- 13 Haziran 2015
- 5.920
- 19.698
- 448
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Eskiye göre daha iyi. Korona var dıye o da. Ama şuan resmen anasını aglatan bir işte çalışıyor. O yüzden de pek gidemiyoruz. Aşırı yoruluyor. İlk basa göre cok iyi. Haftada 4 5 kez gıttıgıni bılırım. Özledim dıye mızıklıyordu resmen. İç çekerdi. Şimdi bıraz dhaa iyiEsin biraz anneci. O yüzden bu ısrarlar, muhtemelen bu biraz böyle devam eder
Ben dısardaysam canım sıkılırsa ararım. O da detay vermem. Eşim daha çok konusuyor. Zaten ayrıntıları o verıyor
Ben eşime kımseyle Mıc Mıc olmam.İstemedıgım şeyleri yapmam. Hayır diyorsam hayırdır. Hep böyle dedım ve davranışlarımla da bunu yaptım. Gerekırse kavga ettik. Gecen gün dıyor ki anneme gıdelım köye. Gidersek haftasonu yasaklar yüzünden orada kalacağız. İstemedim dıye bana dıyor kı herseye hayır dıyosun. Sen bana gezmeye gıdelım demıyorsun ki anneannenle napacagım 2gün, git kardesınle kal dedım. Onla napcam orda dedi ve gitmedi. Ailesine düşkün. Ama ben yapı olarak kimseye düşkün degilim. Kız kardesımle cok konusurum. Annemı bıle o kadar aramam. Eşim annesıyle can ciger olalım ıstıyor. Annesıne anne dıyorum. Icten demıyorsun dıyor. Icten desem hayret Icten dedın dıyorEşiniz olgun birisi değil annesinden kopamamış ya da annesinin etkisinde kalıyor. Onun kaç yıllık annesi sizin de pat diye alışıp hiç yadırgamadan kabuk etmenizi istiyor. Evet sürekli aynı minvalde konu açmanız insanlara itici geliyor olabilir ama sizi anlıyorum ben. eşiniz çok yakın olmak istiyor siz mesafe koymaya çalışıyorsunuz bir türlü dengeyi tutturamıyorsunuz.
Burda yazdığınz şeyleri eşinize söylediniz mi?
Ahah, de mi? Adam kendini gerçekleştiren kehanet gibi.Böyle zorlamaya devam etsin de hepten soğuyun
Ben de ona dedım sen benım annemı bemımsedın mı hep arıyo musun dedim. O zamanda susuyor.İki imza ile birbirinizin hayatına girdiniz. Dün bir bugün iki. Annesinin karnından çıkmış gibi olamazsın imzayı atar atmaz. O senin anana gün aşırı damlıyor mu? Cevap hayır ise kapasın çenesini.
Annenden ayrılamıyorsan neden evlendin derdim ben olsam. Kararlı duruşunuzu bozmayınBen eşime kımseyle Mıc Mıc olmam.İstemedıgım şeyleri yapmam. Hayır diyorsam hayırdır. Hep böyle dedım ve davranışlarımla da bunu yaptım. Gerekırse kavga ettik. Gecen gün dıyor ki anneme gıdelım köye. Gidersek haftasonu yasaklar yüzünden orada kalacağız. İstemedim dıye bana dıyor kı herseye hayır dıyosun. Sen bana gezmeye gıdelım demıyorsun ki anneannenle napacagım 2gün, git kardesınle kal dedım. Onla napcam orda dedi ve gitmedi. Ailesine düşkün. Ama ben yapı olarak kimseye düşkün degilim. Kız kardesımle cok konusurum. Annemı bıle o kadar aramam. Eşim annesıyle can ciger olalım ıstıyor. Annesıne anne dıyorum. Icten demıyorsun dıyor. Icten desem hayret Icten dedın dıyor
Ahah, de mi? Adam kendini gerçekleştiren kehanet gibi.
Zorladıkca gıdesim gelmıyor.Böyle zorlamaya devam etsin de hepten soğuyun
O senin anneni arıyor mu hergün?Eskiye göre daha iyi. Korona var dıye o da. Ama şuan resmen anasını aglatan bir işte çalışıyor. O yüzden de pek gidemiyoruz. Aşırı yoruluyor. İlk basa göre cok iyi. Haftada 4 5 kez gıttıgıni bılırım. Özledim dıye mızıklıyordu resmen. İç çekerdi. Şimdi bıraz dhaa iyi
Bi tek onunki ana değil. Sinir oluyorum kocana. Durduk yere mevzu çıkaracak.Ben de ona dedım sen benım annemı bemımsedın mı hep arıyo musun dedim. O zamanda susuyor.
Netım kararlıyım. Şimdiden dıyorum cocugum krese vercem dıye. Eşim Allahtan bana duskun ve bosanmak falan istemiyor.Bunu da bıraz kullanıyorum ve hayır deyip kestırıp atıyorumAnnenden ayrılamıyorsan neden evlendin derdim ben olsam. Kararlı duruşunuzu bozmayın
Tabıkı hayır. Hatta hıc aramaz. Ama ben aramalıyım hep konusmalıyımO senin anneni arıyor mu hergün?
Zor sizin işiniz.. tüm konularınızi okudum kayınvalidenizle olanları takıntı yapmışsınız. eşinizde ısrarcı evliliğinizi zedelerseniz orta yol bulmassaniz siz biraz sevmeye çalışın ..Haha sonradan cıktı ama. Eşimde baskı yapmasa daha iyi olcak. Eşim annen gıbı gör dıyor ama göremıyorum
Hep böyle ki. Hayır benım kı anne degıl mıBi tek onunki ana değil. Sinir oluyorum kocana. Durduk yere mevzu çıkaracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?