Annemi kabullenemedin

Konu bu bak
Mesela biriyle tanışırsınız anam babam modundaysa ve bu size uymuyorsa evlenmezsiniz
Anam babam modunda olduğunu bildiğiniz biriyle evlenip sonra niye anasına gidiyor demek saçma

Ben sevmıyorum ıc ıce olmayı. Bi de benım Babam akrabalarım falan kv ye yakın ev tut dıyorlar. Öyle olsa suan bosanıyorduk ya da depresyondayım. Ben eşime hep dedım annenin memesinden ayrılamayacaksan evlenme dıye.

Konu bu bak
Mesela biriyle tanışırsınız anam babam modundaysa ve bu size uymuyorsa evlenmezsiniz
Anam babam modunda olduğunu bildiğiniz biriyle evlenip sonra niye anasına gidiyor demek saçma
Elbette zaten ben oyle olduğunu anladigimda bitiriyorum ama her sey guzel giderken is evlilik konusuna gelince annem de annem diyince ister istemez kandirilmis hissediyorum.
Ve sanki adam cok masum da ben gereksiz sorun cikaran kisi oluveriyorum cevremde.
Basta ben herkese mesafe koyarım deniyor is ciddiye binince sözler tutulmuyor.

Benim arkadaşım var. 5 seneden sonra kocası duzeldı. Ama suan eşiyle arası ıyı degıl. Öyle erkek elbet vardır da cok azdır sayısı

Ben baştan anladım ama böyle şeyler yasayacagımı tahmın etmedım. Allah ıcın hayır dıye bılıyorum, eşime tavrımı koyuyorum ve netim her zaman. İpleri bıraksam ordan cıkmayız.Böyle olunca evlı olmak sacma gelıyor

Anlıyorum sizi
Benim.dusuncem ailelere uzak bagimsiz bir yuva kurmaktir. Eşler kendi icinde saglikli bir iliski kurabilirse zaten ailelerle de iliskilerde sorun yasanmaz

Bence mutlaka bir yerde anacı olduğunu belli ediyordur
En kötü nişanda ediyorlar yani
Bile bile evleniliyor genelde
Sonra eşim niye anneci deniyor
Sizin durumunuz en mantıklısı
Sevgililik nişanlılık karşınızdaki kişi size uygun mu diye değerlendirmek için var
Uymayınca ayrılırsın olur biter
Konu sahibinin eşi hep anneciymiş kaldırılmamış yani

Anlıyorum sizi
Benim.dusuncem ailelere uzak bagimsiz bir yuva kurmaktir. Eşler kendi icinde saglikli bir iliski kurabilirse zaten ailelerle de iliskilerde sorun yasanmaz
Kesinlikle bende hep dedım ıkı tarafa uzak olsun. Ama emın olun telefondan yetısıyorlar. Annesıne hesap veriyor yok ekmek aldık sunu bunu aldık. Ben yanındayım oralı degılım tabi. Kız olarak ben daha bagımsız özerkim. Biraz arastırdım da çocuklarını hayatının tek odak noktası yapan ve herseyını evladına adayan aileler böyleymıs

Anlıyorum sizi
Kesinlikle bende hep dedım ıkı tarafa uzak olsun. Ama emın olun telefondan yetısıyorlar. Annesıne hesap veriyor yok ekmek aldık sunu bunu aldık. Ben yanındayım oralı degılım tabi. Kız olarak ben daha bagımsız özerkim. Biraz arastırdım da çocuklarını hayatının tek odak noktası yapan ve herseyını evladına adayan aileler böyleymıs

Evet bilip de kabul etmis değiştiririm diye düşünmüş olabilir ben degistirme gayesi tasimam evlilik sihirli degnek değil bir de yas olmus 34 bu saatten sonra bir adamı "yontmak" gibi bir amacim yok duzgun kendini bilen biriyle saglikli bir beraberlik yasamak isterim ugrasamam yani.
Ama bu yastan sonra da hep dön başa tanis, görüş sonra ayril.olayi da yorucu
Ben birkac ay görüştüm annesi covid oldu yalniz kaldi ben yaninda olmaya calistim ama o bana annem iyilesecek derken icten ice depresyona girdi benimle de paylasmadi ama evlensek her aksam annesine gider ben 3 kisilik bir evlilik yasardim bunu öngorulebiliyor yani

