Annemi kabullenemedin

Sık gitmeyin haftada bir her aileye sirayla eee haliyle ailelere iki haftada bir sira geliyor o da sık degil

Valla annem bana markete gittik baya harcadik diyince ben bile soruyorum ne aldın diye bunlar sınır cizilecek sey degil iste maksat muhabbet olsun
Bana da konu sahibesi biraz kayinaileye tepkili gibi geldi
Bunlar insan ilişkilerinin normal sohbet konuları zaten
Kayınvalide marketten ne aldın diye soruyor boş muhabnet geliyor ya kendi annesiyle ne konuşuyorlar mesela?
Kuantum fiziği, küresel ısınma, yenilenebilir enerji kaynakları filan mı?
Konu sahibinin eş ailesiyle geçinmeye gönlü yok kesinlikle

Aynen o kadar detayli muhabbetlik bir durum yok ona guldum :) normal muhabbet iste naptin marketten ne aldin yemek yedin mi fiks konular benim de annem aradiginda sorar kizim yedin mi bir seyler diye.

İnanmamızı beklemiyorsun herhalde buna.

Öyle biri olmadığına eminim ama ispat edemem. Burada açtığın konulardan, sürekli birbirinin benzeri olan verdiğin cevaplardan belli nasıl bir iletişiminin olduğu

Herkes konuşkan, insan ilişkilerinde çok iyi olmak zorunda değil bu arada.

Ama insanın kendini bilmesi önemli diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Aynen o kadar detayli muhabbetlik bir durum yok ona guldum :) normal muhabbet iste naptin marketten ne aldin yemek yedin mi fiks konular benim de annem aradiginda sorar kizim yedin mi bir seyler diye.
E işin normali budur yani
Ya da herkesin yaptığı bu diyeyim
Havadan sudan konuşuruz
Kaynanamızı arayınca da saatlerce konuşmak zorunda değiliz zaten nasılsın ne yaptın ne yapıyorsun bitti gitti
Bu hesap vermek veya hesap sormak değil ki

Aynen yani bunu annemiz de yapar komsumuz da akrabamiz da zaten atom parcalamayacagiz ya da dunyayi yeniden kesfetmeyecegiz maksat muhabbet olsun işte.

Nişanlılık döneminde tek derdi evlenip adından ve akrabalarından kurtulmaktı bunu biliyoruz biz. Neyse ki evlenince sülalemi görmeyeceğim adımı da değiştireceğim diyordu.

Psikologlardan alıntı yaptım. Digerini de figan cüceloglu yazmıs. Bılerek yazmadım belkı reklama falan girer
Reklam olmaz merak etme, sonuçta sen şiddetle reddediyorsun onlara gitmeyi. Reklam işbirliği içinde olduğunu hiç kimse düşünmez. Aksine kaynak belirtmek yapılması gereken bir şeydir.
Bir de gerçekten böyle genel geçer yazılardan medet umma. Herkesin yaşadıkları kendine has yorum ister.

Nişanlılık döneminde tek derdi evlenip adından ve akrabalarından kurtulmaktı bunu biliyoruz biz. Neyse ki evlenince sülalemi görmeyeceğim adımı da değiştireceğim diyordu.
Hayattan gerçekçi beklentileri yok işte
Akrabayla görüşmek istemeyen bekarken de görüşmez
Evlenince yok olmuyorlar sonuçta
Şimdi hayali atanıp başka şere gitmek o zaman rahatlayacak sanıyor veya eltisi olunca
İkisinde de yeni dinamikler çıkacak ortaya
Sorun çıkaran kendi kafası olduğu için hangi durumda olursa olsun sorunları olmaya devam edecek
Aynı kafa devam ediyor çünkü

