Annemi bulma teklifi

Benim anlatilanlarin dogrulugundan suphem yok. 22 yil sonra bulup hesap sormak gereksiz gibi. Onu bulmak bana birsey kazandirmayacak ama esim merak ediyor. Beni birakmis bi kadini buldim affetim diyelim o heni istemezse. Kafamda cok soru var

Benim anlatilanlarin dogrulugundan suphem yok. 22 yil sonra bulup hesap sormak gereksiz gibi. Onu bulmak bana birsey kazandirmayacak ama esim merak ediyor. Beni birakmis bi kadini buldim affetim diyelim o heni istemezse. Kafamda cok soru var
Öyle düşünüyorsanız bulmayın sonucta eşinizin annesi değil. Ben bulurdum, ahirete saklamazdım açıkçası. Size birşey kazandırıp kazandırmayacağını onu bulmadan bilemezsin, yada sizi isteyip istemeyeceğini. Ama tabiki sizin fikriniz ve hayatınız içinizde ne geliyorsa onu yapın

Haksizsin demiyorum canim ama onada sormak lazim bak sana bir olay anlatayim

Bizim koyde bir kadin kuma gidiyor kadina esinin ilk karisi eltileri kaynanasi gorumcesi okadar zulum ediyorki ladin koyden kaciyor ve kadinin kundakta cocuguda var cocuguyla kacarken koy girisindeki dereye ben sizin soyunuzdan cocuk istemem diyip cocugu suya atiyor ve diyorki o aileye 7 soyunuza cocuk sumugu degmesin ve ailenin gercekten cocugu olmuyor adamin ilk esinden 7 cocugu var sadece borinin cocuu oldu.. cocugu olan kisilerinde cogunun cocugu yok...o yuzden aslini ogren annnene sor sonra istersen gorusme

Bende arardim annemi ... ona hesap sorardim ... birakip gitmesinin nedeni neymis ogrenirdim

Ben arar bulur .
Ne kadar adi bir kadın olduğunu yüzüne vurur .
Onu asla affetmeyeceğimi söyler sonra da kaybolurdum .
Bir daha ulaşamazdı bana ..
Çok felaket bir durum , çok zor.
Başka bir adamla gitmek için evladını bırakmış

Aynı durumdayız. Bırak aramayı, kapıma gelse yüzüne tükürür geri kapatırım. Doğurmakla anne olunmuyor maalesef... Dediğin gibi istese her şekilde sana ulaşırdı, ama tenezzül etmedi. Belki evlendi seni söylemedi bile. Böyle insanları huzurlu hayatına dahil etme, kirletmeye çalışırlar çekemezler. Onu bunu boş ver, en güzel aileyi ailesi olmayan insan kurar. Uzak olsun beni istemeyen annesi de babası da.

Coo dogru soyluyorsun. Dogurmak yetmiyor anne olmak icin.

Karar verdim aramayacagim arkadaşlar. Ben butun zorlukları tek başıma astim Allaha bin şükür mükemmel hir eşim var. Bugüne kadar hayatimda olmayan birine hundan sonrada ihtiyacım yok. Hesap sormakta istemiyorum 22 yıl geçmiş neyin hesabı? . Ayrica belki düzgün hi hayatı vardır bozmaya gerek yok. İnsanların mutluluguyla oynamakta istemiyorum. Su akıp yolunu bulsun artik.Kiymetli yorumlariniz düşünceleriniz için teşekkür ederim. Sevgiler. ..

Coo dogru soyluyorsun. Dogurmak yetmiyor anne olmak icin.
Evet .
Hadi buldun diyelim..
Belki daha çok canını yakacak şeyler öğreniceksin. ?
Başka çocukları filan olduysa ya .

Ben gene de senin kadar asil davranmazdım arkadaşım..
Umarım bir ömür mutlu olursun ve kendi çocuklarına gerçek bi anne olursun....

Ben aradim buldum...hayatimda hic birsey degismedi...bide uzerine hayal kirikliklari yasadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…