Annemi aramaması normal mi?

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.548
617
73
34
Merhaba konum şu sekilde annemle arada düştüğü için hastaneye gittik ve film vs çekildi. Malesef annemin beyin damarlarında incelme varmış ilaç başlatıldı bir ay sonra kontrole gitcez sorun şu ki nişanlım beni aradı bu konuda ama anneme geçmiş olsun diye ayrı aramadı hala .Yani zaten zar zor arayan birisi bir şey demedim kendisine bu durum üzdü beni açıkçası. Normal mi ne yapmalıyım bu durumda .

Normal tabii ki. Size geçmiş olsun demiş işte. Söyleyin annem telefon bekler diye arasın.
Benim çocukluk arkadaşım var,hem de maahlleden. Birbirimizin evinden çıkmayız,annesinin de kızı gibiyimdir. Yakın zamanda annesinin babası vefat etti, şehir dışına gittiler. ben kıza taziyemi ilettim, kızı teselli ettim vs. Annesini hiç aramadim açıkçası.
Ama ara dese arardım.
Bazı insanlar böyledir. Ben olsam ben de aramazdim büyük ihtimalle,böyle şeylerde kötüyümdür. İsteğiniz varsa açık açık söyleyin

Böyle durumlarda yeni ilişkilerde yönlendirmek iyi olabilir.
Annemi arasan mutlu olur gibi.
Sonuçta her gün hal hatır sorması için aramasını istemiyorsunuz.
Geçmiş olsun denilebilir. Anladığım kadarıyla düşmüş o sebeple kolay bir süreç olmayabilir.
Bazen iş bilmemekten yersiz kırgınlıklar olabiliyor.

Çok ince bir detay olmakla birlikte annenizi arasa iyiymiş. Ama erkekler bunu düşünmüyor genelde kızlar direk tüm sülaleyi tek tek arar :D Çok geçmiş olsun bu arada :)

Bununla ilgili konuştuk yani ama artık düşünüp kendi aramasını bekliyorum sonuçta evleneceğiz böyle hep ben ona söylemek istemiyorum

Bununla ilgili konuştuk yani ama artık düşünüp kendi aramasını bekliyorum sonuçta evleneceğiz böyle hep ben ona söylemek istemiyorum
Kendi ailesinde görmediyse akıl edemeyebilir. Bazı erkekler çok düz düşünebiliyor siz tarafından ilettiği geçmiş olsun onun için yeterlidir..

Kırmadan canım annemi kendin de arasan çok mutlu olur diyebilirsiniz.

Annen hasta olduğu için konuşmayı akıl edememiş olabilir. Bence yönlendirmeye devam. Kendi düşünmesini bekliyorum diyip annenizi kırdırmayın. Anneniz aramasını bekliyorsa nişanlınıza söyleyin.

Back
X