Olay aile degil
Kisinin ailesine sınır cizebilmesi
Hic bir insan telefonla da fiziken de kimse kimsenin alanina izin verilmedigi surece giremez.
Ben tek basina yasiyorum ama hep derim, kapımı kapattiktan sonra dunya yansa umrum olmaz diye. Beni evimin ici ilgilendirir, evlenirsem de aynisi gecerli.
Yani burada eşiniz o cizgiyi cekecek
Ekmek almaya kadar anlatmayiversin ya da yemek yediniz mi yedik de gec bitti. Ne yediginizi sorarsa Allah ne verdiyse denir gecilir :) detay verilmedigi sürece karsi taraf bir sey bilemez

Bana kv soruyor pazardan ne aldın. Herseyı dedım gectım. Yanı tek tek onu mu sayayım. Bu muabbetler sacma gelıyor. Yemek muabbetı cocuk muabbetı bayıyor beni. Eşimin huyu böyle degısmez. 35 yasına gelmıs. Tek umudum atanıp baska sehre gelmek. Ya da evı daha da uzaga tasınmak. Eşim annem bızı dusunuyor dıyoda fazla ılgı benı sıkıyor

Iste degismez derseniz omur boyu uğraşırsiniz bu sınır cizme olayiyla
Isterseniz dunyanin öbür ucuna gidin evde olani anlattigin surece bilirler

Emin olun evlendiğinizde düzgün bir ilişkiniz olacak
O Yüzden hiç yontma eğitme derdiniz olmayacak
Sadece henüz doğru kişiye denk gelmemişsiniz

Bu konudaki eş balayı dönüşü karısına mal diyebilmiş biri, günden güne de annesine gitmeyi artıyor.
Zaten adam anneci olmaktan rahatsız değil halinden gayet mennun
Konu sahibi kapı duvar buz gibi iletişimsiz biri
Hiç gerçek sosyal ilişki yaşamadığını düşünüyorum ben bazen
Artık karşılıklı inada bindirmişler olayı
Fizana da gitseler bu saatten sonra biraz zor kurtarırlar kendilerini

Oooo saygısızlık da var
Zor ne denebilir ki

Iste degismez derseniz omur boyu uğraşırsiniz bu sınır cizme olayiyla
Isterseniz dunyanin öbür ucuna gidin evde olani anlattigin surece bilirler
Hayır anlatma desem ne konusacaklar bırde o var. Mesela kv diypr napıyorsunuz işte markete gıttık ekmek aldık sunu aldık falan bunları konusuyor lar. Yoksa ne konusacaklar?

İnsanlarla ıletısımım cok iyi ve konuskanım bu arada. Sadece sürekli ailelere gıtmek benı sıkıyor. Evımde rahatım. Gıdınce ne konusacaksın sürekli, zaten sürekli telefonla konusuyorsun. Eşim anne baba kardeşi için ölür. O derece baglı.Annesi de ufak bir bebek gibi ilgilenir eşimle.

İnsanlarla iletişiminiz iyi değil.
Kesinlikle değil.
Kim iyi olduğunu söylemişse size kandırmış sizi.
Gündelik sohbet bile sizi rahatsız ediyor.
Şurada kaç kişiyiz kim annesine markete gittim dese ne aldın diye sorar.
Bundan bile rahatsız olabiliyorsunuz.
Zaten farkındaysanız sürekli ne konuşacağız ne konuşacağız diyorsunuz.
Daha ne konuşulabilir onu bile bulamıyorsunuz.

Valla annem bana markete gittik baya harcadik diyince ben bile soruyorum ne aldın diye bunlar sınır cizilecek sey degil iste maksat muhabbet olsun
Bana da konu sahibesi biraz kayinaileye tepkili gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…