Annemi bulma teklifi

Eğer TE="simaytanem, post: 37413948, member: 626723"]Bu bana kazandiracak onu bilemiyorum ama[/QUOTE]
Eger kafamda bu soruların cevabini bulmak istiyorsan arastir zaten ama bu zamana kadar karsima cikmadi beni aramadi dersen ve ogrenceklerinin seni uzecegini dusunuyorsan düzenini bozma fakat sunu da unutma ki bu aklini kemiricek surekli

Eğer TE="simaytanem, post: 37413948, member: 626723"]Bu bana kazandiracak onu bilemiyorum ama
Eger kafamda bu soruların cevabini bulmak istiyorsan arastir zaten ama bu zamana kadar karsima cikmadi beni aramadi dersen ve ogrenceklerinin seni uzecegini dusunuyorsan düzenini bozma fakat sunu da unutma ki bu aklini kemiricek surekli[/QUOTE]
Hic arastirmak istemedim ama aklimin bi kosesinde vardi resmi duruyor mesela bende ama yani bu aralar bu konuda kafam xok karisti

Eger kafamda bu soruların cevabini bulmak istiyorsan arastir zaten ama bu zamana kadar karsima cikmadi beni aramadi dersen ve ogrenceklerinin seni uzecegini dusunuyorsan düzenini bozma fakat sunu da unutma ki bu aklini kemiricek surekli
Hic arastirmak istemedim ama aklimin bi kosesinde vardi resmi duruyor mesela bende ama yani bu aralar bu konuda kafam xok karisti[/QUOTE]

Bence gidin , tanisin konusun.

%100 kafaniz rahat olsaydi buraya konu acmazdiniz zaten. Bu mesele kafanizin kosesinde sizi kemirir durur.

Haydi bunlari da gectim, eninde sonunda annenizi merak edeceksiniz. Bulusun bence.

Bulup tanımakta fayda var diye düşünüyorum kardeşlerinizde vardır muhakkak onları da görmüş olursunuz. Hesap sormak tartışmak vs gereksiz olacaktır bu saatten sonra.
Ilk an bi duygusallık yaşansada sonradan sıcak sohbetlerin devamı, ilgi vs olmama ihtimali yüksek .Yani beklentinizi yüksek tutmayın, medeni bi şekilde tanışılabilir. Umarım bulursunuz.

Burayq yazdim iyice karisti kafam. Ama yani anne kiz olamayiz ayrica babamla cok gorusmesek bile yinede kirilir sanki bana icten ice .

Yani emin değilim ama belki seni yanına alsaydı babanın onu rahat bırakmayacağını düşünmüş olabilir mi?
Aksi bir senaryoda olabilir, belki de imkanı vardı ama bunu tercih etti, bilemeyiz.

Ara ya da arama diyemem. Kendimi senin yerine koyamam bile, ne hissettiğini asla bilemem.

Ama sonucunda, ummadığın şeylerle karşılaşabilirsin. Hikayeyi ondan dinlediğinde, keşke daha önce arasaydım deme ihtimalin var. Ama sen babaannene güvendiğini ve hep arayalım dediklerini söylüyorsun. Bu durumda bulduğunda çok olumsuz bir tutumla da karşılaşabilirsin.

İki türlü ihtimalde de eğer yıkılıp, çok üzülmeyeceksen, psikolojin bunu kaldırabilecekse, kendini hazır hissediyorsan ara. Ama ihtimalleri unutmadan.

Yok, ben eminim neden bıraktığını biliyorum ve aramama gerek yok diyorsan çıkar aklından ve arama.

İki türlüsü de senin kararın olsun. Keşke aramasaydım demekte de kötü, tam tersi de.

Canim annenle konusmadan boyle dusunme bence hic bir anne evladini birakmak istemez mutlaka vardir sebepleri ben olsam arardim
7 aylik bi bebek . Mahkemede soruluyor size verelim diye hayir babasiyla yasasin diyor. Elinde meslegi var. Benim adresim belli . Hangi sebeb anneye muhtac bi bebegini terk etmeye mazerettir. Benim bi cocugum yok ama eltimin var babamin ikinci esinin var. Bi annem olmadi ama etrafimda ornek anneleri gorebiliyorum.

