annemi babamı görmek istiyorum 2 yıldır görmüyorum

Madem ogretmensin is bul kimseye danisma bunun icin ayril kendine bi duzen kur

Azıcık göz atayım dedimmm fenalık geçirdim burda 😱Allah dağına göre kar veriyor işte.Kp bana izin verecekmiş vermeyecekmis.Bir de hangi ameline göre diyor kocan.Senin hangi amelin amel pardon 😅Sen azıcık güçlen seni ne yerinde saydırıyorsa zamanını belirle sonra bırak şu insanları.Birakamiyorsan da git çalış uzaklaş azıcık evden nefes al

Herkese selamlar hanımlar!ben vatana gitmemden falan yazmıştım en son buraya.kv ile konuştum sanki o da gitmek istiyor ama ben yalnız istiyorum..neyse buna söyledim benim kuzenimin düğünü var,ben orda olmak istiyorum,hem de yeğenim doğuldu onu görmek istiyorum 4 yıldan sonra dünyaya geldi falan.bana dediklerini diziyorum:”ben kp ile konuşacağım ama bana der ki senin işin gücün yok mı?!kaç para lazım,her kes iyi olsun kendi evinde,senin önceliğin kocan ve çocukların olmalı falan felan”🫤.evet kocam beni öyle mutlu ediyor ki o olmalı benim önceliğim😏neyse ben annemi babamı görmek istiyorum 2 yıldır görmüyorum falan.bu arada kocam denilen adama söyledim bana şöyle cevap verdi:”senin hangi ameline göre seni göndereyim Azerbaycan’a?!”😏.hem Haziran 15 için gidersem kızımın doğum günü burda olmayacak .demin kp kızıma diyor senin doğum gününde sizi güzel bir kafeye gönderecem falan.öyle üzüldüm ki…😕biletlerin fiyatına baktım çok pahalı ya 🥺
gerçekten sizden de konularınızdan da çok sıkıldım. sık sık gitmek istiyorum gidemiyorum konulu konu açıyorsunuz. insanlar vaktini ayırıp size öneri sunuyor durumunuza göre hepsine bir bahaneniz de var. ne istiyorsunuz tam olarak? gına geldi gerçekten.

gerçekten sizden de konularınızdan da çok sıkıldım. sık sık gitmek istiyorum gidemiyorum konulu konu açıyorsunuz. insanlar vaktini ayırıp size öneri sunuyor durumunuza göre hepsine bir bahaneniz de var. ne istiyorsunuz tam olarak? gına geldi gerçekten.
Yazıp yazmayacağımı size soracak değilim.bu ne ta?!sıkıldıysanız gidin başka kapıya.izin alacağım bundan sonra

Yazıp yazmayacağımı size soracak değilim.bu ne ta?!sıkıldıysanız gidin başka kapıya.izin alacağım bundan sonra
hep aynı hep aynı. ne değişiyor hayatınızda buraya yazdığınızda? verilen tavsiyelere uymuyorsunuz asla. evdekilerin sözünden çıkmıyorsunuz. ne olsun istiyorsunuz? kadınlar kulübündeki üyeler size nasıl yardım edebilir söylediklerini dinlemezseniz?

hep aynı hep aynı. ne değişiyor hayatınızda buraya yazdığınızda? verilen tavsiyelere uymuyorsunuz asla. evdekilerin sözünden çıkmıyorsunuz. ne olsun istiyorsunuz? kadınlar kulübündeki üyeler size nasıl yardım edebilir söylediklerini dinlemezseniz?
Söyleyeceğimi size söyledim

Back
X