annemi eşime söylemeli miyim

gecenin bu saatinde derdimi paylaşan bana fikir veren tüm herkese çok teşekkür ederim.sizler olmasaydınız heralde ben bu sinirle duramazdım. allah hepinizden razı olsun rahatlattınız beni

resmen şok oldum cnm..hani hep kaynana diye anlatırız ya böyle lafları söyleyen..abinizin eşide kaynanadan yakınmakta,görüşmemekte haklı sebepleri mutlaka vardır.. eşinize bencede açın konuyu yazık nasıl bir anne yavrusuna bunları der hemde karnında ufak bir meleği olan yavrusunaa

ben bişekilde annemle isim konusu yüzünden bir tartışma yaşadıgımızı kırıldığımı falan söyleyeyim eşime.olayları detaylı anlatmayayım.zaten isim konusunda beni haklı bulacak.çünkü annemin isim koymasını istemiyor

canım yhaa üzülüp bebeğide üzme eşine anlatma konusunda ıyıce dusun anlatırsan rahatlarsın çünkü bişeyleri içerde tutmak ağır gelir insana ama anlatmassan olay buyumez sen gun sayar bı hafta evıne gıdersın bı sure annenı aramassın eşin sorarsa geçiştirirsin kı irdelemezzz bence gelır çatar doum zamanı annen o zaman kadar yaptığı hatayı anlar belki anlamassa mecbur anlatacan çunku anlamassa senı aramıycak doumuna gelmıycek o zaman mecbur anlatacaan durumu ama yıne usturuplu bi şekılde ettığı bedduayı sakın soyleme sadece kendı ıstedııı ısim konulmadı diye alınganlık edıor der gecersın eşinde senı gecımsız olarak algılamaz ne bılım boylesı bana doğru geldı ınsallah anlatmana gerek kalmaz da annen hatasını farkeder

ya işin kötü tarafı ben annemi çok vicdansız buluyorum artık.çok soğudum. gideceğim günü sayıyorum adeta.

hayir sakin esinize anlatmayin
o damat
siz evlatsiniz
damat kin duyar
evlat unutur

belki unutmazsiniz ama o sizin anneniz

yok unutamam artık.bana beddua etseydi üzülmezdim bu kadar. eşime bu kadar açık anlatamayacam sanırım.ben utanıyorum annemin bu lafları ettiğine..

canımmm yhaa şu anda böyle düşünmen çok normal ağır bişey kaldırmaya çalışıosun su anda biraz uzak kalınca ben düzeleceğine ınanıyorum kendıne de annene de bıraz zaman tanı bak olmamıs say bu olayı ınanıyorumkı doumuna koşa koşa gelecek sende rahat edıceksın

tabi ki olmamıs saymak çok zor olacak bunu bebeğin için yap onun sana çok ıhtıyacı var bazılarına hayat amannnnnnnnnnnnnn boşver demeyı basına vura vura öğretıyor ben onlardanım dıyebılırım ve ınan kı canım hersey unutuluyorrr sadece bıraz zaman belkı bıraz daha zaman

bende benzer bişiy yaşamıştım annem ananemin adını koymak istedi ama biz belirlemiştik .şimdi eşim yada ben bebekle ilgili bir konuda danışırsak ismini siz koydunuz kararıda siz verin diyor...böyle bir havalar falan çokda tınnnnnnnnnnn

ben suan zaten kendimi değil bebeğimi düşünüyorum canım.onu streslendırmeye hakkım yok

valla kendileri bilir.herkes kendi çocuğuna kendi koyduğu ismi versin. kimse kimseye bu konuda trip yapmaya hakkı yok

Annem cok gecimsiz bi insan... evde sadece yan gelip yatarak hic bi is yapmayarak anca huzursuzluk cikariyor... disariya karsi melek gibi ama biz cocuklarina hakaretler beddualar ediyo... sonrada isteyerek yapmadim.ben hastayim diyerek hastaliginin arkasina siginiyo... kendisi depresyon hastasi... babam tam tersi ... bize hic bi zaman kas catmaz ...bizi kirmaz... annem ise senelerdir arkadaslarimizin yaninda bizi kucuk dusurecek hareketler yapan.. bize hakaret.. babami kotuleme huylari var... surekli evlenmden once yasadigi kotu gunleri anlatarak duygu somurusu yapiyo.. tamam cok cekmis... ama o gunler geride kaldi demiyo... simdi kendi bize cektiriyo... babama hakaretler edip saldiriyo resmen... artik dayanamaz olduk... bekar kardeslerimjn piskolojilerini bozdi resmen... benim mutlu bi evliligim var elhamdulillah... damatlarina karsi cok iyi ama oz cocuklarina karsi sanki bi uvey anne gibi.. hor gormeler falan...babam artik dayanamiyorum diyo... ayrilcam diyo
...35 senedir degismedi hep boyleydi diyo... babam cok saygin biri..ama malesef annemin sayesinde insan icine cikamaz oldu... surekli heryerde olur olmaz hareketler yaptigi icin... cok zor durumdayiz kardrsler olarak... birbirimize kenetleniyoruz ama ne yapabiliriz bilmiyorum inanin... akil verin bana... Allahim.aklimi koru diye yalvariyorum.rabbime...
Millet cok laf edecek ayrilirlarsa onami uzulmeliyim... ????bi bizim basimizda yoktur herhalde diyip kendimi tesellimi etmeliyim ???? Inanin bilmiyorum.... bana yardimci olursaniz cok sevinirim arkadaslar... simdiden tsk ediyorum... cok vaktinizi aldim.. hakkinizi helal edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…