumsun evlenicez biz sen her şeyin en iyisine layık olduğun için katlar yatlar almak için birikim yapmam lazım" diyen yani özetle az daha yiyişelim sonra ayrılırız diyeni var. Bunları dese ayrılmazdın mesela. Bir yıl sonra da ühühü kocaman bir sürü seviştik annemle de tanışmıştı hem annesiyle de tanışmıştım ama ayrıldı derdin.

Dün anneme kiz arkadaşımda kalcam diyip sevgilimle biyerde kaldik . Annem bunu arkadasimi arayıp ogrenmis . Beni aradi agzina geleni saydi .eve geldim bana dediki aranizda bişey gectimi bilemem ama kseye inandiramazsin iki sonra bisey olduğunda adini cikarir . Kendini dusurdugun duruma bak beni dusurdugun duruma bak su olayin ustune karsinda ki adam gibi adam olsaydi ben en kisa zamanda ailemi gonderiyorum derdi dedi . Sevgilime bunu anlattim ve ben suan gelip isteyemem duzenim yok ailemede soyleyemem boyle bi isteme olayini fln kabul etmezler suan dedi bende ayrildim sizce hakimiyim ?
Sevgili oldun diye evlenme zorundamısın ne garip insalar var yahu

Beden benim istediğime istediğimi yasarim dememe nedeniniz ne ? Insan bir gece biriyle kaldı diye onunla evlenecek mi yani ?

Dimi ama bu ne canim aaaa, baştan babani, anneni filan toplayacaktin salonun ortasina ve "benim bedenim istedigimle istedigimi yapacagim karismaya kalkmayin" dememe nedeniniz nedir ben de cok merak ettim simdi? Nedir yani bu?
Baya şoklarda ben

Dimi ama bu ne canim aaaa, baştan babani, anneni filan toplayacaktin salonun ortasina ve benim bedenim istedigimle istedigimi yapacagim karismaya kalkmayin dememe nedeniniz nedir ben de cok merak ettim simdi? Nedir yani bu?
Hanımefendi sizin bedeniniz annenize babanıza komple ailenize ait bir varlık olabilir ama benimki degil .
Hiç bir kadının da olmasını istemem .

Ne alaka? Anneniz öğrendi diye hemen nikahı basmak zorunda mı size?adam belki evliliğe hazır değil. Aranızda birşeyler yaşandıysa da iki tarafında isteğiyle yaşandı sonuçta.
Bence pek iyi etmemişsiniz. Annenizin yakaladığını söylemeniz normal ama konuyu evliliğe getirmeniz hoş olmamış.

Hanımefendi sizin bedeniniz annenize babanıza komple ailenize ait bir varlık olabilir ama benimki degil .
Hiç bir kadının da olmasını istemem .

Ben de onu diyorum degil tabi ki. Ne sebeble ailesine "benim bedenim" filan diyemez diye düşün düşün bir hal oldum. Neden acaba...

Karsi cikarlarsa hemen evden filan ayrilsin bence.

Bunları diyen evladı oklavayla dayak manyağı yapacak ebeveynler ülkesinden yaşadığımız için olabilir diye düşündüm ama...

Son düzenleme:
Adam sizle evlenmek zorunda mı ya hahaha olaya gel adam tek basına kalmıs gıbı adam sizi zorlamamıs tıpış tıpış gidip vakit geçirmişsiniz gelmiş tüm sorumluluğu ona yıkmışsınız.
Bence evlenmesin zaten ne münasebet siz de gitmeseydiniz.Hangi devirdeyiz?
Bu arada hahah bence hamileyim diyin madem zorla evlenecek(ciddiye almayın)

Senle evlenmek istemiyorsa sevmiyordur gerçekten
O yüzden boşver
Kes konuşmayı
Annene de söyle hayatına bu kadar karışmasın

Yorumlarınızı genelde beğenirim ama misal ben bunu anneme deseydim, bedenimden feragat edecek hale getirirlerdi beni. Al bedenimi senin olsun derdim en nihayetinde. İşerken bile izin alırdım. O kadar kolay değil şu cümleyi bu ülkede sarf etmek. En azından ülke ebeveynlerinin büyük bir kısmı için imkansız.

