- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 73
yaşayacaktımTanışmadık ki.annemle babaannem yaptılar.ben babama söyledim ağlayarak ki ben istemiyorum .o da dedi tamam yarın söyleyeceğim onlara.annemler yaptılar hem güya ben ayrı yalayacaktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşayacaktımTanışmadık ki.annemle babaannem yaptılar.ben babama söyledim ağlayarak ki ben istemiyorum .o da dedi tamam yarın söyleyeceğim onlara.annemler yaptılar hem güya ben ayrı yalayacaktım
2 çocuk ,eş denilen adamınSende kac çocuk var? Kimin cebinden para aldin
Ay Nilüfer ne olacak senin bu halin gerçekten? Bence kizini da al memleketine git ve boşan... Mutsuzsun bunu kabullen ve eşin düzelmeyecek bunu da kabullen... aileni gormek icin bile onay bekliyorsun.Böyle ömür boyu birilerinin boyunduruğu altında yaşamaktansa kendi hayatına bak...yoksa hergun konu açmaya devam edeceksin.Herkese selamlar hanımlar!ben vatana gitmemden falan yazmıştım en son buraya.kv ile konuştum sanki o da gitmek istiyor ama ben yalnız istiyorum..neyse buna söyledim benim kuzenimin düğünü var,ben orda olmak istiyorum,hem de yeğenim doğuldu onu görmek istiyorum 4 yıldan sonra dünyaya geldi falan.bana dediklerini diziyorum:”ben kp ile konuşacağım ama bana der ki senin işin gücün yok mı?!kaç para lazım,her kes iyi olsun kendi evinde,senin önceliğin kocan ve çocukların olmalı falan felan”.evet kocam beni öyle mutlu ediyor ki o olmalı benim önceliğim
neyse ben annemi babamı görmek istiyorum 2 yıldır görmüyorum falan.bu arada kocam denilen adama söyledim bana şöyle cevap verdi:”senin hangi ameline göre seni göndereyim Azerbaycan’a?!”
.hem Haziran 15 için gidersem kızımın doğum günü burda olmayacak .demin kp kızıma diyor senin doğum gününde sizi güzel bir kafeye gönderecem falan.öyle üzüldüm ki…
biletlerin fiyatına baktım çok pahalı ya
![]()
Dert şurasında ki annemler de bana”acaba izin verirler mi?”diyorlAr ve ben onların çaresizliğini görünce daha da çöküyorumAy Nilüfer ne olacak senin bu halin gerçekten? Bence kizini da al memleketine git ve boşan... Mutsuzsun bunu kabullen ve eşin düzelmeyecek bunu da kabullen... aileni gormek icin bile onay bekliyorsun.Böyle ömür boyu birilerinin boyunduruğu altında yaşamaktansa kendi hayatına bak...yoksa hergun konu açmaya devam edeceksin.
İyi işte gidersin geri donmezsinDönüş biletimi alırlarhem kp alırsa bilet hemen dönüş biletimi de alır ve bu o demektir 10-15 gunluye beni yollar
Ben de öyle istiyorum benim dönüş biletimi almasınlarİyi işte gidersin geri donmezsin
Alsalar da donmezsin ne olacakBen de öyle istiyorum benim dönüş biletimi almasınlar
Annen ve babanen nerden bulmus bu adamı? Yazik valla bide zorla evlendrmisler. Kaynanada her şeye maydanoz. Çok sıkıntılı bi hayat. Umarım feraha kavusursunuz2 çocuk ,eş denilen adamın
Sen dik durmadigin kararlı olmadığın için ailende de acabalar oluyor bence. Bir karar ve kararını uygula.acik net kararlıyım de boşanmak istiyorum de bir de öyle bak bakalım ailenin tavırlarına...Dert şurasında ki annemler de bana”acaba izin verirler mi?”diyorlAr ve ben onların çaresizliğini görünce daha da çöküyorum
Nihal demişken “ağlamalı,gülmeli”.onlar beni buldular sadece annemler para,Moskova kokusunu alınca vaz geçmek istemediler.onların parasından bana zerre hayır yokAnnen ve babanen nerden bulmus bu adamı? Yazik valla bide zorla evlendrmisler. Kaynanada her şeye maydanoz. Çok sıkıntılı bi hayat. Umarım feraha kavusursunuz
Ama bu evde de sevmediğim suratları görmek de bana zulümSeni bu adamla yaşamaya mahkum eden aileni özleme nilüfer.
Zerrece haketmiyorlar
Ben anneme de abime de söyledim boşanma işini.onlar bana boşanma çıkış yolu değil diyorlar.boş şeyler için boşanılır mi falan filan (herkes kendi derdinde)kvye de defalarca söyledim boşanmak istediğimi (elalem ne der?!)kpye söylediğimde kocam denilen herifi çağırdı ona dedi kararını ver şu kız seni sevmiyor.o da güya biletimi alıyordu beni Azerbaycan’a yollamağa tabi blöf yapıyordu annesi engel olduSen dik durmadigin kararlı olmadığın için ailende de acabalar oluyor bence. Bir karar ve kararını uygula.acik net kararlıyım de boşanmak istiyorum de bir de öyle bak bakalım ailenin tavırlarına...
