• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi hastaneye götürmem gerekiyor ama korkuyorum

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
merhaba kızlar. Geçirdiği beyin kanamasından sonra sağ Kolu felç oldu annemin ve sağ bacağı da biraz etkilendi bu durumdan ama yürüyebiliyor. Bir ay fizik tedavi gördü, her şey yolundaydı ancak fizik tedavinin üzerinden 2 hafta geçmiş olmasına rağmen kolundaki ağrılar bitmedi ve bu ağırlar fizik tedavi ile başlamıştı. Şimdi de yine sağ ayağında çok hafif bir şişlik var. Hareketsiz kaldığı İçin olabilir mi? 45 gün hastanede kaldı ödem olabilir mi bu şişlik? Benden küçük bi kız kardeşim var ama bu olaylardan etkilenmesini istemiyorum o yüzden ben götürcem annemi hastaneye. Çok ama çok korkuyorum. Bir şey olur mu acaba?

Bi götürün en sağlıklı bilgiyi onlar verir ve ne kadar erken o kadar iyi..

Evet ama bütün bir senem hastanede geçti. Yaşına girmemiş bebeğim var, psikolojim çok bozuk. Bir de babasız büyüdük. Annem de böyle olunca birden büyümek zorunda kaldım. Bugüne şükürler olsun ama hiç mutlu değilim, eski halimden eser kalmadı.

merhaba kızlar. Geçirdiği beyin kanamasından sonra sağ Kolu felç oldu annemin ve sağ bacağı da biraz etkilendi bu durumdan ama yürüyebiliyor. Bir ay fizik tedavi gördü, her şey yolundaydı ancak fizik tedavinin üzerinden 2 hafta geçmiş olmasına rağmen kolundaki ağrılar bitmedi ve bu ağırlar fizik tedavi ile başlamıştı. Şimdi de yine sağ ayağında çok hafif bir şişlik var. Hareketsiz kaldığı İçin olabilir mi? 45 gün hastanede kaldı ödem olabilir mi bu şişlik? Benden küçük bi kız kardeşim var ama bu olaylardan etkilenmesini istemiyorum o yüzden ben götürcem annemi hastaneye. Çok ama çok korkuyorum. Bir şey olur mu acaba?
İnşallah birşey olmaz . Kafanızdaki bütün soruları annenizi hastaneye götürürerek cevap alırsınız.
Çok geçmiş olsun.

Fizik tedaviden sonra ağrılar bir süreliğine artıyor diye duymuştum o konuda sıkıntı yapmayın. Üzüntülerinizi erteledikçe daha da büyür. Biran önce gidin belkide birşeyi yoktur.bu şişlikte tansiyon hastası olanlarda oluyor benim annemde de var

öncelikle çok geçmiş olsun. beyin kanaması çok ciddi bir durum. öyle ha deyince vücut kendine gelmiyor. bir bebek gibi başa sarıyorsunuz. o yüzden sabır ve güç lazım.
kuzenim 33 yaşında beyin kanaması geçirdi. 1 yıl kör gezdi. hayatının son 2 yılını hatırlamadı. oğlum 5-6 aylıktı o vakitler. 2 dakikaya bir bu çocuk kim diye soruyordu. sen evlendin mi diyordu? net göremiyordu ama bir karartı ve ses duyuyordu. bizde bıkmadan usanmadan aynı şeylere cevap veriyorduk. inş. anneciğinde eski sağlığına kavuşacak. hatta kuzenim bir bebiş daha dünyaya getirdi bu olaydan sonra.
şu konumda en önemli şey kontrolleri aksatmamak. cesaretli olup doktora gidin lütfen.

ne diyelim ölsün o zaman

Çok geçmiş olsun Mevlam anneciğinize şifa versin inşallah, tekrardan doktora götürün. Ödem olabilir. Eşim kolunu kırdığında ilk fizik tedavi gördüğü haftalarda şişmeler olmuştu fizyoterapist doktoru sorunlu yer ile uğraşılıp zorlandığı hareket haline geçtiği ve kan akışının hızlanmalarını sağladığımız için ödemler oluşabilir demişti belki anneciğinizin de öyle olmuş olabilir. Ben sabah fizik tedaviye gidip akşam evde zeytin yağı ile koluna uygulama yapıyordum. Bize fizyoterapist doktorumuz demişti sizde evde yapabilirsiniz diye...

Sizde bence vakit kaybetmeden yeniden tedavisi için doktora götürün. . . şifalar versin Rabbim

Hareketsizlikten pihti atmis olabilir dr degilim ama bizzat yasadim. Lutfen dr a gidin.

Doktora yarın gideceğiz Zaten. Pıhtı olsa allah korusun hareket ettiremez ayağını, sadece ufak bi şişlik. Bir de fizikten sonra kolundaki Ağrı geçmedi. Fizikten önce Ağrı yoktu. Elektrik verdikleri için oluşan ağrılar Bunlar.

Doktora yarın gideceğiz Zaten. Pıhtı olsa allah korusun hareket ettiremez ayağını, sadece ufak bi şişlik. Bir de fizikten sonra kolundaki Ağrı geçmedi. Fizikten önce Ağrı yoktu. Elektrik verdikleri için oluşan ağrılar Bunlar.
Hayir hareket ettirir hanimefendi o halde temizlik yaptim ben cocuk baktim. Idrar yolu enfeksiyonu icin hastaneye gittim. Apar topar ultrason rontgen vs ile teshis konuldu

Hayir hareket ettirir hanimefendi o halde temizlik yaptim ben cocuk baktim. Idrar yolu enfeksiyonu icin hastaneye gittim. Apar topar ultrason rontgen vs ile teshis konuldu

Kan sulandırıcı kullanıyo zaten. Neyse yarın sabantan hastaneye gideceğiz Zaten. Ağrı var mıydı sizde? Bizde Ağrı yok hafif bi şişlik.

Back
X