annemi çok özlüyor um

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Annemi özluyorum 16 yaşındayım 6 aydır annesizim gozumun onunde öldü 6 ayda hic bir yaram geçmedı hatta daha da çok arttı özledikçe özledim bugun işte tam 6. Ay bu siteye de yeni uyelerdenim biliyorum asla geri dönemeyecek ama yazasım geldi ..

kardeşim bu durumda ne söylenir bilemiyorum.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Allah sana da sabır versin.. inşallah en kısa zamanda toparlanırsın..

Başınız saoğlsun.50 yaşındayım.Annemi kaybedel 6 ay sonra 10 sene olacak.Bu yaşa rağmen bende özlüyorum.Kokusu bile başka annelerin

Canım benim Allah rahmet eylesin, mekanını da cennet eylesin inşallah.. Bız ne dersek dıyelım o acı geçmeyecek bu bir gerçek.. Ama güzel annen senin üzülmeni istemez öyle değil mi? Hep gelecek güzel günlerin, seninde annen gibi bir anne olabileceğin günlerin hayalini kur olur mu? Eminim harika bir anne olacaksın.

Başınız saoğlsun.50 yaşındayım.Annemi kaybedel 6 ay sonra 10 sene olacak.Bu yaşa rağmen bende özlüyorum.Kokusu bile başka annelerin

O kadar zaman nasıl katlandınız annesizlige bana katlanamayacakmisim gibi geliyor

Desteğiniz için teşekkür ederim ,elbet uzulmemi istemez ama bana güzel gunler gelmeyecek gibi geliyor

Rabbim sabır versin dayanma gücü versin..yaşayan annelere uzun ömürler nasip etsin gerçekten anne kokusu bir başka..

Başınız sağolsun.anne başka hiçbirşeye benzemiyor.en çokta annelerimiz üzülüyor çocuklarının başına birşey geldiği zaman.. ........

Annene allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Allah sabır versin çok büyük bir acı.Bence onu her özlediğinde dualar et hem senin için rahatlar hemde duaların annene gider.Üzme kendini

Nasıl katlandınız? Sanki katlanılmaz geliyor cümlen...
Beni benden geçirdi... Gözyaşlarıma hakim olamadım. Ne diyim ki ben canım...
Bazı acıların dili olsa da konuşsa keşke..
Hiçbir teselli cümlesi kuramam sana. Zamanla ağlamamayı, katlanmayı öğrenirsin.
Ama o yara hep kanar insanın içinde... Sen sadece dışarı yansıtmamayı, hayata devam etmeyi öğrenirsin...
Kıyamam sana benim güzel kardeşim... ALLAH mekanını cennet eylesin anneciğinin ...

Burası bir sınav yeri ise işte büyük sınav...bu durumda ne denir ki, kelimeler kifayetsiz, zaman sadece zaman ve sabır...
şuan duygu yüklüyüm, sizi sevgiyle kucaklıyor, dayanma gücü ve sabırlar diliyorum. Acıyı veren Allah sabrını da versin inşallah.

Son düzenleme:

Buraya bunu baska insanlari uzmek amaçlı yazmadım , içimi dökmek istedim 6 ay da hâla öğrenemedim... teşekkür ederim , Amin <3

Neden bazı yaşıtlarım bu sınavı bu kadar acı çekmeden geçiriyorda ben geçiremiyorum.. teşekkür ederim

allah sabır versin.başın sağolsun canım...

çok zordur.ama hayat işte.herkesin kendine göre bi derdi var.acın hep içinde kalacak ama zamanla onunla yaşamayı öğreneceksin.

kardeşlerin var mı bilmiyorum ama bu zamanları birbinize tutunarak geçirin yalnız kalma......

başın sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin.
21 gün sonra 7 yıl olacak annemi kaybedeli. alışılmıyor asla, zaman belki en büyük ilaç ama bu acıya değil, neler neler geçti, ne acılar hafifledi ama anne özlemi geçmiyor. zaman geçtikçe yokluğu daha çok hissediliyor. evlendim bir yanım eksik, oğlum oldu ona baktıkça içim buruk. şimdi yine anne olacağım kısmetse ilk aklımdan geçen annem de görebilseydi. geçmeyecek ama bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun. ilk zamanlar yan yana yürüyen anne kızları bile kıskanırdım. ama annem hep benim yanımda diye düşünüyorum artık. onunla konuşuyorum hep duyduğuna inanıyorum, güzel şeyleri de anlatıyorum, sıkıntılarımı da anlatıyorum.

Başınız sagolsun mekanı cennet olsun annenizin ne söylesem çare olmaz farkındayım sadece rabbimden acınızı dindirmesini yangınınızın birazda olsa azalmasını içinizin ferahlanması için dua ediyorum inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…