annemi anlamıyorum.

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
hanımlar,
daha önceki konularımda yüzeysel bahsetmiştim.
özetle annem ameliyatlarımda hastanede yanımda kalmamak için bin dereden su getirmişti. doğumlarımda bir gece kalıp evine dönmüştü. her defasında yalvar yakar ikna etmiştim.
önceden çok umursamazdım ama artık batıyor.
dün sigorta şirketinden görevliler gelecekti tespit için. iki bebekle (22 aylık ve 5 aylık, ikisi de emiyor) zor oluyor diye annemi de çağırdım. bir de yalnız olmak istemedim. bazen 2 erkek görevli olarak geliyor, ortam tehlikeli diye.
sabah geldi ama akşama kadar ben gideceğim, niye beni çağırdın, sıkıldım, adamlar sanki sana bir şey mi yapacak, çocuklarla idare edersin vs. artık pes ettim, gitmek için kalktı, neyse ki görevliler geldi. o anda annem küçüğü uyutmak için sallıyor, büyük kızım da kucağımda onu pışpışlıyorum. ev dağınık.

niye benim yanımda kalmak istemiyor bu kadın?

Canım çocuklara bakmak zor geliyor olmasın annene yaşlımı kendisi bazı anneler böyle malesef

Onu en iyi siz bilebilirsiniz,sonuçta sizin anneniz..Aranızda bir problem yada annenizin herhangi bir sağlık problemi var mı? Yada psikolojik olarak bir rahatsızlığı var mı?

Canım çocuklara bakmak zor geliyor olmasın annene yaşlımı kendisi bazı anneler böyle malesef
büyük torununa çok düşkün. küçüğü de seviyor ama ilk göz ağrısı başkaymış.
hem ben çocuklara bakamam diyor, hem de büyüğü bana ver arada bende kalsın diyor.

Onu en iyi siz bilebilirsiniz,sonuçta sizin anneniz..Aranızda bir problem yada annenizin herhangi bir sağlık problemi var mı? Yada psikolojik olarak bir rahatsızlığı var mı?
eşimle araları bozuk. ama ben onları bir araya getirmiyorum mümkün olduğunca.

Kadin bezmis galiba cocuk bakmaktan.
Geri bide torun derdine gelemiyor belkide.

Anneye kv vs guvenerek bebek yapmasaydın keske yaşlı kadin sonucta ununu elemis elegini asmış bu yastan sonra kucuk bebekler ,gurultuleri cekemiyordur belki

büyük torununa çok düşkün. küçüğü de seviyor ama ilk göz ağrısı başkaymış.
hem ben çocuklara bakamam diyor, hem de büyüğü bana ver arada bende kalsın diyor.

hatirladim sizi. kardesinin cektigi krediyi esine yikmak istiyordu annen. annen bencil guzelim senin.
cocuklarinin arasinda bile simdiden ayrim yapiyor baksana, buyuk olani daha cok seviyormus.
aslinda anneni ne kadar az gorsen o kadar iyi olur sen ve ailen icin.
evlatlik gorevini yap gerisinde uzak dur derim.
annen anne gibi davranmiyor.
kendisini dusunuyor sadece, artik kabullen bunu.

Yaşlı insanların kafası kaldırmıyor artık bazı şeyleri..Çocuklarınız ağlayıp,ses çıkarttıysa belki o yüzden bir an önce gitmek istemiştir evden..

Kadin bezmis galiba cocuk bakmaktan.
Geri bide torun derdine gelemiyor belkide.
öyle olsa büyüğü bana ver, bende kalsın demez. sezaryen doğumlarda en azından beni ağlatmasaydı, annemden başka bakacak kimsem yoktu çünkü.
Anneye kv vs guvenerek bebek yapmasaydın keske yaşlı kadin sonucta ununu elemis elegini asmış bu yastan sonra kucuk bebekler ,gurultuleri cekemiyordur belki
yok canım anneme sadece sezaryen doğumlarımda, bir de acil bir ameliyatım vardı (o zaman hiç çocuğum yoktu) muhtaçtım ama bakmadı ya da pişman etti.

