Galiba bu işin temelinde çocukluk travması var. Anne oğluna daha çok ilgi göstermiş sanırım. Torun da olayı tetiklemiş.Burdan bakınca öyle gözükmüyor
En azindan sessiz kalmazdi, belki kovsa degisirdi?Kendi oğlu yapacak bişey yok ki.
Hergun kavga etseler evden kovsa kaç yaşında adam kendi istemeden değişmez ki.
Aynı durumda siz olsaydiniz abiniz sizin için böyle söylese,sizin çocuğunuz için böyle düşünse ne hissedersiniz ?
Ee sizinde abiniz siz yardımcı olun madem tedavi olması için. 66 yaşında kadın kocaman adamın peşinden ne kadar koşabilir. Elinden gelen çocuğa bakabilmek o da onu yapıyor ne yapsın garibim.O Zaman abimin tedavi olmasi Icin birsey yapsin
Annemin konusmasi , Eger evladina sahip cikmazsan bende sana sahip cikmam demesi? Abimin Bu yaptiklarina Göz yummasiyla, Bu günaha ortak olmuyor mu?
O Zaman abimin tedavi olmasi Icin birsey yapsin
66 yasinda annem günlerdir uyumuyor surati bembeyaz nasil bana ne diyebilirim söylermisiniz?Yahu size ne ? Kadının kendi oğlu ister çeker derdini ister çekmez size ne ,çok tuhafsiniz ve bunu yazan da bir anne
Evden kovunca ne olacak, kızın durumu değişecek mi?Defalrca yazdim Annem Bu duruma Sessiz kalmasin, abimi gerekirse evden kovsunn, ve yüzüne bakmissiniz, 42 yasinda Adam Parasi var?
Bence annem Bu kadar korumasa mecburen degismek zorunda kalirAbiniz ne yapıyor , anneniz neyin günahına ortak oluyor ?
Abinizin tedaviye ihtiyacı olduğuna dair kim teşhis koydu ?
Abiniz kaç yaşında ?
Diyelim ki abinizin gerçekten tedaviye ihtiyacı var. Zorla veya annenizin isteğiyle tedavi edilmesinin mümkün olmadığını biliyor olmalısınız.
Derdi abisi değil ki.Ee sizinde abiniz siz yardımcı olun madem tedavi olması için. 66 yaşında kadın kocaman adamın peşinden ne kadar koşabilir. Elinden gelen çocuğa bakabilmek o da onu yapıyor ne yapsın garibim.
Kizin durumundan Cok annemin hali benim derdim ve cözüm Icin de onun birsey yapmasiEvden kovunca ne olacak, kızın durumu değişecek mi?
O yüzden hiç boşuna benim derdim çocukla değil falan demeyin.
Defalrca yazdim Annem Bu duruma Sessiz kalmasin, abimi gerekirse evden kovsunn, ve yüzüne bakmissiniz, 42 yasinda Adam Parasi var?
Annenizle konuşun yok olmuyorsa yapacak bişey yok ,benimde annem 54 yaşında ve halen calsiiyo evde iki tane işsiz kardeşim var yeri gelip üzülüp kizsamda evladı kopamaz atamaz bitiremez . buarada yeni anneyim ve anne olduktan sonra anlayamadığım noktaları anlayabildim muhtemelen sizde oylesinizdir . Bu yüzden yegeninize tuhaf duygularınız konudaki hitap seklinizden belli ,kendi evladınızı düşünün annesi babası ayrılsa bile en birinci sevgi annesi yanında peki ya onun ? Baba desen ayyaş hovarda ,anne desen yok . Peki o çocuk ne yapsın ? Azıcık vicdan ! Annenizin oğluna olan durumunu sorgulayacaginiza kendinize bakın66 yasinda annem günlerdir uyumuyor surati bembeyaz nasil bana ne diyebilirim söylermisiniz?
Kusura bakmayin abimin pisliklerini sizde görseniz cildirirsinizKonuşma tarzınız inanılmaz hatalı. Bu söylediklerinizi iptal edin. Sizin de evladınız var. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun. Annenizi rahat bırakın. İşkence çekiyor olsa başka bir yola girerdi zaten. Siz daha çok dert ediyorsunuz sanki. Anne yüreğini biliyor olmalısınız.
Abiniz kendi kabullenmeden anneniz ne dese boş. Belki vaktinde demiştir. Anneniz olaya el atmıyorsa siz diper kardeşlerle müdahil olun. Suyuna gidip konuşun bu durumu. Eski yengenizle de konuşun. 5 senedir tedavi görmüştür ruh halinin bozuk olduğunu iddia ediyorsa. Annenizden daha çok çocuğa üzüldüm. Yetim gibi büyüyor resmen.O Zaman abimin tedavi olmasi Icin birsey yapsin
Bence annem Bu kadar korumasa mecburen degismek zorunda kalir
Abim sigara ve Icki aliyor hergün, Sabaha karsi eve geliyor , annem uykusuz Kaliyor , o öglene kadar yatiyor, annemde sessiz sedasiz onun yemegini hazirliyor ütüsünü yapiyor..Neden evden kovsun ? Boşanan ve ayrılık aşamasında olan kadınlar nasıl babaevine dönüyorsa , aynı durumdaki abinizde ana evine dönmüş. Bunda anormal olan ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?