annemi durduramıyorum :(

alyaangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
402
128
53
istanbul
Kızlar okuyan hatırlar belki bizim çocuğumuz olmuyor sorun eşimden kaynaklı ameliyat olduk tadavi görüdk ama olmuyor ve annem eşimden ayrılmamı istiyordu görüşmüyorduk biraz önce teyzemle konuştuk annem benle konuşup tekrar ayrılmamı istiycekmiş benim ayrılmıycağımı biliyo eşimin ailesiyle konuşcakmış durduramıyorum herkez konuştu ama kimseyi dinlemiyo eşimin ailesi duyarsa eşime söylerler eşim beni bırakır diye çok korkuyorum eşimi alıp karşıma konuşsam gene beni bırakır diye korkuyorum ölmek istiyorum resmen napıcamı bilmiyorum kimseyi dinlemiyo kadın napıcam ben??

Güncelleme: 1 senedir konuşmuyo annem benimle şu an köyde herzamanki gbi önüne gelene anlatıyo beni büütn herkez biliyor o beni aramıyo bende onu aramıyorum ama konuşmamasının önünede geçemiyorm üzülüyomuş bana o yüzde görmek istemiyormuş eşimin hala bişeyden haberi yok saklıyorum ama anne işte ya özlüyorum bazen keşke arkamda olsaydı diyorum kayınvalidem ameliyat oldu 1 hafta hastanede yattı geçmiş olsun bile demedi aramadı bişey diyemedim mahçup oldum annem bir bomba ve ne zaman patlıycak bilmiyorum o gün gelsin istemiyorum..

Son düzenleme:
Anneniz size çok ayıp etmiş sizin mutluluğunuzu istemesi destek olması gerekirken bunları yapması hiç hoş değil bende 5 yılık evliyim ama kimse bilmez sorunun eşimde olduğunu . İmkansız diye birşey yoktur Rabbim hayırlısını nasip eder. Şimdi ne tedaviler var olur inşallah.

Annenizle uygun bir dille konusun tepkinizi de saklamayın.
Hayır yani annenize ne ki? Anne bile olsa böyle bir konuya burnunu sokmamalı insan.
Eşinizden dolayı ömür boyu evlat sahibi olamayacağınızdan endişeleniyor sanırım.
Fakat tıp o kadar ilerledi ki tedavi de olmuşsunuz bu çok düşük bir ihtimal.
Allah'ın izniyle olur çocuğunuz neden olmasın?
Benim bi tanıdığım da 10 yıldan sonra hamile kaldı.
Hadi diyelim olmadı, evlat sahibi olmak için başka seçenekler var.
İlla kendimiz doğurmak zorunda değiliz.
Emek verip büyütüp beslediğiniz sadece öz olmayan bir bebeğe de annelik babalık yapabilirsiniz canınızın bir parçası gibi sevebilirsiniz (bence).
Allah gönlünüze göre versin annenize de akıl fikir versin.
Millet evladının yuvası dağılmasın diye kendini yırtıyor anneniz başka bir kafada.
Çok yanlış yapıyor.

Eşinle değil yanına babanı da alarak annenle konuş.Ben onunla çocuğum olsa da olmasa da mutluyum de.Eşim de değilde problem bende olsa idi kayınvalidem senin tutumun gibi tutum sergilese ve eşim benden ayrılsaydı hoşuna gider miydi diye sor. Sen kocanı seviyorsan annene ne sonuçta sen onunla mutlu musun canım herşeye rağmen mutlusun önemli olan bu. Ne enteresan anneler var yahu.Anneninde böyle bir problemi olabilirdi, seninde olabilirdi. Allahın derdi de dermanı da kime vereceği belli olmaz, herşey Allahtan.Annen bu bir anlasın.

babamı hiç dinlemiyo söyledim aynı şeyleri senin olmasın aynı şeyi sana yaparlardı diyo usandım artık anlatamıyorum anlamıyo elimden birşey gelmiyo yıldım artık nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum

Siz çocuk istiyor musunuz? Önemli olan bu..yoksa çocuğum olmadan da eşimle bir ömür mutlu yaşarım mı diyorsunuz? Bu soru çok önemli

Siz çocuk istiyor musunuz? Önemli olan bu..yoksa çocuğum olmadan da eşimle bir ömür mutlu yaşarım mı diyorsunuz? Bu soru çok önemli
ya tabiki çocuğum olsun isterim ama ben eşimle çocuk için evlenmedi eğer olmuyosa eşimi bırakacak değilim annemin lafıyla hele hiç bırakmam benim sorunum annem bir yolunu bulur eşimin ailesyle konuşup eşim bunu duyrsa ve eşim beni bırakır diye korkuyorum çok seviyorum eşimi ama ne biliyim insanın aklına neler geliyo eşim iyiliğin için deyip beni bıakır diye korkuyorum

sen eşini karşına al insan gibi konuş. annenden bir şekil öğrenirse evet kırılır ve geri dönülemez şeyler yaşanabilir. belli ki annen durmayacak bu durumda sen içindekileri bizzat eşinle konuşmalısın. hatta yapabiliyorsanız bir terapist eşliğinde bunu konuşmanızı öneririm.

Annelik o kadar mukaddes bir şey ki bir şey demicem sözümü yuttum..
Sorun sizde olsaydı adam sizi bırakmış olsa empati yapmasını söyleyin.

İyi gün kötü gün diye bir şey var ya !

O zaman herşeye,herkese resti çekeceksiniz o kadar..bir de eşiniz sizi bırakır diye bu kadar korkmayın,çekim yasası diye birşey var..o korksun,çocuğum olmuyor sorun bende acaba alya beni bırakır mı diye

Annelik o kadar mukaddes bir şey ki bir şey demicem sözümü yuttum..
Sorun sizde olsaydı adam sizi bırakmış olsa empati yapmasını söyleyin.

İyi gün kötü gün diye bir şey var ya !
söyledim neler söyledim ama anlamıyo dinlemiyo kendi bildiği bir doğru var ona inanıyo eşimle konuşsam nasıl söylerim nasıl derim kolay değilki

bence biran önce eşinizle konuşun ... başkasından duyarsa yanlısda anlayabilir ,sizinde düşündüğünüzü ama zamana bıraktığınızı yada acıdığınız için bi adım atamadığınızı düşünebilir ...

annen ne diye karisiyor ki.sonucta bu hayati siz sectiniz siz halinizden memnunsunuz o ne karisiyormus.ayrica diyelim sorun sizden kaynakli olsaydi kv boyle bisey yapsaydi annenizin hosuna gider miydi

Siz annenize eşinle ayrılsaniz bil bir başkasıyla asla evlenmeyeceginizi ve yalnız bir hayat süreceğinizi bunun sizin için daha kötü olacağını söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…