• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi anlamiyorum bide siz bana fikir sunun

_Aysima_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
637
3
96
Diğer
Bundan yaklasik bir ay önce annemle kavga etdim
Annem türkiyeye muayne olmaya gitdi ve bana kardesin nasil falan sordu bilmiyorum benimle konusmiyor dedim kadin dururmu kardesimi arayip sebebeni sordu
Beni aradi saydi sövdü kocami asagladi konuda bu
Annemle babam ayri ikiside yine evlendiler
Babam bana sahip cikmadi dügünüme gelmedi ben onu affetdim sonucta iyide ols kötüde olsa babam neyse evime davet etdim babamla esini vede yeni dogmus bebekleriyle geldiler basimin üstünde yerleri vr
Annem sinir krizi gecirdi bana cok agir laflar söyledi ben yinede sustu bana simdi kardeslerimi göstermiyor ufagi gözümde tütüyor ben onu kendi kizim gibi seviyorum ama annem bana onu yasakliyor
Kadin türkiyedekilerini arayip beni kötüleyip duruyor yegeni gelmis bilip bilmeden bana yaziyor yok anneni üzüyorsun falan bugün cok agladim ya hickira hickira agladim
Neden böyle yapiyor bu kadin ya anlam veremiyorum 😔😢

bosandiktan sonra hepsi kendine , bir yuva
Kuruyor , amaaa arada cocuklar kaliyor..

kendi cekismelerine cocuklarida dahil ediyolar..

Anneniz bir konuda hakli Babanizla her ne kadar
Kotude olsaniz dugun bu , gelmeliydi senin dug unune..

Annenizin babanizla ayrilma nedeni o kadin mi ?

Evet malesef o kadin
Tamam anliyorum anlayisla karsiliyorum ama annem babamdan ayrildiktan sonra hemen evlendi
Ben herseyini anlayisla karsiliyorum benimle görüsmesin sorun degil artik
Ama beni millete neden kötülüyor neden kardeslerimi bana yasakliyo

bosandiktan sonra hepsi kendine , bir yuva
Kuruyor , amaaa arada cocuklar kaliyor..

kendi cekismelerine cocuklarida dahil ediyolar..

Anneniz bir konuda hakli Babanizla her ne kadar
Kotude olsaniz dugun bu , gelmeliydi senin dug unune..

Biliyorum babamin cok hatalari oldu ama olmusla ölmüse care yok

anneniizin bütün tepkisi kadınlar yuvasını yıkan kadını sen evine alıyorsun tamam tepkisi çok büyük olabilir ama haklıda sizin bu durumda olmanıza sebep anneniz değil yuvayı yıkan kadındır bence

Tam tahmin ettiğim gibi yazinizi okur okumaz bunu düşündüm anneniz kotu bi tepki vermiş ama simdi kendinizi onun yerine koyun bakin evli olduğunuzu soyluyosunuz allah yuvanizdan mutluluğu huzuru bereketi eksik etmesin inşallah anneniz de kotu bi dönemden geçmiş izlerini içinde halen tasiyo belki ve tahminimce tasiyo kaç kardessiniz bilmem ama babaniza kaç evlat vermiş onunla bi hayat kurmuş her zorluğu çekmiştir belki o da babaniza inat uğruna evlenmiştir hemen siz olsaniz size o kadar kotu zamanlar geçirten insani sizin evladinizin evine yeni evladiyla gelmesini ister miydiniz anneniz katiyen hakli değil kardeslerinizle gorusturmemek gibi bi durum söz konusu bile olmamaliydi sorun varsa kardeşlerinize yansitmadan olmaliydi biraz sinirinin geçmesini bekleyin lütfen eminim o da yaptigi yanlisi farkedicektir icinizi sikmayin sakin olun ben eminim araniz duzelicek :54:

anneniizin bütün tepkisi kadınlar yuvasını yıkan kadını sen evine alıyorsun tamam tepkisi çok büyük olabilir ama haklıda sizin bu durumda olmanıza sebep anneniz değil yuvayı yıkan kadındır bence

Tamam kabul ama annem senelerce ayrilmayi istiyordu babami sevmedigini kendi söyleyip duruyordu hatda annem babamla hic evlenmek istemiyordu

