Allah allah siz çocuk istiyor musunuz peki? Bir de ölmeyi isteyecek kadar ne sorun var ben anlayamadım..sorun bende mi acaba?[/QU
Annene çocuk meselesinde eşinin kusurlu olduğunu anlatmamalıymışsın demek ki. Sen annenle görüşmediğin halde, başına kalkmadığını halde seni bırakacak kocaya da pes.anlamıyo beni ilerde mutsuz olucakmışım herkezin çocuğu olunca benim başım eğik kalıcakmış ya birine anlatırsınız anlatırsınız anlamaz ya öyle bir durum kendi doğrusu neyse o ben konuştum teyzemler dayımlar konuştu ama anlamıyo anlatamıyoruzAnnenizle uygun bir dille konusun tepkinizi de saklamayın.
Hayır yani annenize ne ki? Anne bile olsa böyle bir konuya burnunu sokmamalı insan.
Eşinizden dolayı ömür boyu evlat sahibi olamayacağınızdan endişeleniyor sanırım.
Fakat tıp o kadar ilerledi ki tedavi de olmuşsunuz bu çok düşük bir ihtimal.
Allah'ın izniyle olur çocuğunuz neden olmasın?
Benim bi tanıdığım da 10 yıldan sonra hamile kaldı.
Hadi diyelim olmadı, evlat sahibi olmak için başka seçenekler var.
İlla kendimiz doğurmak zorunda değiliz.
Emek verip büyütüp beslediğiniz sadece öz olmayan bir bebeğe de annelik babalık yapabilirsiniz canınızın bir parçası gibi sevebilirsiniz (bence).
Allah gönlünüze göre versin annenize de akıl fikir versin.
Millet evladının yuvası dağılmasın diye kendini yırtıyor anneniz başka bir kafada.
Çok yanlış yapıyor.
babamı hiç dinlemiyo söyledim aynı şeyleri senin olmasın aynı şeyi sana yaparlardı diyo usandım artık anlatamıyorum anlamıyo elimden birşey gelmiyo yıldım artık nasıl başa çıkacağımı bilmiyorumEşinle değil yanına babanı da alarak annenle konuş.Ben onunla çocuğum olsa da olmasa da mutluyum de.Eşim de değilde problem bende olsa idi kayınvalidem senin tutumun gibi tutum sergilese ve eşim benden ayrılsaydı hoşuna gider miydi diye sor. Sen kocanı seviyorsan annene ne sonuçta sen onunla mutlu musun canım herşeye rağmen mutlusun önemli olan bu. Ne enteresan anneler var yahu.Anneninde böyle bir problemi olabilirdi, seninde olabilirdi. Allahın derdi de dermanı da kime vereceği belli olmaz, herşey Allahtan.Annen bu bir anlasın.
ya tabiki çocuğum olsun isterim ama ben eşimle çocuk için evlenmedi eğer olmuyosa eşimi bırakacak değilim annemin lafıyla hele hiç bırakmam benim sorunum annem bir yolunu bulur eşimin ailesyle konuşup eşim bunu duyrsa ve eşim beni bırakır diye korkuyorum çok seviyorum eşimi ama ne biliyim insanın aklına neler geliyo eşim iyiliğin için deyip beni bıakır diye korkuyorumSiz çocuk istiyor musunuz? Önemli olan bu..yoksa çocuğum olmadan da eşimle bir ömür mutlu yaşarım mı diyorsunuz? Bu soru çok önemli
ya tabiki çocuğum olsun isterim ama ben eşimle çocuk için evlenmedi eğer olmuyosa eşimi bırakacak değilim annemin lafıyla hele hiç bırakmam benim sorunum annem bir yolunu bulur eşimin ailesyle konuşup eşim bunu duyrsa ve eşim beni bırakır diye korkuyorum çok seviyorum eşimi ama ne biliyim insanın aklına neler geliyo eşim iyiliğin için deyip beni bıakır diye korkuyorum
O zaman herşeye,herkese resti çekeceksiniz o kadar..bir de eşiniz sizi bırakır diye bu kadar korkmayın,çekim yasası diye birşey var..o korksun,çocuğum olmuyor sorun bende acaba alya beni bırakır mı diyeya tabiki çocuğum olsun isterim ama ben eşimle çocuk için evlenmedi eğer olmuyosa eşimi bırakacak değilim annemin lafıyla hele hiç bırakmam benim sorunum annem bir yolunu bulur eşimin ailesyle konuşup eşim bunu duyrsa ve eşim beni bırakır diye korkuyorum çok seviyorum eşimi ama ne biliyim insanın aklına neler geliyo eşim iyiliğin için deyip beni bıakır diye korkuyorum
söyledim neler söyledim ama anlamıyo dinlemiyo kendi bildiği bir doğru var ona inanıyo eşimle konuşsam nasıl söylerim nasıl derim kolay değilkiAnnelik o kadar mukaddes bir şey ki bir şey demicem sözümü yuttum..
Sorun sizde olsaydı adam sizi bırakmış olsa empati yapmasını söyleyin.
İyi gün kötü gün diye bir şey var ya !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?