Bende bundan korkuyorum varsa ve bilmiyorlarsa onlar icinde zor bi durum olacak ki ustelik ben sadce nefretimi dile getirmek icin ararim ararsam.

nefret çok güçlü bir duygudur ve karşılaşmak için yeterli bir sebeptir bence,
anneye karşı kalbinizin bomboş olmasından,
hiçbir şey hissetmemenizden daha iyidir

belki sadece bir kez kucaklamak hayatınızda çok şeyi değiştirebilir,
onlarca eksiği tamamlayabilir
bu yarım kalmışlık hissi yerine bulun ve kendinizi tamamlayın,

üstelik kardeşlik başkadır, nerde, nasıl, ne zaman ve kiminle doğduğu gerçekten önemsizdir
annenizle samimi bir bağ oluşturamasanız da onları görür görmez kalbinizin ısınacağına eminim

ve kendi adıma söyleyeyim...bir ablam olduğunu öğrenseydim
emin olun korktuğunuz gibi davranmazdım,
siz onların öncesisiniz

bir de şöyle bakın,
belki ihtiyaçları vardır size, sahip çıkarsınız

(genelde yorum yapar çıkarım ancak bu konuyla ilgili yapabileceğim bir şeyler olduğuna inandım, olumlu olacağını düşünüyorum sonucun, inşallah en doğru kararı verir ve çok mutlu olursunuz)

Bır anne nasıl kundaktakı yavrusunu atar ve hıc sormaz.ama soylr dusun hayat da bır fılm.hanı yesılcam fılmlerını ızlerken bazen dovunurduk ya ınsanların bırbırını dınlememesınden kaynaklı yanlıs anlamaların nelere mal oldugu karsısında.belkı cok.cıddı bır hastalıkla mucadele edıyor,belkı cok aradı,belkı bır sey var.bence denemelısın....

Aslinda bi korkumda birdaha terkedilmek. Yani ben herseyi biyana birakip onu aradigimda ve buldugumda beni istemezse bu beji korkutuyor. Birkez daha terkedilmeyi kaldirabilirmiyim bilemiyorum.

Ara anneni hesap sor ne kadar olsa seni dogurmus hos böyle olması onun masum olduğunu gostermez ama ara bul istediğin ne varsa sor sonra istersen gorusmezsin yine

Burayq yazdim iyice karisti kafam. Ama yani anne kiz olamayiz ayrica babamla cok gorusmesek bile yinede kirilir sanki bana icten ice .
Anne ayrı baba ayrı çocuk değil ki bu insanlar, kırılmak neyin nesi. Babana sorabilirsin tanışmak istiyorum diyip, bence bilir nerde olduğunu ne yaptığını.

Anne ayrı baba ayrı çocuk değil ki bu insanlar, kırılmak neyin nesi. Babana sorabilirsin tanışmak istiyorum diyip, bence bilir nerde olduğunu ne yaptığını.
Babam 14 yildir evli bildiğini sanmiyorum . Bulmam zor degil yani aramak istesem bulurum.

Büyük konuşmayayım diyorum ama ben bazı kadınların taş kalpli olduğunu düşünüyorum.

Eşinize kızmayın sizi düşünüp bu teklifte bulunmus. Annenizin sizi terkettiiğini size kim aktardı, doğrumu aktardı, neden terketmiş, gerçekten terketmiş mi bir düşündüm açıkçası. Bunun cevabı annenizde gizli. Ben olsam evet arardım. Eğer psikolojik olarak bunu kaldıracaksanız ve istiyorsanız içinizde bir yerlerde evet annenizi bulun sizi bırakmasının nedenini öğrenin. Belki altından başka birşey çıkacak çünkü bana kalırsa hiçbir anne evladını durup dururken bırakmazki çok ekstrem bişi olması lazım. Eğer alacağınız cevap sizi tatmin etmezse hayatından tekrar çıkarsınız, bu zamana kadar nasıl yoktu, aynı şekilde yok olmaya devam eder.

Merak etmiyor musun hiç ? Neden bırakıp gitti seni ? Annene mi benziyorsun ? Ben eder ve arardım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…