annemi hayatımdan cıkardım

Böyle anne kız ilişkilerine çok şaşırıyorum doğrusu.
Annenden bahsediyorsun değil mi?
Sanki çok uzak bir tanıdık gibi yazmışsın.
Senin adına gerçekten üzüldüm.
Ama annenin hareketleri de çok saçma.
Bazı ilişkiler olmuyorsa oldurmaya çalışmamak lazım....

Çok lüzumsuz bir hareket olmuş hakkaten, "eve gel git istediğin gibi" ne demek, ev onun değil mi zaten?

Aç bişey uydur, patronla kavga ettik, sana patladım vs diye özür dile

Bence özür dile mülakaşaya girme. Bugun var yarın yok..Allah korusun yarın bisey olursa 'keske olsaydıda kavga etseydik' dersin
Yarın bigün sende Anne olucaksın belki ilerde seninde pskolojik sorunlarin olucak evladın sana aynı mesajı atsa ne hissedersin .

arada bır görüşmekle nasıl annelık ılıskısı sağlanırkı. annem bu yolu sectı bıtane daha kızım var bırazda onla ılgıleneyım demedı .

Çok lüzumsuz bir hareket olmuş hakkaten, "eve gel git istediğin gibi" ne demek, ev onun değil mi zaten?

Aç bişey uydur, patronla kavga ettik, sana patladım vs diye özür dile
tapuda onun ben daha once bahsettığım gıbı yaklaşık 8 yıldır yalnız yasıyorum. demek ıstedığım de zaten ızın verdım gel gıt değil tek muhattaplığımız bu olsun anlamında.

ablan odak noktası olduğu için içerliyorsun galiba biraz, çocuklarına her zaman eşit davranamıyor anneler malesef

sırf ablamda değil ihtiyacı varsa gorsun tabı kı ama annem benı bırakıp gıtcek bıyer hep buluyor, ben calıstığım ıcın takılamıyorum peslerine.

ben en basta kızım kendı kendıne plan yapmaya başladığı an dur derım. benım hayatım 18 den berı kafam nereye eserse kımle eserse orayaa gıderek geçti. evet güzel zamanlardı rahattımda yasım ılerledıkce benı nekadar ılgısız bıraktıklarını goruyorum benı kımse değil allah korumuş kotu bı hayata gırmedıysem

arada bır görüşmekle nasıl annelık ılıskısı sağlanırkı. annem bu yolu sectı bıtane daha kızım var bırazda onla ılgıleneyım demedı .

İşte diyorum ya olmuyorsa oldurmaya çalışma.
Daha çok yıpranırsın.
Ya bırak dağınık kalsın ya da toptan kestir at.
Yapabiliyorsan.

İşte diyorum ya olmuyorsa oldurmaya çalışma.
Daha çok yıpranırsın.
Ya bırak dağınık kalsın ya da toptan kestir at.
Yapabiliyorsan.

daha sakınlestıkce sılemıceğimi gordum bıle aslında ama mınımum sevıyede ve gorduğum ılgı kadar göstermeye karar verdım bugüne kadar hep ben verdım kendımden

Bir de verme bakalım nasıl olacak.
Teyzenle ilişkin nasıl?
Annem babam ayrı benim 2 taraftanda amcalar teyzeler ilişkim cok cok iyi hatta hiçbi kuzenımın olmadığı kadar iyi. Ablamla zaten mükemmel hep derim hayatındaki en büyük sansım ablamdır diye. Ama annem maalesef boyle.

E bak şanslısın o zaman.
Bir yerden veren evren bir taraftan da alıyor.
Seni üzmemek adına demedim ama benim de bu hayattaki en en en en büyük şansım annem.
Bak senin bir kaç seçeneğin var.
Bir de bu açıdan bak

Birikimin patlaması olmus. O yüzden derler ya dağ gibi olmadan herşeyi konuşun diye. Bence anneden ozur dile günah kız anneye öyle denilir mi... Bundan sonra da içine atıp biriktirme.

Bencede kımayın annenizi hoş görün. Şu boş dünya kimseyi helede anneyi kırmaya inan değmez. Benim annemle çok güzel arkadaş gibi bir ilişkim vardır. Annem şuan kanser hastası ve tedavi görüyor. Bu zamana kadar annemi kırdığım çok nadirdir ama şuan onlara bile çook pişmanım.

Anneniz ile arkadaşınızı karıştırmayın bence aranızdaki ilişki lackaya dönmüş aşırı abartılı hareketler yok o bana anlatmayı ben ona niye anlatayım tarzı çocukça muhabbetler. Bence Annenizi fazla kafaya takmissiniz en yakın zamanda manitanizla tatile çıkın manitanizla yoksa acilen bir tane edinin

sevgilim var daha yenı tatilden geldık, dediğim gıbı 18 yasından berı kafa nereye ben oraya yasıyorum dur dıyen yok basımda olan olmadı hıc bızaman sımdı 26 yasıma geldım gecmıs olsun ama kırgınlıkları hep ıcımde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…