- 26 Şubat 2021
- 235
- En iyi cevaplar
- 1
- 312
- 23
bakın bu ülkenin genelinin kadına bakışı belli. kız olarak doğmak malesef bu topraklarda kendi ailen tarafından bile kötü muamele görmen içi yeterli bir sebep. yalnız değilsiniz. hala kız çocuk doğdu diye üzülenler var şu devirde çok sayıda. hala kızlarına destek olmayıp malını mülkünü oğluna peşkeş çekenler, mirası adil bölüştürmeyenler var. erkeğe paşam oğlum kıza al süpürgeyi kız eline büyütülenler var. ben de her ne kadar ailem inkar etseler de ayrıma uğrayarak büyütülmüş bir kadınım. çok zor oldu aşmam. siz de çok geç kalmışsınız aşmak için. bir an önce yardım alın. aile dizimi yaptırmanızı öneririm pandemi biter bitmez. o zamana kadar da tuna tüner videoları var youtube da izleyin, sorularınıza cevaplar bulacak rahatlayacaksınız. bir arkadaşta söylemiş affetme ile ilgili çalışmaları öğrenin, yoksa öfkenizi yenemezsiniz. bu ülke hala annesinin babasının şefkatine sevgisine muhtaç büyüyememiş yetişkinlerle dolu. onları değiştiremeyecek ve asla hatalarını kabul ettiremeyeceksiniz. o yüzden yetişkin olun ve direksiyona geçin. bunlara kafaya takmak hayatı kaçırmak demek geride bırakın önünüze bakın.Annem de babam da öyle.
Ben doğunca babam anneme , bir tartışma esnasında ne havlayip duruyorsun doğura doğura kız doğurdun zaten demiş
Annemde bana bunu söylemişti. Babamın kız çocuğuna değer vermediğini belirtmek için.
Zaten babamın 2 lafindan biri herşeyimi oğluma bırakıcam.
Ben bu tavirlarindan dolayı hep ofkeli oldum maalesef ve çoğu zaman da tahmin edeceğiniz üzere dinlemedim onları. Kotu de davrandım.
Şimdi de kötüevlat oldum
Beni kendileri kötü ilan ettiler cocuklugumdan beri halbuki. Ne yapsam kötü oldum.
Kardeşimin tüm hataları ışık hızıyla kapatıldı.
Ama benim en ufak bi bardak kırmam dahi yıllarca annem tarafından konusuldu.
Neyse artk hiç içimde öfke dışında duygu kalmadı.
Beni sevmediler ittiler. Simdi de bu hissettiklerim yüzünden yine beni suçluyorlar.