Annemi bulma teklifi

Ben anlatilanlarin gerckeliliginden supheel etmiyorum. Babam beni hic kacirmadi mesela dogdugum sehirde dogdugum evdeydim hep. Beni bulamicak bi durumu yokb

Evet ama cocuklarin bi sucu yok ogrencekler hayal kirikligi.

bence anne ssevgisi için çok geç, ama kardeş sevgisi için geç değil..neden travma olsun ki azçok yaşlarınız yakındır birbirine..bence kardeşlerin için bulmalısın o kadını..hayalkırıklığı olmaz sadece şaşırılar belki de..ayrıca anne bir kardeşsiniz siz aynı karından çıktınız..
dünya hali ,insanın kardeşe ihtiyacı olabilri.belki de çok seversiniz anlaşırsınız..
bence bulun,devamlı görüşmek zorunda değilsiniz ki..sizi kimse zorlayamaz neticede..

ara derim neredeymiş kimmiş bir öğren mahkeme kararı ne. bişrde annenden olayı dinle haaa tekrar aile olurmusun zannetmiyorum ama kimmiş annen onu görürsün o kadar.

ben olsam arardım birde ondan dinlerdim

görmek isterdim ama sadece o kadar

orda bırakırdım ....sebebi ne olursa olsun 7 aylık bebeği bırakmaya hakkı yok

görümcemin görümcesi eşinden ayrıldı biriyle evlenecekti imam nikahı kıydılar nişanlandılar

adam meğerse evliymiş nikahı varmış kadın adamla bir kaçtı

bir yıl oldu 2 çocuğu bıraktı arkasında

ve o çocukları kadının tedaviyle oldu Allaha yalvardı bebeğim olsun diye

terketti onları

o çocukların psikolojisini düşündükçe ben üzülüyor kahroluyorum

yazıkkkk

bu sonradan anneyi arayıp bulma olayına, daha doğrusu evlatlık verilip de arayıp bulma durumuna özellikle, ön yargılıyım. mesela tv da görünce çıldırıyorum, öyle söyleyeyim.

hayatta insanların iyi ya da kötü seçimleri olabilir. bunun sonucunu bilerek kararı veriyorlar mı, veriyorlar... aradan da yıllar geçtikten sonra hiçbir manası yok annenin babanın bulunmasının. çocuğun var mı bilmiyorum ama sen anne olacak yaştasın zaten, manası yok. acını çekmişsin, en lüzumlu zamanlarında annen yanında yoksa şimdi olsa ne olur? bunlar benim genel kanaatlerim...

senin olayında da sen hesap sormak için ararım ararsam diyorsun. eğer bu durum seni psikolojik olarak yıpratacaksa bence hiç arama. zaten arama da... hani çok çok nefret etsen bile ondan, eğer mutlu bir aile tablosuyla karşılaşırsan bunu atlatman çok zor olur bunu iyi düşün. bence bir acıyı daha kaldırmayı hak etmiyorsun çünkü olaylar tamamen senden bağımsız gelişmiş. hem işi olduğu halde, yani işinin olduğuna eminsen, seni mahkemede kabul etmemişse ben ona anne diyemem zaten, kusura bakma... nefretimi kusarım rahatlarım yoluma bakarım diyorsan da, bana kalırsa daha çok acı çekersin. merak duygusu da çok güçlüdür muhakkak. yine de sen önce kendini ve pskljk sağlığını düşün derim ben. hiç gereği yok bu saatten sonra... tabi senin bileceğin bir durum.

Eşiniz sizin yanınızda olmuş, çokta güzel birşey teklif etmiş. Bence eşinize kızacağınıza beraber arayın annenizi. Ben olsam kesin arardım.

Eşinden özür dile bence, ölümlü dünya sonuçta.
Anneni görmeden Allah korusun ama gözlerin açık gider.
Sana annelik yapmamış bir tek doğurmuş ama 9 ayda seni karnında taşımış.
Bence bul anneni dünya gözüyle bir gör..
Gördükten sonra karar ver, artık görüşmeye dewam edip etmeyeceğini..

baska bir erkekle gittiyse ancak yuzune tukurmek icin arardim.

Bir anne evladını nasıl bir erkek için terk eder 7 aylık üstelik anne kokusuna sütüne muhtaç yok yok aklım almıyor bir türlü

Baskasinin hayallerini yikmis olmicaksin. Annemin baska bi cocugu varsa ve onlara senden hic bahsetmediyse bu onun sorunu senin degil. Onlar evlatsa sende evlatsin. Baskalarinin mutlulugu icin kendi annenden vazgececek kadar yüreklisin ama hesap sormak hakkindir.

bende bu dusuncedeyim yani hulup hesap sormak bana ne kazandircak bunu soruyoruk kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…