Annemi cok uzmusum..

Merhaba arkadaslar belki bana kizacaksiniz ama yine de anlatip fikirlerinizi almak istiyorum burda cogu kisi anne o yuzden bana bi yol gosterin lutfen. Annem benim cok sevip deger verdigim insanlari kirdigi icin ve babam kufur ettigi icin ben biraz agir sozler soyledim iste dunyaya getirmekle anne baba olunmuyor dedim sinirlendim agir seyler soyleyip kapattim telefonu ertesi gun babam aradi bu arada ben onlardan uzakta okuyorum annen sabaha kadar agladi hic uyumadi niye oyle soyledin dedi ben cok uzuldum tabi hemen annemi aradim ozur diledim helallik istedim hala agliyordu sesi cok kotu geliyordu ben bu kadar uzulecegini tahmin etmezdim. konustum gonlunu aldim ama vicdanim rahat etmedi annemin hakkini odeyemem ben ondan cok babama kizginim. eve gitmeyi dusunuyorum ama hic icimden gelmiyor icimden gelen sadece yalniz kalmak ve annemin uzulmemesi. Sizce ne yapmaliyim ?

annenizi arayın tekrar özür dileyin, onu sevdiğinizi ve kızgınlıkla öyle şeyler söylediğinizi, aslında böyle düşünmediğinizi, işte aklınızda ne varsa söyleyin.. inanın ileride bu yaptıklarınıza daha çok üzülür, daha çok vicdan azabı çekersiniz, şimdi vakit varken gönlünü alın annenizin.

Uzaktaki bir anneye bunlari soylemek.... vicdansizmissiniz bayaa. Kadin aglamakta hakli dusunsene o senin icin kaygilaniyor uzaktasin diye. Sen de bunlari soyluyosun. Simarikliktan baska bisey deil... neyse annendir affeder.... kalp kirikligini bilemem

Sana yapılan bir yanlışlık varsa söyle yoksa annen ölür içinde kalır
ama cümlelerini yumuşak seç

sen kendini iyi hissetmiyorsan onlar bunu bilmeli yoksa hepten onlardan koparsın ne var anneyse oda hata yapabilir yapmış ki ağlıyor vicdanı rahat değil demek kl

Back
X