Annemi kabullenemedin

Kesinlikle katılıyorum ben adamın notunu balayı dönüşü açılan konuda verdim zaten. 3 günlük karısına hasta diye mal mısın diyen adam benim için bitmiştir. Konu sahibi asla o konuyu dert etmedi hatta şu an eşinin onu çok sevdiğini ve asla boşanmayı düşünmeyeceğini bunu da annene git orda kal istersen gibi şeyler söyleyerek kullandığını söylüyor. Zihniyet bu maalesef. İnşallah karı-koca bir kendilerine gelirler yoksa biz konu sahibini daha çok konuda toparlamaya çalışacağız.

gerçekten sorunlu kayınvalidesi olan üyeler bu üyenin durumunu bilmeden gaz veriyorlar bu da inanıyor maalesef.oysa kendi kayınvalidesi bence gayet sorunsuz bir kadın gayet iyi niyetli bir anadolu annesi.konu sahibi kendini o aileden üstün görüyor okuduğu için.oysa ortada atanma yok henüz yani evi asıl geçindiren erkek ve onun tarafı şu an.kendi ailesi çok çok sorunlu.bu aile kendi ailesine rağmen ezmemiş gelinini kabullenmiş ama yaranamamışlar maalesef.

Muhendisim ama doktorada biraz alandan kaydim, bir ilac sirketinde yapay zeka ve makine ogrenmesi ile kisisellestirilmis ilac ve asi gelistiren bir ekip yoneticisiyim. Biyoinformatikciyim diyebilirim sanirim artik daha agirlikli olarak. :)
Valla ilgimi cekti üslubunuz, maşallah ne güzel farkli alanlarda kendinizi gelistirmissiniz. Basarilar diliyorum

Geçen gün aynı kelimeyi bende duydum; ailemi kabullenemedin. Bende aynı şekilde konuşacak konu yok her gün hergün ne anlatayım yalnız değilsin. Eşler de alışır zamanla

evimizde 71 yaşındaki annannemiz dahil herkes eğitimli meslek sahibi.ama bizde marketten ne aldığımızı kaça aldığımızı maydonozo kimin ayıklayacağını konuşuyoruz yahuuu.herkesin bilgisi kendine sorarsam anlatırlar onun dışında durmadan neden konuşulsun mesleki bilgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…