Tamam kabul ama annem senelerce ayrilmayi istiyordu babami sevmedigini kendi söyleyip duruyordu hatda annem babamla hic evlenmek istemiyordu

o zaman annenizin psikolojik destek alması lazım çünkü ayrılmayı düşünen bi insan sana bu konuda gönül koymamalı hatta sana kızım o senin babandır tabiki gelicek demesi lazım çok zor bi durum gerçekten allah sabır versin :(

Tam tahmin ettiğim gibi yazinizi okur okumaz bunu düşündüm anneniz kotu bi tepki vermiş ama simdi kendinizi onun yerine koyun bakin evli olduğunuzu soyluyosunuz allah yuvanizdan mutluluğu huzuru bereketi eksik etmesin inşallah anneniz de kotu bi dönemden geçmiş izlerini içinde halen tasiyo belki ve tahminimce tasiyo kaç kardessiniz bilmem ama babaniza kaç evlat vermiş onunla bi hayat kurmuş her zorluğu çekmiştir belki o da babaniza inat uğruna evlenmiştir hemen siz olsaniz size o kadar kotu zamanlar geçirten insani sizin evladinizin evine yeni evladiyla gelmesini ister miydiniz anneniz katiyen hakli değil kardeslerinizle gorusturmemek gibi bi durum söz konusu bile olmamaliydi sorun varsa kardeşlerinize yansitmadan olmaliydi biraz sinirinin geçmesini bekleyin lütfen eminim o da yaptigi yanlisi farkedicektir icinizi sikmayin sakin olun ben eminim araniz duzelicek :54:

Amin cümlemizin insallah
Dedigim gibi ann babamla evlendiginde 17yasindaydi birbirlerini semiyordu hatda herkes dedi 2.cocugu yapmicakti hataydi yapmasi cünkü evliligi yürümiyordu ya ben sahidim hergün kavga etdiklerine
Neyse saygi duyuyordum ve annemi cok iyi anliyorum tepkisini vs
Annem evlendi dügün yapildi gelinlik giydi buna saygi gösterdim esine iyi davrandim ve bunlar ayrildiktan 1sene gecmemis olanlar
Ben annemin esini nasil kabul etdiysem babamin esinide kabul etmek zorundayim ikiside evlenmis cocuk sahibi insanlar

:10:
o zaman annenizin psikolojik destek alması lazım çünkü ayrılmayı düşünen bi insan sana bu konuda gönül koymamalı hatta sana kızım o senin babandır tabiki gelicek demesi lazım çok zor bi durum gerçekten allah sabır versin :(

Ben kac kez dedim ama gitmedi
Hatda kardesime tehtid etmis ben türkiyeye gidicem temelli gelmek istemiyorsan babanda kalirsin bir dahada benimle görüsemezsin demis

Amin cümlemizin insallah
Dedigim gibi ann babamla evlendiginde 17yasindaydi birbirlerini semiyordu hatda herkes dedi 2.cocugu yapmicakti hataydi yapmasi cünkü evliligi yürümiyordu ya ben sahidim hergün kavga etdiklerine
Neyse saygi duyuyordum ve annemi cok iyi anliyorum tepkisini vs
Annem evlendi dügün yapildi gelinlik giydi buna saygi gosterdim esine iyi davrandim ve bunlar ayrildiktan 1sene gecmemis olanlar
Ben annemin esini nasil kabul etdiysem babamin esinide kabul etmek zorundayim ikiside evlenmis cocuk sahibi insanlar

Kusura bakmayin bi sorun veriyordu yeni girdi siteye telefondan girmemden dolayı sanirim annenizin kizmasi gereksiz o zaman zaten istemeden evlenmis basindan beri babanizla uyusmamis simdide onu ve esini bebegini agirlayinca size kiziyo bu normal degil sizin ailenizi ve kardeslerinizi huzursuz ediyo sizleri kotu yonde etkiliyo ve ona bu dogru geliyo sanirim ama cok yanlis hatri gecen bi büyüğünüz var mi acaba konuşsa annenizle

