kardeşim bu durumda ne söylenir bilemiyorum.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Allah sana da sabır versin.. inşallah en kısa zamanda toparlanırsın..
Başınız saoğlsun.50 yaşındayım.Annemi kaybedel 6 ay sonra 10 sene olacak.Bu yaşa rağmen bende özlüyorum.Kokusu bile başka annelerin
Desteğiniz için teşekkür ederim ,elbet uzulmemi istemez ama bana güzel gunler gelmeyecek gibi geliyor
Canım benim Allah rahmet eylesin, mekanını da cennet eylesin inşallah.. Bız ne dersek dıyelım o acı geçmeyecek bu bir gerçek.. Ama güzel annen senin üzülmeni istemez öyle değil mi? Hep gelecek güzel günlerin, seninde annen gibi bir anne olabileceğin günlerin hayalini kur olur mu? Eminim harika bir anne olacaksın.
Rabbim sabır versin dayanma gücü versin..yaşayan annelere uzun ömürler nasip etsin gerçekten anne kokusu bir başka..
Annene allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Allah sabır versin çok büyük bir acı.Bence onu her özlediğinde dualar et hem senin için rahatlar hemde duaların annene gider.Üzme kendini
Nasıl katlandınız? Sanki katlanılmaz geliyor cümlen...
Beni benden geçirdi... Gözyaşlarıma hakim olamadım. Ne diyim ki ben canım...
Bazı acıların dili olsa da konuşsa keşke..
Hiçbir teselli cümlesi kuramam sana. Zamanla ağlamamayı, katlanmayı öğrenirsin.
Ama o yara hep kanar insanın içinde... Sen sadece dışarı yansıtmamayı, hayata devam etmeyi öğrenirsin...
Kıyamam sana benim güzel kardeşim... ALLAH mekanını cennet eylesin anneciğinin ...
Burası bir sınav yeri ise işte büyük sınav...bu durumda ne denir ki, kelimeler kifayetsiz, zaman sadece zaman ve sabır...
şuan duygu yüklüyüm, sizi sevgiyle kucaklıyor, dayanma gücü ve sabırlar diliyorum. Acıyı veren Allah sabrını da versin inşallah.
Başınız sağolsun.anne başka hiçbirşeye benzemiyor.en çokta annelerimiz üzülüyor çocuklarının başına birşey geldiği zaman.. ........
Annemi özluyorum 16 yaşındayım 6 aydır annesizim gozumun onunde öldü 6 ayda hic bir yaram geçmedı hatta daha da çok arttı özledikçe özledim bugun işte tam 6. Ay bu siteye de yeni uyelerdenim biliyorum asla geri dönemeyecek ama yazasım geldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?