Yorumlarınızı genelde beğenirim ama misal ben bunu anneme deseydim, bedenimden feragat edecek hale getirirlerdi beni. Al bedenimi senin olsun derdim en nihayetinde. İşerken bile izin alırdım. O kadar kolay değil şu cümleyi bu ülkede sarf etmek. En azından ülke ebeveynlerinin büyük bir kısmı için imkansız.
Teşekkür ediyorum ,
Yazdığınız yüzde yüz doğrudur ama bu şekilde susarak ya da annemizi haklı bularak bu düzenin böyle akmasını sağlıyoruz . Hatta daha da geriye gidiyoruz . Kadın özgürlüğünü önce kadının kendisine aşılamalıyız . Bunu yazmamın temel nedeni budur .
Bu hanımefendi ya da başka bir hanımefendi bu yazdığımı okuyup evet bedenim annem babama degil bana aittir farkındalığına varsın diye umuyorum .
Yazdığım annesine söyleme olayı tabiki aile ici dinamiklere göre bir davranış şekli olmalı.

Sen haklı değilsin birinci annen haklı ikinci sevgilin haklı çünkü millete annenin dediği gibi malzeme verebilirsin Birşey olmadığını sen bilirsin ama onlar bilmez nişanlı olmadan erkek arkadaşınla yatılı biryerde kalmamalısın ayrıca erkek arkadaşım haklı hazır değil şu an seni tanıma aşamasında sırf senin annen istiyor diye mecburiyetten yaparsa hem sen hem o mutsuz bir evlilik yapabilirsiniz ayrıca annenin haberi oldu diye milletin de haberi olacak değil

Bunun çok daha fecisini yaşayıp burda konu da açmıştım. Şu durumda sevgilinizden destek beklemeniz çok normal ama bu destek "Hadi hemen evlenelim " şeklinde olmaz, olmamalı. Sevgilinizin annenizle konuşup aranızda bir şey geçmediğine ve şimdi zamanı olmadığı için evlilik düşünmediğinizi, şartlar oluşunca ancak evlenebileceğinizi güzelce anlatması lazım.

Konustu bunu zaten dün aramizda kötü bisey olmadi ve ben zaten bekledogim bi zaman var sartlar olgunlasinca gelip istiycem
Bunun çok daha fecisini yaşayıp burda konu da açmıştım. Şu durumda sevgilinizden destek beklemeniz çok normal ama bu destek "Hadi hemen evlenelim " şeklinde olmaz, olmamalı. Sevgilinizin annenizle konuşup aranızda bir şey geçmediğine ve şimdi zamanı olmadığı için evlilik düşünmediğinizi, şartlar oluşunca ancak evlenebileceğinizi güzelce anlatması lazım.
dedi

Evlilik öyle ha deyince olacak karar verilecek bir şey değil ki. Ne alaka yani. Sonra gelip açarsın buarada evlendim ama mutlu değilim ne yapmalı diye. Evliliğe iki kişi karar verir sevgiliniz buna hazır değilmiş zaten kızacak bir şey yok adam haklı siz ve aileniz haksız durumdasınız bence bu durumda kimse kimseyi bu şekilde zorlayamaz

Su durumda ben evlenmem sadece agzindan bi kelime ciksin istedim ki arkamda oldugunu biliyim ama değilmiş
Yani yalanlarla seni oyalamasini mi istedin?
Yine de bence sevgiliden ayrilmakla iyi etmissin. Insalllah seni ayipli mal gibi kakalamaya calisan annenle de arana bir mesafe koyabilirsin ekonomik gucunu eline alip

Teşekkür ediyorum ,
Yazdığınız yüzde yüz doğrudur ama bu şekilde susarak ya da annemizi haklı bularak bu düzenin böyle akmasını sağlıyoruz . Hatta daha da geriye gidiyoruz . Kadın özgürlüğünü önce kadının kendisine aşılamalıyız . Bunu yazmamın temel nedeni budur .
Bu hanımefendi ya da başka bir hanımefendi bu yazdığımı okuyup evet bedenim annem babama degil bana aittir farkındalığına varsın diye umuyorum .
Yazdığım annesine söyleme olayı tabiki aile ici dinamiklere göre bir davranış şekli olmalı.

Kesinlikle haklısınız bu hususta ancak dediğiniz gibi aileye göre muamele gerekiyor üslubu seçerken. Benim bedenim çıkışına kurşun sıkacak aile de var, ağzın burnun yer değişmesine sebep olacak olan da var, psikolojik baskı ile hayattan soğutacak olan da var. Toplumda eksik olmadığımız tek konu ruh hastalığı. Maşallah bu hususta fazlamız var. O yüzden üslubu aileye göre belirlemekte fayda var :)

Back
X