Iste benim de isyanim buna , annem neden 5 yildir buna cözüm bulmuyor susuyor Biri IlkAnneniz çocukla ilgilenmezse çocuğun durumu ne olur?
Alkol ve çapkınlığın dibine vurmuş olan ağbi kendine gelip aniden bilinçli bir baba mı olur? psikolojisi bozuk anne birden iyileşir mi?
Annenizin bu duruma bir çözüm bulması gerekir. Yaşadıkları onun seçimi.
annem birsey yapmali , degismiyor 5 yil oldu hicbirsey düzelmiyor, annemden baska kim cözebilir Bu durumu? Neden ses cikarmiyor neden susuyor neden göz yumuyor ,Anneniz : annesinin ilgilenmediği , babasının bakmadığı kızına , öz torununa bakmaktan vaz geçebilir mi sizce ? Veya vaz mı geçmeli ?
Allah annenize: torununa genç bir anne kadar iyi bakabilecek ,peşinden koşabilecek; koruyup ,kollayabilecek güç,kuvvet, sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin.
Yeğeninizin de anne baba ayrılığını en az hasarla atlatabilmesini ve babaannesiyle sağlıklı, mutlu,huzurlu bir hayat sürmesini dilerim.
Umarım erkek kardeşiniz de en kısa zamanda toparlanır ve kızıyla annesinin kıymetini bilir.
Ne yapabilirbki ? Kendiniz diyorsunuz 66 yasinda diye . Kadin torununa bakmaya calisiyor bir de ogluyla mi ugrassin . Su an en onemli kisi o torun bence . Allah yardim etsin . Pozitif yaklasarak annenize destek verin zaten cani sıkkindır diye tahmin ediyorum .Peki Abimin Bu yaptiklarina Göz yummasi normalmi?
Sizin çözümünüz ne?Iste benim de isyanim buna , annem neden 5 yildir buna cözüm bulmuyor susuyor Biri bana anlatsin
Ben bunlari yapmam ki aslan bana Cok Ters kendimi öldürürüm böyle rezillesicegimeKendi oğlu yapacak bişey yok ki.
Hergun kavga etseler evden kovsa kaç yaşında adam kendi istemeden değişmez ki.
Aynı durumda siz olsaydiniz abiniz sizin için böyle söylese,sizin çocuğunuz için böyle düşünse ne hissedersiniz ?
Annemin konusmasi , Eger evladina sahip cikmazsan bende sana sahip cikmam demesi? Abimin Bu yaptiklarina Göz yummasiyla, Bu günaha ortak olmuyor mu?Sizin çözümünüz ne?
Aynen katiliyorum. Bir de şeyi düşündüm acaba konu sahibi boşanacağı için annesinin kendisine mi destek olmasını isterdi.Anne bakmıyor, baba bakmıyor
Konu sahibi neyapmasını tavsiye ediyor? Tahmini kendide bakmak istemez, yetimhaneyemi versin babaanne napsın?
Hangi dilde yaziyorsunuz?Ben bunlari yapmam ki aslan bana Cok Ters kendimi öldürürüm böyle rezillesicegime
Benim derdim cocukla degil abimleNapsın istiyorsunuz, ilgilenmeyen annesine mi versin sokağa mı atsın? Çözüm öneriniz nedir?
Iste benim de isyanim buna , annem neden 5 yildir buna cözüm bulmuyor susuyor Biri Ilk
annem birsey yapmali , degismiyor 5 yil oldu hicbirsey düzelmiyor, annemden baska kim cözebilir Bu durumu? Neden ses cikarmiyor neden susuyor neden göz yumuyor ,
Ee çocuğu evlatlık verin toptan kurtulun mademAnnemin konusmasi , Eger evladina sahip cikmazsan bende sana sahip cikmam demesi? Abimin Bu yaptiklarina Göz yummasiyla, Bu günaha ortak olmuyor mu?
O Zaman abimin tedavi olmasi Icin birsey yapsinTamam izin vermesin de onların üstüne atıp onlar da çocuğu rezil mi etsin ??? Ne istiyorsunuz anlamıyorum ki siz hala degilmisiniz ya hiç böyle saçma sapan bir şey görmedim. Duymadım bırakın baksın kadın evet zor kolay değil ama eee çocuğa ne olacak kim.bakacak BABA ANNE ZATEN AKLI BAŞINDA OLSA BABAANNEEYE TESLİM ETMEZ.
benim cocukla Derdimm yok!!Ee çocuğu evlatlık verin toptan kurtulun madem
Konuşma tarzınız inanılmaz hatalı. Bu söylediklerinizi iptal edin. Sizin de evladınız var. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun. Annenizi rahat bırakın. İşkence çekiyor olsa başka bir yola girerdi zaten. Siz daha çok dert ediyorsunuz sanki. Anne yüreğini biliyor olmalısınız.Ben bunlari yapmam ki aslan bana Cok Ters kendimi öldürürüm böyle rezillesicegime
Yahu size ne ? Kadının kendi oğlu ister çeker derdini ister çekmez size ne ,çok tuhafsiniz ve bunu yazan da bir anneBenim derdim cocukla degil abimle
Burdan bakınca öyle gözükmüyorbenim cocukla Derdimm yok!!
Siz konuşun ağbinizle o zaman.O Zaman abimin tedavi olmasi Icin birsey yapsin
Defalrca yazdim Annem Bu duruma Sessiz kalmasin, abimi gerekirse evden kovsunn, ve yüzüne bakmissiniz, 42 yasinda Adam Parasi var?Siz de bir anneymişsiniz , Allah bağışlasın, sizin de bir kızınız varmış.
Bu durumda annenizin ne yapmasını istiyor veya bekliyorsunuz ?
Allah korusun , anneniz olmasaydı yeğeninize halası olarak sahip çıkmayacak mıydınız ?
Siz konuşun ağbinizle o zaman konustumm, defalarca benim evim degil kaldigi , benim evim olsa kovardim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?