- Konu Sahibi elagozlum20
-
canım annem benim herşeyde destek olan annem benimondan ve sevdigim insandan başka kimsem yokki benim bugun ben seviyorum diye bana pastalar pudingler almış gelmiş ah ah erkek arkadaşım bana bir süpriz yapmak istemiş neyse birisi geldi kapıda ko caman bir gül dolusu buket ve bukete sarılı ayı aldım cok sevindim suya koydum bardakta annemde temizliy yapıyordu sen tut o su dolu bardagı başka yere koyacam diye dök düşür buketim tüm bozuldu maffoldu yapamadm geri çok sinirlendim agzıma geleni söyledim neden durdu yerde bırakmadın dedim ben sna gelen bir hediyeye böyle yapsam naparsın dedim şu buketimin haline bak anne dedim dedikçe dedim o buket benim için çok degerliydi birdaha eski halini yapamadm zaten ve annemde kırıldı konuşmuyo benimle suçlumuyum ben sizce ve napmalyım
ne biliyim canıım ya o anda çok sinirlendim özür dileyemiyorum ki dileyemem ki
bende özür dilemeyi pek beceremezdim anneme karşı, çünkü benim annemde uzun süre küsen kin tutan konuşmayan biridir..
ben hatalıysam ve özür dilemeyide beceremiyorsam en azından bi kaç kere laf atarımi soru sorarım...cevap vermezse de o zaman, anne tamam uzatma bi anlık sinirle üzüntyüle oldu tamam küs küs nereye kadar böyle gibi, gönül alıcı tavır sergile...
ama bir çiçek için ana gönlü kırmak da gerçekten çok büyük hata...unutma bunu...
birdaha yapmayacam zaten canm bende çok pişman oldum
canım annem benim herşeyde destek olan annem benimondan ve sevdigim insandan başka kimsem yokki benim bugun ben seviyorum diye bana pastalar pudingler almış gelmiş ah ah erkek arkadaşım bana bir süpriz yapmak istemiş neyse birisi geldi kapıda ko caman bir gül dolusu buket ve bukete sarılı ayı aldım cok sevindim suya koydum bardakta annemde temizliy yapıyordu sen tut o su dolu bardagı başka yere koyacam diye dök düşür buketim tüm bozuldu maffoldu yapamadm geri çok sinirlendim agzıma geleni söyledim neden durdu yerde bırakmadın dedim ben sna gelen bir hediyeye böyle yapsam naparsın dedim şu buketimin haline bak anne dedim dedikçe dedim o buket benim için çok degerliydi birdaha eski halini yapamadm zaten ve annemde kırıldı konuşmuyo benimle suçlumuyum ben sizce ve napmalyım
Annenize internetten çiçek sipariş edin. Not olarak da "dünyadaki hiçbir çiçek senden değerli değil , özür dilerim, istersen bu çiçeği de parçala benim için önemli olan sensin, seni çok seviyorum annecim, affet beni" yazın... Bence sizi affedecektir
canım ya çok kırmışsın anneni birde bence biraz haksız yere ya tabi haklısın aslında ama bu kadar tepkı vermemeliydin bana kalırsa şundan dolayı diyorum ben annemden hiç böyle sevgi görmedim annem bırak benm sevdiğim pastayı almayı soğanı sarımsağı sevmediğimi bile bilmez ama arkadaşlarım bilir eniştem bile bilir böyle seninki gibi anneler gördükçe birde onları üzenler oldukça üzülüyorum bnce sende annene bi buket yaptır ve hiçbişey sen kadar değerli değil de çünkü unutma çiçekler yerine gelir ama anneler gelmez ve hayat birinin kalbini kırmak için çok kısa bence hemen gönlünü almalısın o ana sana kıyamaz]
barışırsın canım benim üzülme fazla..kıyamam kız kendi annem gözümün önüne geldi bizde hiç anlaşamazdık :) ama şimdi gurbetteyim keşke anamın yanında olsam da keşke vazomdaki çiçekleri düşürüp dökseilerde anlarsın kıymetini canım..bizde zamanında hiç anlaşamzdık bende sen gibi kırardım annemi hep kavga ederdik küserdik günlerce konuşmazdık...annem kincidir kabul eder bu huyunuda, ama huy işte
şimdi üç buçuk senedir evliyim gurbetteyim ve o günleri öyle acıyarak hatırlıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?