Annemi kabullenemedin

Esin biraz anneci. O yüzden bu ısrarlar, muhtemelen bu biraz böyle devam eder
Eskiye göre daha iyi. Korona var dıye o da. Ama şuan resmen anasını aglatan bir işte çalışıyor. O yüzden de pek gidemiyoruz. Aşırı yoruluyor. İlk basa göre cok iyi. Haftada 4 5 kez gıttıgıni bılırım. Özledim dıye mızıklıyordu resmen. İç çekerdi. Şimdi bıraz dhaa iyi

Ben eşime kımseyle Mıc Mıc olmam.İstemedıgım şeyleri yapmam. Hayır diyorsam hayırdır. Hep böyle dedım ve davranışlarımla da bunu yaptım. Gerekırse kavga ettik. Gecen gün dıyor ki anneme gıdelım köye. Gidersek haftasonu yasaklar yüzünden orada kalacağız. İstemedim dıye bana dıyor kı herseye hayır dıyosun. Sen bana gezmeye gıdelım demıyorsun ki anneannenle napacagım 2gün, git kardesınle kal dedım. Onla napcam orda dedi ve gitmedi. Ailesine düşkün. Ama ben yapı olarak kimseye düşkün degilim. Kız kardesımle cok konusurum. Annemı bıle o kadar aramam. Eşim annesıyle can ciger olalım ıstıyor. Annesıne anne dıyorum. Icten demıyorsun dıyor. Icten desem hayret Icten dedın dıyor

Ben de ona dedım sen benım annemı bemımsedın mı hep arıyo musun dedim. O zamanda susuyor.

Hayır demeden önce hakli sebepler sun gerçekten gitmek istiyor musun de .

Benim de iletişimde gerekçesiz reddedilmek hoşuma gitmez yanlış hir teklifte dahi bulunsam karşıdaki beni Hayır derken ikna etsin isterim.

Bence eşiniz de sizden bunu bekliyor.

Korana zamanında anneanneme gidilir mi adam hiç bunu düşünemiyor demek ki .
Siz anlatın bari

Annenden ayrılamıyorsan neden evlendin derdim ben olsam. Kararlı duruşunuzu bozmayın

Eşinizin sizin aileye karşı tutumu nasıl ? Sürekli arayıp sorar, ziyaret eder mi ? Eğer öyleyse sizden beklemesi normal ama değilse çok da beklentiye girmesin. Bazen iki taraf çok çok iyi olsalar da yıldızları uyuşmayabiliyor. Tabi eşler bakımından bu ara sıra mesele edilebiliyor. Ben de mesafeliyim geçenlerde aradık birlikte, benim konuşurken mesafeli konuştuğumu düşünüp azıcık trip attı. Neredeyse sizli bizli olacakmışım ona göre. E ne yapayım görüşmeye görüşmeye öyle oluvermiş. Yüz yüze görüşmüyoruz kaç aylar oldu. Ama neyse ki eşimin de kendi ailesiyle görüşme isteği pek yok.

O senin anneni arıyor mu hergün?

Annenden ayrılamıyorsan neden evlendin derdim ben olsam. Kararlı duruşunuzu bozmayın
Netım kararlıyım. Şimdiden dıyorum cocugum krese vercem dıye. Eşim Allahtan bana duskun ve bosanmak falan istemiyor.Bunu da bıraz kullanıyorum ve hayır deyip kestırıp atıyorum

Haha sonradan cıktı ama. Eşimde baskı yapmasa daha iyi olcak. Eşim annen gıbı gör dıyor ama göremıyorum
Zor sizin işiniz.. tüm konularınızi okudum kayınvalidenizle olanları takıntı yapmışsınız. eşinizde ısrarcı evliliğinizi zedelerseniz orta yol bulmassaniz siz biraz sevmeye çalışın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…