Kusura bakmayin bi sorun veriyordu yeni girdi siteye telefondan girmemden dolayı sanirim annenizin kizmasi gereksiz o zaman zaten istemeden evlenmis basindan beri babanizla uyusmamis simdide onu ve esini bebegini agirlayinca size kiziyo bu normal degil sizin ailenizi ve kardeslerinizi huzursuz ediyo sizleri kotu yonde etkiliyo ve ona bu dogru geliyo sanirim ama cok yanlis hatri gecen bi büyüğünüz var mi acaba konuşsa annenizle

Önemli degil bende giremedim hata gösterip duruyordu 😊
Evet yengem var ama o da suan rahatsiz ameliyat olcak kendimi toparladiktan sonra konuscam ben dedi annene biraz zaman ver dedi
Benim üzüldügüm olay su beni millete kötülüyor vede 2,5yasinda olan kardesimin büyümesini konusmasini vs hepsini kaciriyorum onu cok özlüyorum
Artik anneme anne bile demek istemiyorum herseye beni suclu gördügü icin kötüledigi icin bu sorumsuzlugu icin

Anneniz olması gerekenin dişinda davraniyo inşallah yengeniz hemen iyi olup konuşabilir anneniz acaba içinde birikmislik var ve suçlayacak birini ariyo ve sizi sucluyo gibime geldi sizi kotulemesi başkalarına karsi itibarinizi zedelemesi hic hoş değil sanki biraz çocukça :( kardesinizden sizi mahrum etmenin ne kadar aci verdiğini bildiği için bi yerden de oradan yaralamaya calisiyo sizi yanlis anlamayin lütfen yengeniz konuşursa bi psikologa gitmesi konusunda ikna etsin boyle herkesi yipratiyo Allah yardimciniz olsun inşallah zor bi durum gereksiz kizginlik var ortada umarim kardesinizi görürsünüz kokusunu içinize çekip tekrar yaninda olursunuz inşallah :(

Annenizden bu kadin diye bahsediyorsunuz, fakat babanizin yuva yikan yeni esinden bahsederken daha kibarsiniz...
Annenizin tavrini kesinlikle tasvip etmiyorum, iki kisi problemlerin yedi cihana yayilmasina da karsiyim, bunlar ozel konulardir, konusulur, asilir ya da ustu ortulur, fakat cani yanmis bir kadin...
Ben kosulsuz sartsiz annemin yaninda olurdum, cunku bende bir kadinim ve onu en iyi ben anlarim...
Babami da affedebilirdim belki...
Fakat o kadini, annenizden degil babanizin yeni esinden bahsediyorum, evime sokmazdim...

Cogu kadin ayrilmayi ister dusunur ama aldatilmak ayri bisey. Ustelik annenen aci veren kadini evinize almissiniz. Ben cok kirilirdi.yakinlarima kirginligimi gosteriridim. Sizi terkeden adami anneneizi hice sayarak eve alip agirlamamalydiniz. O adamin da cezasi size mahrum kalmak olmaliydi. Gerci sizi de pek onemsemiyormuski birakmis

Son düzenleme:
Tamam hepiniz haklisinizda annemde su tavir var kendini 4 4lük göstermeye calisiyor genc kiz gibi olmak istiyor
Yeni esi anneme 1sene icinde okadar cok sey yasatdiki cocugu icin babalik testi istedi vs ben susstum annem yine pesinden gitdi
Annem adamla kavga edip durdu dayanadim ben araya girdim adam kollarimi ellerimi yara bere icinde birakti esimide dövün napiyorsaniz yapin diyerek fisekledi
Ve ben yinede bu olanlara ragmen annemle o adamin yaninda oturup durdum saygisizlik etmedim peki buna ne demeli?
Babam icin okadar cok sey sayiyor babamin anneme 18sene icinde yasatdiklarini o adam 1sene icinde yasatdi ve hala kadin kocam kocam diye deliriyo
Benim düsüncem bide su annem istiyorki hersey onun istedigi gibi olsun onla bunla görüsmiyeyim tek hayatimizda o olsun
Ama bu olmaz artik benimde evim kendi düzen ve kendi kararlarim var
O adam bana vurduktan sonra ve sen esimi döv öldür gebert diye fisekledikten sonra ben nasil evime sokarim?

Çocukları birbirlne düşürmek annelik bu değil ben seni haklı buldum,

Back
X