• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme yakalandik annem gelip istesinler dedi sevgilim bahane üretiyo ?

Okudugum yorumlar hepsi birbirinden farkli.
Kimi oglani savunmis kimi kizi.
Burda tamamen olay ailenin bakis acisinda bitiyor.
Bizim bakis acimiza gore evlenmeye hazirsa gelsin istesin. Yoksa bye, oyalamasin.
Konu sahibi var sayiyorumki sizin ailede boyle bi dusunce yapisina sahip. E peki o zmn sorarim, dogru mu su yaptigin boyle bi ailede oldugunu bilipte sevgiliyle beraber kalmak?
Simdi bisey yapmadik felan diyede kandirma bizi. Elbet biseyler yasanmistir.

Erkek olsam böyle evlenmek istemem
Kızın biri annesine yalan söyledi diye hazır olmadığım evliliğin içine girmem
Sonuçta adamla beraber kalırken annem babam görürse bir ay içinde evleneceğiz diye senet almadınız

Okudugum yorumlar hepsi birbirinden farkli.
Kimi oglani savunmis kimi kizi.
Burda tamamen olay ailenin bakis acisinda bitiyor.
Bizim bakis acimiza gore evlenmeye hazirsa gelsin istesin. Yoksa bye, oyalamasin.
Konu sahibi var sayiyorumki sizin ailede boyle bi dusunce yapisina sahip. E peki o zmn sorarim, dogru mu su yaptigin boyle bi ailede oldugunu bilipte sevgiliyle beraber kalmak?
Simdi bisey yapmadik felan diyede kandirma bizi. Elbet biseyler yasanmistir.
4 ,5 Kez yaş soruldu, ama konu sahibi görmezden geliyor, bence yaşlarda küçük..

Belli ki yaşınız küçük, çünkü evlenme kararı maddi manevi öyle kolay verilecek bir karar değil bunu bilmelisiniz.

Hiç bir şey olmadıysa bile kesin bir şeyler oldu :KK53: :KK70: :KK70:
Boşver canım gençlik ateşi anan da unutur sen de Unutursun neler yaşadık neler unutmadık ki:KK200:

Annem bana böyle bir şey söylese (ki asla söylemez), gidip de bunu sevgilime söylemem.
Bunu normal görecek kafada olsaydım bile söyleyemezdim. Böyle saçma şey mi olur?

Yalanı söyleyen sizsiniz. Adam sizi evlenme vaadiyle kandırmadığına göre problem nedir? Zorla tutmadı ya sizi yanında.
Sonuçlarına katlanamayacağınız işlere girişmemeliydiniz.
Siz gözü kararttınız diye adam niye hoop diye nikah masasına otursun? Evlilik bu, çocuk oyuncağı değil ki birilerinin gönlü olsun diye yapılsın.

Yakalanmanız kötü olmuş ama suça ortaksınız neden böyle bir işe girdiniz ki , çocuk da haklı ha deyince evlenilmez. Ama gelip annenizle konuşup ikna edebilir

ınsan her gorustuguyle evlenecek olsa ohoooo
kendı kendınızı kotu duruma dusurmussunuz bu arada
annenız nıye boyle degısık degısık konusmus hangı devırde yasıyoruz . kendısıne yalan soylemek zorunda kaldıgınız ıcın oturup dusunmelı halbukı. kımın katıl kımın sapık oldugunu bılmıyoruz kızım var ve benden asla bırsey saklasın ıstemem erkek arkadasıyla buluscagı zaman haberım olsun ısterım nerde bılmek ısterım sızı bukadar kısıtlayarak en buyuk hatayı yapıyor basınıza bırsey gelse bulamayacak sızı bu tavrı yuzunden

kendısıne boyle soyleyın hatta bu yorumları okutun da bır oturup dusunsun

Aranızda bişey geçti mi (bu çok onemli)
Anneniz annelik korumasiyla sizi korumaya çalişıyor haklı olarak
Sevgiliniz ve tabiki siz eğer aranizda biseyler geçtiyse erkeklerin düsünceleri bellidir neden annenize yalan söylediniz çok soru çıkar bu konuda..yapmayın evlenmeden bisey yasamayın erkekler bizim gibi düşünmüyorlar onlar farkli bir düsünceye sahipler kendinizi kullandırtmayin

Anneniz bedeniniz üzerinde neden hak sahibi ?
Beden benim istediğime istediğimi yasarim dememe nedeniniz ne ? Insan bir gece biriyle kaldı diye onunla evlenecek mi yani ?

heralde forumumuza kopenhag'dan, helsinki'den falan katılıyorsunuz.
türkiye deki kadın bedeninin kamu problemi olması görüşünü içselleştiremediğinize göre.
bizce de saçma ama mecbuuuren önerilerimizi ona göre yapıyoruz.

Aranızda birsey gecti mi cevaplasana kızım:KK53:
Ayrıca erkek arkadaşın haklı
İnsan evlenmek istese bile böyle emrivaki karşısında soğur

Tanımadığı bir adama diyor ki gelsin istesin pes doğurusu..

Böyle bir durumda erkek erkek olsa çıkardı annenin karşısına.
Sizinle tanışıp sizi rahatlatmak istedim.
Kızınızı seviyorum.
Yalan söylemek hataydı özür dileriz ama emin olun güvenilmeyecek bir insan değilim.
Zamanı geldiğinde karşınıza ailemle çıkacağım falan derdi hiç olmazsa.

İstedikleri her şeyi yaşamak adına fazla yürekli, zorda kalınca korkak olan tiplere uyuz oluyorum..

Sözde bunu yapacagini söyledi . Ve ailesiyle konusup benim ciddi dusundugum biri var ve onunla evlenme istegim var biliyorum durumum suan musait degil ama islerimi yoluna koyunca evlenmek istiyorum diyecekti ama bi ses cikmadi .
Yaşlarimiz 23 bu arada
Böyle bir durumda erkek erkek olsa çıkardı annenin karşısına.
Sizinle tanışıp sizi rahatlatmak istedim.
Kızınızı seviyorum.
Yalan söylemek hataydı özür dileriz ama emin olun güvenilmeyecek bir insan değilim.
Zamanı geldiğinde karşınıza ailemle çıkacağım falan derdi hiç olmazsa.

İstedikleri her şeyi yaşamak adına fazla yürekli, zorda kalınca korkak olan tiplere uyuz oluyorum..

Denedim tarzı bir şey söylüyorsunuz da, çocuk tamam isteyelim deseydi; "yok ben tepkini ölçtüm." mü diyecektiniz? Yoksa "tamam şu gün gelin." mi diyecektiniz? Olta atmışsınız olmamış. O zaman ya nasip.
Ayrıca bir şey yaşamadısanız annenizi ikna edebilirsiniz bu konuda.

Back
X