annemi durduramıyorum :(

Keşke çevredekiler duymasaymış sorunun kimde olduğunu. Bir akrabam var 60 lı yaşlarımdalar çocukları olmadı hiç. Ama kimse Bilmez kimden dolayı neyden ötürü olmadı. Anneniz malesef durulmaz gibi duruyor. Sizde ha söyledi ha söyleyecek diye diken üstünde yaşamayın. Gidin eşinizle konusun. Zor biliyorum ama yapacak başka birşey yok gibi

Hata sizin
Evlilik iki kişiliktir. Eşinizde ya da sizde problem olup olmadığını bilmelerine gerek yoktu.
Hadi bildiler ameliyatı bile sağa sola bildirmişsiniz buna da gerek yoktu.
Annenizin tavrı tek kelimeyle cehalet başka bir şey değil. Ancak ben sizi de çok net görmedim bu konuda.
Daha önce konu açıp açıp sorun eşimden kaynaklı dite defalarca tekrar etnişsiniz. Çocuüum olmayacak bu yangın nasıl diner demişsiniz. Bunlar annenizi daha da coşturur.
Allah verir Allah alır
Hayrlısı böyleymiş
O dilerse yine olur ki ne imkansız vakalarda sonuca ulaşılıyor artık tıp çok ilerledi.

Ama eşinizin durumunu başkalarıyla paylaşmanız (anneniz olsa dahi) çok lüzumsuz olmuş.
Seni ilgilendirmez ben eşimi seviyorum diyeceksiniz olacak bitecek.

Sorunun eşinde oldugunu annene neden söyledin.

Sorun hem bende hem onda de.
Mesela 'onda azospermi var ama benim de 5 santim kistim var' falan de.

Bosandırip ne yapacak başkasıyla mi evlendirecek hadi boyle oldu diyelm o adamın ahı tutmıcak mı belki o zaman da sizin olmıcak ne ciftler var sorunları dahi olmadan bebek sahibi olamayan.benim karsi komsu 10sene ugrasmislar hem kadinda hem erkekte sorun varmış kadına tedaviyle olabilir demisler ama adama cocuk sahibi olamazsn demisler ama doktorlarn imkansz dedigi sey oldu sımdi cok güzel bi kızlari var

Annen halt yemiş .

Ne karışıyorsun sana ne diyeceksin

Herşey çoluk çocuktan ibaret mi bu dünya da?

Çok istiyorsa kendi üresin ardı sıra

Yahu sizin eşiniz sizinle yaşamıyor mu?
Size aşık değil mi?
Niye annenizin lafına bakıp da sizden ayrılsın.
Öyle bir adamsa, daha önceden sizi bu gibi konulardan ötürü terkettiyse kusura bakmayın da siz biraz saf mısınız acaba?
Çöp poşetine koyup kapı dışarı edin o kocayı.
Evlilik değil o zaman yaşadığınız.
Eşinizle tabii ki konuşacaksınız karşılıklı fikir alış verişi yapacaksınız. SİZ İNSANSINIZ.
Diğer türlü nasıl anlaşabiir iki insan, nasıl bir çift olabilir.

Sorunun kimde olduğunu asla söylememeliydin bizim bir akraba var 20 yıl evlilerdi biz erkekte sorun sanıyorduk öyle demişti sonra boşandılar başka sebeplerden adam tekrar evlendi kadında adamın çocuğu var kadının yok keza bende öyle sorun eşimdeydi kimse bilmedi kaldı ki bilseler bile bunun için boşan diyecek annenin akıl sağlığından şüphe duyar asla ciddiye almazdım kendi annemi kötülemek pahasına bile olsa eşimin de ciddiye almamasını sağlardım..çocuk bir yuvanın temel unsurudur çok şükür iki çocuğumda oldu ama olmasaydı bunun için boşanılmaz hastalıkta sağlıkta sözü bunun için veriliyor

tek kelime derim"anne sen karışamassın benim hayatıma işine bak"ben istemedikçe kimse kocamdan beni ayıramaz.

çok üzüldüm sizin için zor geçicek günler. annenizin değişeceğni sanmıyorum ve ayıbı yapan o. o yüzden sizi sorumlu tutmaz eşinizi merak etmeyin

annen senden ayrı bi birey onun yaptığı şey seni etkilemez merak etme canım

Ama sırf çocuğunuz şu an yok diye böyle yapması doğru değil bnce

Ne kadar garip senin annen olmuyo diye benim annem de nişanlımdan bebeğim oldu diye onu istemedi yavrum gitti. Annenle çok net bi şekilde konuş tavrını koy ayrılmayacağım istemiyorum de.

Eşiniz birkaç lafa bakıp ayrılacak biriyse bence annenizden çok acaba doğru kişi ile mi beraberim diye düşünün. Bence sorununuz anneniz değil eşiniz. Bencesi de yok öyle yani............

Senle kocan arasında sıkıntı yoksa annen niye çocuk olmuyor diye ayrıl diyor ki başka sebepler mi var?

Annenizin lafiyla esiniz birakir mi? Birisinin lafiyla yuvasindan vazgececek biri mi?
Eger iki kisi arasindaki bag kuvvetli ise disaridan birisi yikamaz o yuvayi. Kim ne derse desin, iki kisi daha cok kenetlenir birbirine eger gercek sevgi varsa, zorluklar hastaliklar hicbirsey engel olamaz. Eger aradaki bag zayifsa ufak bir bahane yeter hatta bahane yoksa da yaratilir. O yuzden korkmayin. Siz bu evliligi istiyorsaniz anneniz kiminle konusursa kinussun sonuc degismez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…