Annemi Bir Türlü Memnun Edemiyorum

Annenin hayattaki başarısı nedir? Sen daha hayatının baharındasın, önünde bir gelecek var. Lütfen üzerine çok geldiğinde kırmadan ona bu soruyu sor. Kendiyle yüzleşsin.

Bence parayı bolca verdikten sonra kokain bile imal edip satsaniz annenizin umrunda olmayacaktir.
Hatta bu durumu abartıp ithalatını dahi yapsanız ; anneniz sizi sevincinden yere göğe sigdiramayacaktir.
Valide sadece para seviyor anladigim kadarıyla..
Şu tavsiyeyi vereceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ancak dinlemeyin annenizi..
Konu doğru bir şekilde aktardiysaniz şayet ; haklı olan sizsiniz.
Teşekkür ederim. Haklısınız

Merhaba sevgili KK ailesi. Bu konu benim canımı yaktığı için sizlerle paylaşmak istedim. Ben istemediğim bölümü daha fazla para kazanmak için bıraktım. Çünkü daha güzel bir gelecek inşa etmek istedim kendime. Geçenlerde anne tarafından uzak akrabamızın çocuğu baba parasıyla araba almış. Babası doktor çünkü. Kendisi de benden 1 yaş büyük, üni okumamış ve kuryelik yapıyor. Helal kazanca hiç lafım yok zaten onu anlatmak istemiyorum. Annem normalde bu konularda "aaaa okulunu okumamış görüyor musun" der ama "bak bak para kazanıyor valla helal olsun" dedi. Benim babam yok öldü. Üstüme kalan para da yok. Okumak ve kendi yolumu çizmek zorundayım. Zor bir yol, motive olmam lazım ama maalesef. Kuzenim kocası sayesinde Amerika'ya taşınıyor. Sıfır çabayla hem de. 20lerinden beri 100 kere nişan attı. Sürekli evlendi ve boşandı. Annem burnumu dışarı çıkarttırmıyor ama koca kontenjanından Amerika'ya taşınan kuzenimi göklere çıkardı. Üzgünüm anne. Beni Amerika'ya aldıracak bir kocam yok. İmalarına dayanamıyorum artık. Bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Evlattan ötesi yok ama bazı anneler anlayamıyor.

Siz yolunuza emin adımlarla devam edin. Anneniz gibi kendinizi kimseyle karşılaştırmayın.

Ben bir anneyim seni taktir ediyorum çaba göstermen bir amacının olması herşeyden daha önemli.
Kuryelik yapanın da başka ülkeye gideninde bir amacı var tıpkı senin gibi onlarda başarılı olacakları şeyleri yapıyorlar.
Annenize söyleyin elinden tlf ,PC düşürmeyen camdan dışarı kafasını çıkarmayan gençlik için anne babalar çözüm üstüne çözüm üretiyor(söyleyen kim derse 3 kız annesi anne dersiniz)
teşekkür ederim sağ olun

Back
X