annemi hayatımdan cıkardım

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Kızlar Merhaba,

Ailemle aramda kı durumu az cok bılıyorsunuz. Biz aynı evde yasıyoruz tabı kı buna yasamak denırse ben 18 yasımdayken ablamın ilk cocugu doğdu sonra 2. Ablam çalışıyor ogunden beri annem eve haftada 1 ve ya 2 kez gelır. ablama gıtmedığı zaman yazlığa. yazlığa gıtmediği zaman teyzemlerle ananemlerle tatile gider.

Ananem ve teyzemlede sureklı kavgalıdır ama uzatmazlar kavga ede ede sureklı bırlıkte gezerler, annem ne olduğunu sureklı anlatır bana. Cuma gunu ablamla telefon konuşmasını duydum ananemle yıne sorun yasamıslar ne oldu dedim anlatmadı, benle ilgili ozel bısey dedi, ok dedım. dun bız ananem teyzem ben kuzenım dışarı çıktık annem yıne ablamdaydı. aradı benı eve gelınce ne konuştular tek tek anlat dedı. Neden sen bana anlatıyo musun dedım suratıma kapadı. Genelde yapar oyuzden uzatmam bende kıncı değiliz ikimizde. Bıraz once aradım işyerinde bısey olmuştu onu anlattım. ee ben neyapayım sımdı dedı..yapma hiçbişey dedım kapattım. üstüne mesaj attım.

beni birdaha arama ben artık huzurumu kaçıran ve ya değer verdiğini hissettirmeyen ınsanları hayatımdan çıkarmaya karar verdım, eskısı gıbı eve gelmek ıstersen gel gıt tek muhattaplığımız o olsun

hiçbişey yazmadı.

ama gel gor kı benım vicdanım. yine rahat değil. olumlu kalımlı dünya pişmanlığınıda yasıcam buyuk ihitmal. ne yapsam bılmmıyorum..

Abartmışsın komşu değil bu anne.
Çok sokulmazsın tutarsız davranıyosa,kendin de üzülmezsin onu da üzmezsin.
Ama hayatından çıkarma gibi bi seçeneğin yok.
Pişman olacağın şeyler yapma.

Canim abartmissin eve cicek al gitt annecim sinirli bi gunumdu de.Alirsin gonlunu kinci degilse.Benim de annemle aram cok kotu her yaptigimi elestirir ,evlat ayrimi yapar.Beni istemedigini acik.acik soyler.Hic umrumda degil ben Allah rizasi icin ona iyi davraniyorum.sevmek zorunda degilim ama iyi davraniyorum.Nisanliyim nasilsa yakinda evlenicem.Bayramdan bayrama gorusmeye calisicam o zaman da .

İstesen de anneyi hayatından çıkaramazsın kaldı ki çıkarma zaten ,o anne..Kızabilirsin,küsebilirsin ama ona arkadaşın gibi davranamazsın .Sanırım sorunlar üst üste geldi ve sen de bunaldın .

Güzel bir mesaj yaz ve özür dile .Barış annenle ,sen de daha huzurlu olursun.

Kızlar Merhaba,

Ailemle aramda kı durumu az cok bılıyorsunuz. Biz aynı evde yasıyoruz tabı kı buna yasamak denırse ben 18 yasımdayken ablamın ilk cocugu doğdu sonra 2. Ablam çalışıyor ogunden beri annem eve haftada 1 ve ya 2 kez gelır. ablama gıtmedığı zaman yazlığa. yazlığa gıtmediği zaman teyzemlerle ananemlerle tatile gider.

Ananem ve teyzemlede sureklı kavgalıdır ama uzatmazlar kavga ede ede sureklı bırlıkte gezerler, annem ne olduğunu sureklı anlatır bana. Cuma gunu ablamla telefon konuşmasını duydum ananemle yıne sorun yasamıslar ne oldu dedim anlatmadı, benle ilgili ozel bısey dedi, ok dedım. dun bız ananem teyzem ben kuzenım dışarı çıktık annem yıne ablamdaydı. aradı benı eve gelınce ne konuştular tek tek anlat dedı. Neden sen bana anlatıyo musun dedım suratıma kapadı. Genelde yapar oyuzden uzatmam bende kıncı değiliz ikimizde. Bıraz once aradım işyerinde bısey olmuştu onu anlattım. ee ben neyapayım sımdı dedı..yapma hiçbişey dedım kapattım. üstüne mesaj attım.

beni birdaha arama ben artık huzurumu kaçıran ve ya değer verdiğini hissettirmeyen ınsanları hayatımdan çıkarmaya karar verdım, eskısı gıbı eve gelmek ıstersen gel gıt tek muhattaplığımız o olsun

hiçbişey yazmadı.

ama gel gor kı benım vicdanım. yine rahat değil. olumlu kalımlı dünya pişmanlığınıda yasıcam buyuk ihitmal. ne yapsam bılmmıyorum..
ee ailecek ilişkileriniz inişli çıkışlıymış.
küsüp barışmak doğal olmuş.
hayatından filan da çıkaramayacağın ortada.
unutursunuz geçer gider:))

Kin tutmuyoruz dedin. Eve gidince bişey olmamış gibi davran.annen surat yaparsa özür dılersın. Anneler haksuz da olsa böyle davranılmaz,bi dahasına aklında olsun.

Kızlar Merhaba,

hiçbişey yazmadı.

Yas kac?
Sanki anne biraz cahil gibi davraniyo yada siz oyle gostermeye calisiyosunuz

Yas kac?
Sanki anne biraz cahil gibi davraniyo yada siz oyle gostermeye calisiyosunuz

26 yasındayım. gorsenız modern ızmır annesı tıpı tam olarak. Psıkolojık sorunları var cıddı cıddı alıyorum karsıma destek almasını soyluyorum anlıyor benı sonra aynı tas aynı hamam devam. ananemle teyzemde sureklı ıdare edıyor. o kavgalar hep annemın hatasından oluyor herkezı kucuk gormesınden ınsan ıcınde azarlamasından

Herkes birbirine herşeyi sayıp döküyor sonra barışıyorsa, kin tutmuyorsanız anneniz muhtemelen yarın hiçbir şey olmamış gibi arayıp ananen hakkımda ne dedi diye sorar. Sanırım sorununuz hiçbirinizin hayatında kendinizden başka uğraşacak kimsenin olmaması, habire birbirinize sarıyor olmalısınız, başka meşkale bulmalısınız tez vakitte...

Fazla samimi olmadan anne kiz iliskisi surdurulebilir dusuncesindeyim canim
Bu kadar tepki verme, isine gelmeyen biseyde he he de gec mesela. Ama hayatindan cikarmana gerek yok
Acik soyleyecegim, kizgin oldugumuz ve hayatimizdan cikardigimiz kisiler ölünce cok uzuluyor insan

Herkes birbirine herşeyi sayıp döküyor sonra barışıyorsa, kin tutmuyorsanız anneniz muhtemelen yarın hiçbir şey olmamış gibi arayıp ananen hakkımda ne dedi diye sorar. Sanırım sorununuz hiçbirinizin hayatında kendinizden başka uğraşacak kimsenin olmaması, habire birbirinize sarıyor olmalısınız, başka meşkale bulmalısınız tez vakitte...
herkes bırbırıyle bu sekılde değil bu ınsanların bırbıryle ve ya benımle bı sorunu hıc yok yanı olanda her aıle ıcı gıbı olan alınmalar kırılmalar sadece bıtek annem herkesle böyle.

Back
X