- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
Annenize bir öfke patlaması anında biraz bağırarak şöyle söyleyin:
"Anne sorunsa, sorun bende! Tamam mı sorun bende, eşim beni kendi ailesinden de sizden de korumak için böyle söylememi tembih etti, benden ötürü olmuyor anladın mı?! Eşim de beni sevdiği için, biz bir yola birlikte baş koyduğumuz için o beni bırakmıyor bu durumda olmama karşın, yeter şimdi konuşma artık! Ya da git konuş, kendi kızını dümbül düdük et millete!"
Bundan sonra çenesini kapatır %99.
O zaman herşeye,herkese resti çekeceksiniz o kadar..bir de eşiniz sizi bırakır diye bu kadar korkmayın,çekim yasası diye birşey var..o korksun,çocuğum olmuyor sorun bende acaba alya beni bırakır mı diye
Acaba aynı sorun annenin evladinda olsa aynısı yapar miydi? Ne kadar cahil ve akıl yoksunu öyle anneyle bırak konuşmayı gorusmezdim bile. eğer esinde senin değil annenin lafını dinleyecekse uğurlar olsun. Ama sen eşinin arkasinda olduğunu göster. Anneni de sert bir dille uyar ilk bastaKızlar okuyan hatırlar belki bizim çocuğumuz olmuyor sorun eşimden kaynaklı ameliyat olduk tadavi görüdk ama olmuyor ve annem eşimden ayrılmamı istiyordu görüşmüyorduk biraz önce teyzemle konuştuk annem benle konuşup tekrar ayrılmamı istiycekmiş benim ayrılmıycağımı biliyo eşimin ailesiyle konuşcakmış durduramıyorum herkez konuştu ama kimseyi dinlemiyo eşimin ailesi duyarsa eşime söylerler eşim beni bırakır diye çok korkuyorum eşimi alıp karşıma konuşsam gene beni bırakır diye korkuyorum ölmek istiyorum resmen napıcamı bilmiyorum kimseyi dinlemiyo kadın napıcam ben??
Doğrudur,bakış açısı ,deneyim ve hayata duruşla ilgilidir yorumlar,saygı duyuyor ve teşekkür ediyorumAdamın bu yüzden bırakacağını düşünüyor.
Anne olmak istiyor ve anne olmasına engel kendini gördüğü için.
Sorun bende diyip kimse ezilip büzülmemeli bence. yorumunuzu fazla bencil buldum.
SİZ EŞİNizi bırakmayacak kadar çok seviyorsanız eşiniz de sizi sevip değer veriyorsa annenizi dinlemez eşinizle kendiniz konuşun anlatın bence daha doğru olur başkasından duymasındansa. Çünkü başkasından duyarsa acaba eşimde mi destekliyor diye düşünebilir yada sizin söylettiğibizi düşünebilirKızlar okuyan hatırlar belki bizim çocuğumuz olmuyor sorun eşimden kaynaklı ameliyat olduk tadavi görüdk ama olmuyor ve annem eşimden ayrılmamı istiyordu görüşmüyorduk biraz önce teyzemle konuştuk annem benle konuşup tekrar ayrılmamı istiycekmiş benim ayrılmıycağımı biliyo eşimin ailesiyle konuşcakmış durduramıyorum herkez konuştu ama kimseyi dinlemiyo eşimin ailesi duyarsa eşime söylerler eşim beni bırakır diye çok korkuyorum eşimi alıp karşıma konuşsam gene beni bırakır diye korkuyorum ölmek istiyorum resmen napıcamı bilmiyorum kimseyi dinlemiyo kadın napıcam ben??
Kızlar okuyan hatırlar belki bizim çocuğumuz olmuyor sorun eşimden kaynaklı ameliyat olduk tadavi görüdk ama olmuyor ve annem eşimden ayrılmamı istiyordu görüşmüyorduk biraz önce teyzemle konuştuk annem benle konuşup tekrar ayrılmamı istiycekmiş benim ayrılmıycağımı biliyo eşimin ailesiyle konuşcakmış durduramıyorum herkez konuştu ama kimseyi dinlemiyo eşimin ailesi duyarsa eşime söylerler eşim beni bırakır diye çok korkuyorum eşimi alıp karşıma konuşsam gene beni bırakır diye korkuyorum ölmek istiyorum resmen napıcamı bilmiyorum kimseyi dinlemiyo kadın napıcam ben??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?