Annemi anlamama yardim edermisiniz?

En azindan sessiz kalmazdi, belki kovsa degisirdi?

O Zaman abimin tedavi olmasi Icin birsey yapsin
Ee sizinde abiniz siz yardımcı olun madem tedavi olması için. 66 yaşında kadın kocaman adamın peşinden ne kadar koşabilir. Elinden gelen çocuğa bakabilmek o da onu yapıyor ne yapsın garibim.

Annemin konusmasi , Eger evladina sahip cikmazsan bende sana sahip cikmam demesi? Abimin Bu yaptiklarina Göz yummasiyla, Bu günaha ortak olmuyor mu?

Abiniz ne yapıyor , anneniz neyin günahına ortak oluyor ?

Abinizin tedaviye ihtiyacı olduğuna dair kim teşhis koydu ?

Abiniz kaç yaşında ?

Diyelim ki abinizin gerçekten tedaviye ihtiyacı var. Zorla veya annenizin isteğiyle tedavi edilmesinin mümkün olmadığını biliyor olmalısınız.

Defalrca yazdim Annem Bu duruma Sessiz kalmasin, abimi gerekirse evden kovsunn, ve yüzüne bakmissiniz, 42 yasinda Adam Parasi var?
Evden kovunca ne olacak, kızın durumu değişecek mi?
O yüzden hiç boşuna benim derdim çocukla değil falan demeyin.

Bence annem Bu kadar korumasa mecburen degismek zorunda kalir

Ee sizinde abiniz siz yardımcı olun madem tedavi olması için. 66 yaşında kadın kocaman adamın peşinden ne kadar koşabilir. Elinden gelen çocuğa bakabilmek o da onu yapıyor ne yapsın garibim.
Derdi abisi değil ki.

Defalrca yazdim Annem Bu duruma Sessiz kalmasin, abimi gerekirse evden kovsunn, ve yüzüne bakmissiniz, 42 yasinda Adam Parasi var?

Neden evden kovsun ? Boşanan ve ayrılık aşamasında olan kadınlar nasıl "babaevine dönüyorsa" , aynı durumdaki abinizde "ana evine" dönmüş. Bunda anormal olan ne ?

Son düzenleme:
66 yasinda annem günlerdir uyumuyor surati bembeyaz nasil bana ne diyebilirim söylermisiniz?
Annenizle konuşun yok olmuyorsa yapacak bişey yok ,benimde annem 54 yaşında ve halen calsiiyo evde iki tane işsiz kardeşim var yeri gelip üzülüp kizsamda evladı kopamaz atamaz bitiremez . buarada yeni anneyim ve anne olduktan sonra anlayamadığım noktaları anlayabildim muhtemelen sizde oylesinizdir . Bu yüzden yegeninize tuhaf duygularınız konudaki hitap seklinizden belli ,kendi evladınızı düşünün annesi babası ayrılsa bile en birinci sevgi annesi yanında peki ya onun ? Baba desen ayyaş hovarda ,anne desen yok . Peki o çocuk ne yapsın ? Azıcık vicdan ! Annenizin oğluna olan durumunu sorgulayacaginiza kendinize bakın

Kusura bakmayin abimin pisliklerini sizde görseniz cildirirsiniz

Abiniz kendi kabullenmeden anneniz ne dese boş. Belki vaktinde demiştir. Anneniz olaya el atmıyorsa siz diper kardeşlerle müdahil olun. Suyuna gidip konuşun bu durumu. Eski yengenizle de konuşun. 5 senedir tedavi görmüştür ruh halinin bozuk olduğunu iddia ediyorsa. Annenizden daha çok çocuğa üzüldüm. Yetim gibi büyüyor resmen.

Ana gibi ana dediklerinden anneniz.
Sadece kendi doğurduğuna değil; şefkate ilgiye ihtiyacı olan bir yavruya da analık yapabilen, yaşı sağlığı izin vermese bile onun iyiliği adına her şeye katlanan, eli öpülesi, hakkı ödenemez bir kadın o.

Nesi zorunuza gitti acaba, feyz alacağınıza?

Neden evden kovsun ? Boşanan ve ayrılık aşamasında olan kadınlar nasıl babaevine dönüyorsa , aynı durumdaki abinizde ana evine dönmüş. Bunda anormal olan ne ?
Abim sigara ve Icki aliyor hergün, Sabaha karsi eve geliyor , annem uykusuz Kaliyor , o öglene kadar yatiyor, annemde sessiz sedasiz onun yemegini hazirliyor ütüsünü yapiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…