Keşke annenize eşinizin sorununu ulu orta demeseydiniz huyunu az çok bilirsiniz. aç annene anne sorun ben de de var de kapasın çenesiniKızlar okuyan hatırlar belki bizim çocuğumuz olmuyor sorun eşimden kaynaklı ameliyat olduk tadavi görüdk ama olmuyor ve annem eşimden ayrılmamı istiyordu görüşmüyorduk biraz önce teyzemle konuştuk annem benle konuşup tekrar ayrılmamı istiycekmiş benim ayrılmıycağımı biliyo eşimin ailesiyle konuşcakmış durduramıyorum herkez konuştu ama kimseyi dinlemiyo eşimin ailesi duyarsa eşime söylerler eşim beni bırakır diye çok korkuyorum eşimi alıp karşıma konuşsam gene beni bırakır diye korkuyorum ölmek istiyorum resmen napıcamı bilmiyorum kimseyi dinlemiyo kadın napıcam ben??
hiçbir sey yapmayın, bu tepki normal olmadıgından esiniz de tepki vermez, ne denir ki boyle bir isteğe zaten...Kızlar okuyan hatırlar belki bizim çocuğumuz olmuyor sorun eşimden kaynaklı ameliyat olduk tadavi görüdk ama olmuyor ve annem eşimden ayrılmamı istiyordu görüşmüyorduk biraz önce teyzemle konuştuk annem benle konuşup tekrar ayrılmamı istiycekmiş benim ayrılmıycağımı biliyo eşimin ailesiyle konuşcakmış durduramıyorum herkez konuştu ama kimseyi dinlemiyo eşimin ailesi duyarsa eşime söylerler eşim beni bırakır diye çok korkuyorum eşimi alıp karşıma konuşsam gene beni bırakır diye korkuyorum ölmek istiyorum resmen napıcamı bilmiyorum kimseyi dinlemiyo kadın napıcam ben??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?