- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
canım şimdi insan kaynaklarına sordum baban emekli olduğu için olmuyormuş baban üzerinden gidebilirmiş ama benim babamda emekli annem onun üzerinde dr gidebiliyor yani senin yanına gelsede baban olmadanda dr gidebilir canım acil şifalar annenede cok geçmiş olsun
Ne biçim evlat ya.
Dileyim ki anneniz hasta değil naz yapıyor vs..?
Eee götür rol yapıyorsa hasta değilse öyle yaptığı ortaya çıksın.
Doğur,besle,büyük gözünden sakın sonra adam seni hastaneye bile götürmesin.
Çok sinir oldum arkadaşım,abiciğim ya hastaysa bir seferlik götüremez misin o bizim biricik annemiz demedin mi..??
Rahatsızlığı ne peki..?
offf canim yaaa, inanin okurken agladim , kendi annem gozumun onune geldi .annemden cok uzaktayim .amerikadayim o kadar ozledim ki anlatamam ,,bide hamileyim iyice kotu oldumm..Annene allah acil sifalar versin .ve kimsenin eline dusurmesin anneni ozelliklede abinin eline ,,,insallah biran once sagligina kavusur ...
git canım hem de goster doktora annenı
bısey varsa ortaya cıkar yoksa ıcın rahat eder
hemde anne bu agzından kan gelse kızılcık surubu ıctım der , evlatları uzulmesın dıye
onların hakkı odenmez gıt ve gorevını yerıne getır
eşinin sormasına gelince böyle bişey sormaya bence hakkı yok sonuçta annen o senin ve endişeleniyorsun olur mu öyle şey onlar ilgilenmio diye sende mi ilgiseiz kalacaksın sağlık bu şakaya gelmez...Son zamanlarda ne zaman uzulsem, buraya yazıyorum. Gelen yorumlar rahatlatıyor benı.
Sımdıkı derdım cok daha farklı. Canım annem hasta ): Hamdolsun, olumcul ya da onu sakat bırakacak turden degıl. Ama acı cekıyor. Ve ben buna dayanamıyorum. En kotusu ne bılıyor musunuz? Ondan uzakta olmam, yardım edememem, elınden tutup doktora goturememem.
Uzun zamandır bır takım sorunları var. Fakat benım aılem saglık sorunlarına onem vermedıgı ıcın annemle ılgılenen kımse yok.
Dun aksam annecıgımın sesını duyayım dıye aradım evı. Abım cıktı telefona, ıkı dk konustuk, annemın hasta oldugunu ve ona ınanmadıgını! soyledı. Annemı ıstedım telefona. Sesı kotu gelıyordu ):
Gece bır ara uyandım ve saatlerce ne yapabılırım dıye cok dusundum. En cok da abımın 'annemın hasta olduguna ınanmıyorum' demesını dusundum ve cok uzuldum. Canım annem, bosuna harap etmıs ogulları ıcın kendını.
Sımdı dıyorum kı, esıme soyleyeyım, ben gıdeyım Bursa'ya ve doktora gotureyım. Bır yandan da dıyorum kı esım haklı olarak sormaz mı 'abın, kardeslerın, baban neden goturmuyor?' dıye.
Kafam karıstı, ne yapacagımı bılmıyorum. Aklım annemde, canı acıyor ve kımse onunla ılgılenmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?