- Konu Sahibi yeniumut84
-
Nekadar annende olsa bu laflari soylememeliydi......
Bu saydiklarini kayinvalideler soyler seninkide tam tersi olmus....
size sonuna kadar katılıyorum.... arkadaş kendi evine geçse bile daha rahat ettiği için sıkıldığı içn falan geçtiğini söylesin yada yüzünden anlatsın olayı sonra en ufak bişeyde yol su elektrik olarak geri dönüyor ben elh. böle bişey yaşamadım ama yaşayan çok tanıdığım var yıllarını devirmişler evlilikte hala bazı olayları başa kakıyo adam mesela.... koz vermemek lazım kol kırılır yen içinde kalır....Sakın olayları detayıyla anlatma. Aranızda dargınlık olduğunu sezerse bile, önemli bir şey değil, ana işte naz yapıyor bana filan de. Çünkü erkekler ileride bütün bunları kafana kakmak için kullanıyorlar maalesef. Aran eşinle mükemmel bile olsa annenle aranda geçenlerin hepsini anlatma.
bu anneler neden her defasında beddua ederler insann sevmediği insan için bilee edemiyoo.benim annemde arada kaçırır öylee hiçte sevmem.valla eğer devam ederse eşine uygun dille anlat.annedir kırılmaz ama her defasndada bedduası alınmaz yani duymak bile dehşet bişi
Sakın olayları detayıyla anlatma. Aranızda dargınlık olduğunu sezerse bile, önemli bir şey değil, ana işte naz yapıyor bana filan de. Çünkü erkekler ileride bütün bunları kafana kakmak için kullanıyorlar maalesef. Aran eşinle mükemmel bile olsa annenle aranda geçenlerin hepsini anlatma.
Bana kalsa bu olaydan sonra beraber ayni evde kalmak olmaz.....
En iyisi evinize gidin....
Esinde sorarsa ne oldugunu ya anlatirsin yada aranizin biraz limoni oldugunu soylersin......
Ama uzulme karnindakinide uzme....
size sonuna kadar katılıyorum.... arkadaş kendi evine geçse bile daha rahat ettiği için sıkıldığı içn falan geçtiğini söylesin yada yüzünden anlatsın olayı sonra en ufak bişeyde yol su elektrik olarak geri dönüyor ben elh. böle bişey yaşamadım ama yaşayan çok tanıdığım var yıllarını devirmişler evlilikte hala bazı olayları başa kakıyo adam mesela.... koz vermemek lazım kol kırılır yen içinde kalır....
Annenize tepki vermekte cok haklisiniz.
Esinize tüm olan biteni anlatmayin.
Konusmadiginizi farkederse " bana affedemedigim birsey söyledi, özür dilemedikce konusmayacagim" deyip gecistirin.
Cok zorlarsa " hamileyim tekrar hatirlayip üzülmek istemiyorum" deyin.
Esiniz sizi taniyorsa korkmayin, sizi gecimsiz olarak falan görmez.
Ama konuyu tam olarak anlatmayin simdilik.
Annenizin dogmamis bir bebege verdigi beddua beni gece gece cildirtti.
Yaziklar olsun ona.
ya hep benmi idare edecem annemin kusurunu kapatacam ya.benim limoni olduğumu görse annemden değil benden kaynaklı olduğunu sanacak yine
Vallahi arkadaşım, sen bilirsin. İstersen otur annem böyle kötü şöyle kötü diye anlat. Ben sana çevremde gördüğümü anlatıyorum. Kendi annemde babamda bile gördüm bunu. Ben evli değilim, o yüzden sana kendimden örnek veremem ama ileride eşin senin başına bunları kakmaya başladığında hatırlarsın belki söylediklerimi. O, senin annendir, yaptıkları dünyanın en kötü şeyi olsa bile sen onu bir gün yürekten affedebilirsin, ama eğer eşine bahsedersen bu konudan o asla tam olarak affedemez anneni. Sonra yarın bir gün sen onun ailesiyle bir sorun yaşadığında "asıl senin annen şöyleydi böyleydi" diye canına okur, kaynanan olanları duysa zaten bunun annesi bile buna böyle davranıyormuş diye seni daha da ezmeye kalkarlar... Daha bir sürü şey var yazacak ama, dediğim gibi istersen otur tüm gerçekliğiyle anlat olanları. Yarın bir gün burada bir kaç arkadaş beni uyarmıştı diye hatırlarsan haber verirsin.
ya zaten hem bu lafı söyledi hemde buraya gelme evime girme diyor.bu laflardan sonra yüzsüz yüzsüz konuşamamkiEtse ne olacak, tutmazki.
Bişey olur mu diye kendini hırpalama sakın. Haksız yere edilen beddua tutmaz.
Kesinlikle eşine anlatma. Annenle küsme ama çokça samimi de olma. Netice olarak o senin annen.
Annene yazıklar olsun, daha doğmamış torununa nasıl beddua eder. Bence geri adım atma, hatasını anlasın...
Eşine de detaylı anlatma, dayanamaz tepki gösterir, olay büyür. Sadece annenin seni çok kırdığını söyleyip geçiştirirsin.
evli değilsin ama çok olgun değerlendirmişssin konumu.çok teşekkürler
Ben teşekkür ederim. Annen kendince sana baskı yapıp istediğini yaptırmak istemiş ama bunun için belki de seçilebilecek en kötü yolu seçmiş. Korkutmak için bile olsa bir anneanne torunu için böyle bir söz söylememeli. Yine de umarım annen yakın zamanda yaptığı hatanın büyüklüğünü anlayıp senden özür diler.
canım konu aynı olmasada aynı durum bende de mevcüt...
annem eşime karşı melek...arkasından da demediği kalmıyor...
baktım eşim saf durumu anlamıyor birde anneme baya maddi destek çıkmak için uğraşıyor ...
tek tek anlattım olan bitenleri...
annem de olsa haksızlığa ,iki yüzlülüğe gelemem...
ha yarın öbür gün da eşim başıma kakacaksa kaksın
hele bir kaksın...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?