hatirladim sizi. kardesinin cektigi krediyi esine yikmak istiyordu annen. annen bencil guzelim senin.
cocuklarinin arasinda bile simdiden ayrim yapiyor baksana, buyuk olani daha cok seviyormus.
aslinda anneni ne kadar az gorsen o kadar iyi olur sen ve ailen icin.
evlatlik gorevini yap gerisinde uzak dur derim.
annen anne gibi davranmiyor.
kendisini dusunuyor sadece, artik kabullen bunu.
hani iki çocuğumu da ona bırakıp çalışsam ya da keyfime baksam anlarım ama çocuklar yokken de böyleydi. evime, yanıma gelmek batıyor ona resmen.

Yaşlı insanların kafası kaldırmıyor artık bazı şeyleri..Çocuklarınız ağlayıp,ses çıkarttıysa belki o yüzden bir an önce gitmek istemiştir evden..
yok canım öyle olsa büyüğü yanına istemez.

öyle olsa büyüğü bana ver, bende kalsın demez. sezaryen doğumlarda en azından beni ağlatmasaydı, annemden başka bakacak kimsem yoktu çünkü.

yok canım anneme sadece sezaryen doğumlarımda, bir de acil bir ameliyatım vardı (o zaman hiç çocuğum yoktu) muhtaçtım ama bakmadı ya da pişman etti.

hani iki çocuğumu da ona bırakıp çalışsam ya da keyfime baksam anlarım ama çocuklar yokken de böyleydi. evime, yanıma gelmek batıyor ona resmen.

yok canım öyle olsa büyüğü yanına istemez.
bence beklentini kes annenden.

Diğer konulara bakmadım hiç canım..Annenin herhangi bir kötü davranışı yokmuymuş yani?
esi konu sahibinin bekar erkek kardsi icin krediye kefil olmus, kardes batirmis isini, ve oduyor krediyi.
annesi ise esin odesin biz odemeyelim diyor.
kardes odemek istiyor, ama anne rahat harcayamiyormus, kendi emeklisi var kardesin de isi var.

ustune ustluk konusahibinin cocugunu istiyomus bir kac gunlugune ara sira cani sIkiliyormus.
buyuk olani tabi, encok buyugu seviyomus o ilk goz agrisiymis.
konusahibinin abisi ve yengesi de anneyle konusmuyolarmis.

yani anne baya sorunlu.
konusahibim cok konu aciyor bu konularda, belli anne sefkatine ihtiyaci var, ama anne de oncelikle kendini dusunme olayi var.
ben de diyorum ki konusahibine annenden birsey bekleme.

esi konu sahibinin bekar erkek kardsi icin krediye kefil olmus, kardes batirmis isini, ve oduyor krediyi.
annesi ise esin odesin biz odemeyelim diyor.
kardes odemek istiyor, ama anne rahat harcayamiyormus, kendi emeklisi var kardesin de isi var.

ustune ustluk konusahibinin cocugunu istiyomus bir kac gunlugune ara sira cani sIkiliyormus.
buyuk olani tabi, encok buyugu seviyomus o ilk goz agrisiymis.
konusahibinin abisi ve yengesi de anneyle konusmuyolarmis.

yani anne baya sorunlu.
konusahibim cok konu aciyor bu konularda, belli anne sefkatine ihtiyaci var, ama anne de oncelikle kendini dusunme olayi var.
ben de diyorum ki konusahibine annenden birsey bekleme.
Eşi kendisi için çekmemiş ki krediyi,konu sahibinin kardeşi için çekmiş..Tabi ki de kardeş ödeyecek eşi neden ödesin onun batırdığı işin parasını..Anne gerçekten saçmalamış yani..Biz ödemeyelim,siz ödeyin ne kadar ayıp ya..İnsan daha damada karşı mahcup olduk diye utanır,pişkin pişkin siz ödeyin demek de ne demek?

Konu sahibi arkadaşım bencede annenden birşey bekleme..Bu zihniyette olan bir insan sana yardımcı olmaz..Kendi kendini üzme boşu boşuna..

ben de anneyim, evlat sahibiyim. insan haliyle üzülüyor.

X