• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme yakalandik annem gelip istesinler dedi sevgilim bahane üretiyo ?

Yani sevgilin en azından annenle konuşup niyetini. Ciddi olduğunu ifade edebilrdi

Gidip erkek arkadaşına böyle bi şeyi söylemen bile hata. Kendi kendini değersizleştirmişsin. O gelip sana "annem öğrendi seni gelip istemem lazım" der miydi ? Demezdi niye desin, çünkü o erkek, onun "namusu" yok ! Sadece kadında namus arayan zihniyet böyle böyle besleniyor işte. Aileniz zorla evlendirecek kadar zorba değilken niye kendinize böyle bi muamele yaptınız ki ?

Çocuk haklı. Düzeni bile yokken niye evlensin.

Beni sevdiğini iddia eden insanların ( sevgilim olması şart değil ) ağzından çıkan sözleri ciddiye alırım. Sizinle evlenmek istediğini söylüyormuş. Sonra siz zor duruma düşmüşken yok istemiyorum demeye başlaması size haksızlık bence.
İstemiyorum dememiş ama ağız yapmış. İşte sen anla şimdi hazır değilim falan. Geçiştirmek için söylenen laflar .
Yaşadığınız Üzücü aslında. Hem annenize karşı utandınız hem kadınlara yapılan toplum baskısı ile yüzleştiniz hem de erkek arkadaş kazığı.
Anneniz çok mu kızdı. Onunla siz konuşun. Sakinleştirmeye çalışın. Sizi anlamaya çalışsın. Bu konuyu da unutsun.

Söylediğin bir yalan bak neye malodu..oldu mu şimdi böyle..ne gerek vardı böyle bir yalana..birgün geçirdin..bir ömür ayrıldın.umarım ders çıkarırsın..

Keşke arkadaşınızı uyarsaydınız annenize yalan attığınızı söyleseydiniz arkadaşınızda ona göre konuşurdu annenizle türk toplumu işte bazıları için çok büyük sorun olmasada kızının bir erkekle geceyi geçirmesi ve bunu duyanların ne düşüneceği, neler konuşucağı düşüncesi onu korkutuyordurki annenize hak veriyorum bir anne olarak kimse kızının hakkında ileri geri konuşmasını istemez ama tabii karşı tarafıda zora sokmamak gerekiyor oldu bittiye gelmez bu işler onun için birşey yaparken sonucunu düşünmek gerekiyor.

Kaç yaşındasın?
Keşke ailende gizli yapmasaydin böyle şeyler.
Seviyorsan ayrılma ama gizli kaçamak şeylerde yapma derim.

Tabiki evlenmem annemde beni zorlar vermez asla ama benimle evlenmek istedigini soyleyen adam suan bekle bekle duzenimi kuruyum suan ailemle konusamam diyo bende vakit kaybetmeme karari aldim
Neyin vakti kayboluyor? Annenizin gelip istesinler diyeceği Yeni birini bulmanın mı? Yoksa beni oyalayan adamla vakit harcamak istemiyorum mu diyosunuz

Hayir evlenmek istiyoduk . Ama bu durumda sadece laf olsun diye d3mesini beklerdim tabiki suan evlencek değilim ama arkamda oldugunu bilmek isterdim o ise dunden beri kiviriyo annemgil simdi laf eder kabul etmezler diyo bende niye boyle bi insanla vakit kaybediyim ?
Laf olsun diye kimseye evlenelim denmemesi normal değil mi bu kez de umut verdi evlenecez dedi diye kandırdı derdin

Ergen misiniz yoksa ergenlikten yeni çıkmış bireyler misiniz ? Vakit kaybı yapmayacağınıza göre orta yaşta olabilir.

Çocuk hakli tabi bi duzeni birikmişi saglam bi dayanagi olmadan nasil evlensin ? Ciddi dusunuyorsaniz anneni buna ikna etmelisin vakti gelince evlenicez bi hata ettim yalan soyledim de ve kendini affettirmeye calis. Evlilik bu cocuk oyuncagi degil.

Back
X