- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Ben anlatilanlarin gerckeliliginden supheel etmiyorum. Babam beni hic kacirmadi mesela dogdugum sehirde dogdugum evdeydim hep. Beni bulamicak bi durumu yokbDemis , sanada baskalari dedi ...
Demis demis demis demis, allah bilir demediginide demis diye sana anlatiyor lar.
Almanyada yasiyorum , ve sana kisa bir olay anlaticsm burda turk bir adam 3 cocukla almanyaya geldi, tabiki dogal olarak herkes sordu anneleri nerde diye adam ve burdaki ailesi de, anneleri cocuklari terk etmis dedi..
Tabi herkes buna inandi cocuklarda annelerine karsi asiri tepkililer..
Yilar sonra ortaya ciktiji adam cocuklari annelerinden gizli kacirmis ve kadin kafayi yemis, yillarca akil hastanesinde kalmis.
Suan cocuklar babayi terk etti..
Sana bunu niye anlatim; sanada binlerce hikaye anlatilmis olabilir.
Sende anneni bul ve ondan dinle.
Evet ama cocuklarin bi sucu yok ogrencekler hayal kirikligi.
bence anne ssevgisi için çok geç, ama kardeş sevgisi için geç değil..neden travma olsun ki azçok yaşlarınız yakındır birbirine..bence kardeşlerin için bulmalısın o kadını..hayalkırıklığı olmaz sadece şaşırılar belki de..ayrıca anne bir kardeşsiniz siz aynı karından çıktınız..Bugune kadar hic arastirmayi dusubmedim. Esim teklifetti ve kafan karisti . Yani kensi acimdan bi hayal kirikligi olmaz cunku ben cocuklari vardir diye tahmin ediyorum. Ben karsi tarftaki cocuklari dusunuyorum. Ogrenmek onlar icinde zor . Benim artik bi anneye ihtiyacim yok . Zaten hic bi anneye sahip olmadim.
Ben anlatilanlarin gerckeliliginden supheel etmiyorum. Babam beni hic kacirmadi mesela dogdugum sehirde dogdugum evdeydim hep. Beni bulamicak bi durumu yokb
valla mantıklı..Biraz tuhaf bir soru olacak şimdiden kusura bakmayın ama hiç o ismi soyismi googleda ya da facebookta arattınız mı?
Eşinden özür dile bence, ölümlü dünya sonuçta.Kizlar ben 22 yasindayim evliyim. Annem ben 7 aylıkken beni terk etmiş. Babaannem bakti bana babamla pek görüşmüyoruz evli kendisi. Eşim bana dün gece annemi aramami teklif etti araştıralim dedi yani bugüne kadar hiç araştırmayi düşünmedim. Annem hemşireymis yani babamla anlasamamasi beni aramamasina engel degil sonuçta. Kızgınim esime çok sert çıkıştim bana düşün biraz istersen bulalim dedi. Kafam cok karıştı. Annem yüzünden cok yargilandim. Esimin ailesi ozellikle annesi beni hic istemedi Aile bilmiyor annesi neki i ne olsun dedi. Siz olsaniz aramak istermiydiniz?
baska bir erkekle gittiyse ancak yuzune tukurmek icin arardim.
Baskasinin hayallerini yikmis olmicaksin. Annemin baska bi cocugu varsa ve onlara senden hic bahsetmediyse bu onun sorunu senin degil. Onlar evlatsa sende evlatsin. Baskalarinin mutlulugu icin kendi annenden vazgececek kadar yüreklisin ama hesap sormak hakkindir.Açıkçası korkuyorum evlendiyse ve çocuğu olduysa yani ben Anne sevgisi gormedim o duyguyu tatmadim. Kimseye Anne demedim diyemedim. Simdi onun çocuğu varsa ve beni bilmiyorsa onun içinde bi yıkım olacak üstelik ben bulmak için tek amacım hesap sormak olacak. Ben kendi nefretimi kusayim derken baska çocuğun hayalleirni yikarsam birde Bu var.
Biraz tuhaf bir soru olacak şimdiden kusura bakmayın ama hiç o ismi soyismi googleda ya da facebookta arattınız mı?[/QUOTE Evet arattim ama bulamadim yani ya facebook yok yada evli soy adi farkli. Ama baktim cok
Evet arattim ama bulamadim. Soyadi degisti sanirim yada facenook adresi yok bilemiyorumBiraz tuhaf bir soru olacak şimdiden kusura bakmayın ama hiç o ismi soyismi googleda ya da facebookta arattınız mı?
nerden biliyorsun ?Senin adina cok sevindim. Ben kararsizim ama yani yasananlarin dogru oldugunu biliyorum. Bulmak bana bisey kazandirmayacak. Sadece yuzunu gormus olucam
bende bu dusuncedeyim yani hulup hesap sormak bana ne kazandircak bunu soruyoruk kendimebu sonradan anneyi arayıp bulma olayına, daha doğrusu evlatlık verilip de arayıp bulma durumuna özellikle, ön yargılıyım. mesela tv da görünce çıldırıyorum, öyle söyleyeyim.
hayatta insanların iyi ya da kötü seçimleri olabilir. bunun sonucunu bilerek kararı veriyorlar mı, veriyorlar... aradan da yıllar geçtikten sonra hiçbir manası yok annenin babanın bulunmasının. çocuğun var mı bilmiyorum ama sen anne olacak yaştasın zaten, manası yok. acını çekmişsin, en lüzumlu zamanlarında annen yanında yoksa şimdi olsa ne olur? bunlar benim genel kanaatlerim...
senin olayında da sen hesap sormak için ararım ararsam diyorsun. eğer bu durum seni psikolojik olarak yıpratacaksa bence hiç arama. zaten arama da... hani çok çok nefret etsen bile ondan, eğer mutlu bir aile tablosuyla karşılaşırsan bunu atlatman çok zor olur bunu iyi düşün. bence bir acıyı daha kaldırmayı hak etmiyorsun çünkü olaylar tamamen senden bağımsız gelişmiş. hem işi olduğu halde, yani işinin olduğuna eminsen, seni mahkemede kabul etmemişse ben ona anne diyemem zaten, kusura bakma... nefretimi kusarım rahatlarım yoluma bakarım diyorsan da, bana kalırsa daha çok acı çekersin. merak duygusu da çok güçlüdür muhakkak. yine de sen önce kendini ve pskljk sağlığını düşün derim ben. hiç gereği yok bu saatten sonra... tabi senin bileceğin bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?