Ama sen ne boşanmak istiyorsun ne bir adım atıyorsun sadece şikayet ediyorsun.Kimse senin için birsey yapmayacak sen harekete geçeceksin öncelikle.
Evin bütün temizlik ,yemek işleri sizdemi? Annesi size bayilmadigina göre, demekki işe yariyorsunuzBen anneme de abime de söyledim boşanma işini.onlar bana boşanma çıkış yolu değil diyorlar.boş şeyler için boşanılır mi falan filan (herkes kendi derdinde)kvye de defalarca söyledim boşanmak istediğimi (elalem ne der?!)kpye söylediğimde kocam denilen herifi çağırdı ona dedi kararını ver şu kız seni sevmiyor.o da güya biletimi alıyordu beni Azerbaycan’a yollamağa tabi blöf yapıyordu annesi engel oldu
Evet çocuklar var arada Hem elalem ne der?ben ve elticiğim yapıyoruz ev işlerini bu da arada yani çoğu zaman yemek yaparEvin bütün temizlik ,yemek işleri sizdemi? Annesi size bayilmadigina göre, demekki işe yariyorsunuz
Herkese selamlar hanımlar!ben vatana gitmemden falan yazmıştım en son buraya.kv ile konuştum sanki o da gitmek istiyor ama ben yalnız istiyorum..neyse buna söyledim benim kuzenimin düğünü var,ben orda olmak istiyorum,hem de yeğenim doğuldu onu görmek istiyorum 4 yıldan sonra dünyaya geldi falan.bana dediklerini diziyorum:”ben kp ile konuşacağım ama bana der ki senin işin gücün yok mı?!kaç para lazım,her kes iyi olsun kendi evinde,senin önceliğin kocan ve çocukların olmalı falan felan”.evet kocam beni öyle mutlu ediyor ki o olmalı benim önceliğim
neyse ben annemi babamı görmek istiyorum 2 yıldır görmüyorum falan.bu arada kocam denilen adama söyledim bana şöyle cevap verdi:”Bir insanı unutabilirsin,
Bir insanın sana neler yaptığını da unutabilirsin,
ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın!”.hem Haziran 15 için gidersem kızımın doğum günü burda olmayacak .demin kp kızıma diyor senin doğum gününde sizi güzel bir kafeye gönderecem falan.öyle üzüldüm ki…
![]()
Herkese selamlar hanımlar!ben vatana gitmemden falan yazmıştım en son buraya.kv ile konuştum sanki o da gitmek istiyor ama ben yalnız istiyorum..neyse buna söyledim benim kuzenimin düğünü var,ben orda olmak istiyorum,hem de yeğenim doğuldu onu görmek istiyorum 4 yıldan sonra dünyaya geldi falan.bana dediklerini diziyorum:”ben kp ile konuşacağım ama bana der ki senin işin gücün yok mı?!kaç para lazım,her kes iyi olsun kendi evinde,senin önceliğin kocan ve çocukların olmalı falan felan”.evet kocam beni öyle mutlu ediyor ki o olmalı benim önceliğim
neyse ben annemi babamı görmek istiyorum 2 yıldır görmüyorum falan.bu arada kocam denilen adama söyledim bana şöyle cevap verdi:”senin hangi ameline göre seni göndereyim Azerbaycan’a?!”
.hem Haziran 15 için gidersem kızımın doğum günü burda olmayacak .demin kp kızıma diyor senin doğum gününde sizi güzel bir kafeye gönderecem falan.öyle üzüldüm ki…
![]()
Sende deseydin ki,, seni hangi ameline göre geberteyim,,, şuna bak yaaaa sen kimisin yaaaa,,, ah o eve bir gün gelsem hepsini izzaya soksam rahatlıycam...senin hangi ameline göre seni göndereyim Azerbaycan’a?!
CanSende deseydin ki,, seni hangi ameline göre geberteyim,,, şuna bak yaaaa sen kimisin yaaaa,,, ah o eve bir gün gelsem hepsini izzaya soksam rahatlıycam...
Epey zamandır konularına denk geliyorum, üzülüyorum bir kadın olarak, haddinden fazla eziliyorsun, kp kim ki sana izin verecek ne biçim hayatlar yaşıyorsunuz anlamıyorum. Artık ayaklarının üzerine basma zamanı gelmedi mi ? Yorulmadın mı ezilmekten, onun bunun iznine göre yaşamaktan. Ah be kadın ne zaman hatırlayacaksın insan olduğunu ne zaman ....Herkese selamlar hanımlar!ben vatana gitmemden falan yazmıştım en son buraya.kv ile konuştum sanki o da gitmek istiyor ama ben yalnız istiyorum..neyse buna söyledim benim kuzenimin düğünü var,ben orda olmak istiyorum,hem de yeğenim doğuldu onu görmek istiyorum 4 yıldan sonra dünyaya geldi falan.bana dediklerini diziyorum:”ben kp ile konuşacağım ama bana der ki senin işin gücün yok mı?!kaç para lazım,her kes iyi olsun kendi evinde,senin önceliğin kocan ve çocukların olmalı falan felan”.evet kocam beni öyle mutlu ediyor ki o olmalı benim önceliğim
![]()