Aslinda beklentileri zamana yayarak ertelemis.oluyor ama o zaman geldiginde de baska sorunlar ciktigi icin beklentileri karşılanmamis olduğundan hayal.kirikligi yaşıyor
Ben konu sahibesini hali ustune kilim.tarzi konusundan hatirliyorum.ama baska konularini bilmiyorum sizin yazismalarinizdan anladığım bu

150 adet kv kv kv konusu var
Büyük bir kısmı kendi kafasında oluşturduğu ihtimallerden oluşuyor ama
Mesela gidersem şu olur diye gitmedim gibi yani ne gitmiş ne korktuğu olmuş
Kayınvalideye kafayı takmış durumda
Bence en üzücü olan eşiyle balayı sonrası kavga etmişler eşi mal mısın demiş konu sahibi de kendini cezalandırıp beton üstünde yatmaya karar vermiş
Şimdi yeni yeni kpss konuları açmaya başladı
Günlük gibi kullanıyor burayı

Mal kelimesi zaten esinin saygısızlığını gösteriyor
Bir de korkularimiza dair kafamizda cok sey kurariz ama gercekte o kadar buyutulecek bir sey de yoktur bazen yaşayarak deneyimlemek ve korkacak, kafada kuracak kadar büyütmemek gerektiginin farkına varmamiz lazim
Bence psikolojik destek almali

Ben anlamiyorum ki havadan sudan konular haric ne konusacagiz kayin ailemizle. Az once kayinvalidemle goruntulu konusuyorduk bugun elbise aldim sunumum icin dedim, nasil bir elbise eminim yakismistir dedi, dur giyip geleyim dedim telefonu esime verdim. Gittim giydim gosterdim kameradan, ayakkabi ve taki nasil olsa diye konustuk fikir aldim. Aksam yemeginde ne yedigimizi konustuk falan ne bileyim bunlar da konusulmayacaksa ne konusayim ben her gun genetik materyal sekanslayip kisisellestirilmis kanser ilaci modellemesi olusturuyorum is yerinde onu mu anlatayim kayinvalideme:))

Bunlar hep hesap sorma işte
Yemeğini kıyafetini filan hepsinin hesabını vermişsin kayınvalidene

Bunlar hep hesap sorma işte
Yemeğini kıyafetini filan hepsinin hesabını vermişsin kayınvalidene

O zaman ben kayinvalideme hep hesap soruyorum. Cok guzel bir kadin ve hep inanilmaz bakimlidir, ev hali benim gunluk halim oyle diyeyim. Hep sorarim kiyafetini, takisini, makyaj malzemelerini falan...Iyi ki bizim gelin bana hesap soruyor diye dusunmuyor :)))

Mıç mıçsın işte sus

Hocam sizin meslek neydi?

Halı üstüne yolluk konusunda bile %100 kv haksız diyemiyorum biliyor musunuz? Çünkü onlar serilirken hiçbir şey diyememiş. Konular burada anlattığından çok baska ben buna eminim. Sürekli konuşacağım, diyeceğim, yapacağım. Ama eminim eşiyle kavga çıkmasın diye hiçbir şey söylemiyor. Adam zaten olgunluğa erişememiş biri. Konu sahibinin de net çizgileri yok, şuan aramasın diye telefonu kapatmak istediği kvyi nişanlıyken canı sıkıldıkça ararmış biliyor musunuz? Tek korkusu ya kvye elimi verip kolumu kaptırırsam. Böyle sacma sapan kafaya takıyor bunu.

Kafasinda bir dünyada yasiyor o zaman
Çünkü ben kayınvalidemi devamli arayıp sohbet ediyorsam haftada bir gitmeyi dert etmezdim insan arkadasiyla da görüşüyor o kadar
Sınırlar koymak istiyorsa esiyle oturup o evin içindeki kurallari ve sınırları konuşacaklar
Zaten o yolluk konusunda sorun kvde de değildi esinin sacma sapan dusuncelerindeydi
Esi kvden daha kaynana, kadinin o kadar korkulacak bir yapida oldugunu düşünmüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…