annemi durduramıyorum :(

Keşke annenize eşinizin sorununu ulu orta demeseydiniz huyunu az çok bilirsiniz. aç annene anne sorun ben de de var de kapasın çenesini

hiçbir sey yapmayın, bu tepki normal olmadıgından esiniz de tepki vermez, ne denir ki boyle bir isteğe zaten...

Annenizin zoruyla mı evlenmiştiniz ki o ayıracak? Yapmayın allah aşkına. Eşinizi alın paşa paşa konuşun. Annenizin sakat düşüncelerini, planlarını ama annenizi hayatınızdan çıkaracağınızı anlatın. Eşinizin ailesiyle de konuşun. Korkacak birşeyiniz kalmaz. Hatta birlikte gülersiniz saçmalamalarına. İnsanın kendi annesi evladının başını bu kadar eğdiriyor işte. Allah akıl fikir versin

Eşin bu sebepten neden seni terketsin? Sen onun eşisin ve bu sizin ilişkiniz. Sen eşine, ben seni istiyorum ne olursa olsun seviyorum dedikten sonra sizin aranızı ne bozabilir ki?

Ayrılmanızı istemesinin sebebi nedir çocuk mu ? yoksa başka bir sebep mi ?
Her ne olursa olsun anneniz size karışamaz bu saatten sonra evlenmişsiniz kendi istiyor diye de sizi ayıramaz durum baya ilerlemişse eşinizin kulağına gitmeden siz konuşun bence konuyu.

Ewet anneniza rahmim tersmiş yada yumurtam yokmus falan filan uydurun .Tüm sorun bende deseniz.

Anneniz garip,böyle bahanelerle esin bırakmasından korktugunuza göre este garip

Eşinizde problem olduğunu annenize veya bir başkasına söylememeliydiniz.

Açıkçası böyle durumlarda ayrılık kararı alan eşleri çok yargılayamıyorum ama annenize bu durumda pek laf düşmüyor. Tersi durumda KV nize de laf düşmezdi.

Ah bu anneler. Güya çocuğunun iyiliğini istiyordur sorsan.

sorun sende olsaydi annen yine bosan diyecekmiydi merak ettim.ikinizde birbirinizi seviyorken nasil müdahale etme hakkı buluyor kendinde
nasil bir zihniyet bu yahu.

eşin sağlıklı düşünen biriyse seni bırakmaz. annen de olsa onun hatasından seni sorumlu tutmaz ama annen konusunda bundan sonra dikkatli ol canım her şeyi anlatmamalısın

Sizde de hata var. Esinizle aile oldugunuzu idrak edememissiniz hala. Bu kadar ozel bir bilgiyi annenize neden soylersiniz ki hic anlam veremedim. Simdi de ayiracak diye korkuyorsunuz. Siz yetiskin bir insansiniz, ozgur iradeniz var farkinda misiniz?

Mutluysan ona ne acaba bizimde hemen olmadı cocuk sözde birşeyimiz yoktu.ama cocuk icin beslenecek dikkat edecek koca da yoktu yoksa çocuğum olsun der icraat yok tüp bebekle ancak oldu annem gazladı bosuna da değildi cocuksuzken birak şunu diye.siz mutlusunuz eşiniz ile.ben gelen gideni aratır diye düşündüm kocama sepet koyunca daha iyisini saglayacak bir ortamim yoktu..e haliyle anam bide cocuk yaptın buna dedi.insallah vakti saati gelince bebeğiniz gelecek

Olmeyi isteyecek birsey yok ki.

Anneni arayacaksin..
Artik susmazsa hayatin boyunca yuzune bakmayacagini kocandan da asla bosanmayacagini soyleyeceksin.

Bu kadar..

Ya esinle konussan kulagina giderse seninde ayni dusunce de oldugunu sanabilir en mantiklisi karsina alip konusup annene de guzelce rest cekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…