Annemi kabullenemedin

Zor sizin işiniz.. tüm konularınızi okudum kayınvalidenizle olanları takıntı yapmışsınız. eşinizde ısrarcı evliliğinizi zedelerseniz orta yol bulmassaniz siz biraz sevmeye çalışın ..
Eşim ısrar etse de gıtmıyorum. Ben netım. Eşime dedım 2 haftada bır gıderım fazlası benı sıkıyor. Bır hafta kendı annem bır hafta onun annesi.Ama cok Mıc Mıc olursam bıraz karısma gıbı oluyor. Çünkü her detayı bilmek ıstıyorlar

Netım kararlıyım. Şimdiden dıyorum cocugum krese vercem dıye. Eşim Allahtan bana duskun ve bosanmak falan istemiyor.Bunu da bıraz kullanıyorum ve hayır deyip kestırıp atıyorum
Yok artık ne boşanması zaten. Sen kararlı durdukça zamanla eşin de anlar. Ama kestirip atma ona açıkla bizim artık yeni bir hayatımız var ailelerle olmak isteseydik evlenmezdik elbette anneni seviyorum her şeyi geçtim sevdiğim adamı doğurıp büyütmüş ama çol yakın olmak sorunları beraberinde getirir gibi.

Ben annesıyle onun benım annemle konustugundan daha cok konusuyorum.Her fırsatta kendı Aılesıne gıder. Benım aileme daha az gıder.

Hayır ne sorunu olcak onlar senı kızı gıbı sevıyor der. Eşim anlamıyor ki. Ben netım o da buna alisacak. Gecen hafta gıttı Aılesıne.Bana gel demedı. Bugünde gidecekti. Bana gel demedi. Yanı ısrar etmeyı bıraktı sankı. Ama korona var dıye ben gıtmem bır yere dedım ona

Tabıkı hayır. Hatta hıc aramaz. Ama ben aramalıyım hep konusmalıyım
Bir gün annemi aradın mi diye sorduğunda sakince, 'annemle en son ne zaman konuştun' diye sor. Baska hic birşey söylemeden yanından ayrılıp başka birşeyle ilgilen. Belki o zaman anlar

Sizin ailelerinizden baska konusacak konunuz yok mu? Birakin su aileleri evliliginizi yasayin.

Halılar ne oldu halılar?

Şaka bir yana senin bu adamdan çekeceğin var. Kafasında ideal bir gelin yaratmış, sen o gelinle %100 örtüşene kadar sana huzur yok.
Ben eşime dıyorum ideal gelın degılım. Ona göre annesı herseyı mukemmel yapar. Yemek ev Temızlıgı. Ben annesı kadar ıyı degılmısım.bende ona dıyorum hayatımı ev Temızlıgı yemege aramadım, kadın toplantılarını, gunleri sevmem sıkılırım dedim. İdeal gelın olmadığımı hep söyluyorum.Onu ıstedıgı krıterde degılım bunu anladım

E öylesini istiyorsa anası bulsaymış.

Zaten dıyorum ki gıt annenin bulduguyla evlenseydın. Başlarda ana kuzusu annenin memesini em derdım.Üzülüyorum nolur deme dedı. Bıraktım demeyi
Bırakma. Ne zaman anneeeea diye kafanı şişirirse söyle.

Ortada olmayan çocuğa bile baktirmam diyorsunuz sizce eşiniz bu kayınvalide fobinize kaç sene dayanır ?

Ben annesıyle onun benım annemle konustugundan daha cok konusuyorum.Her fırsatta kendı Aılesıne gıder. Benım aileme daha az gıder.
İşte o halde sizden bunu ısrarla isteyemez. Belki de siz eşinizden o sıcaklığı görseniz, ailenize karşı yakınlığı görseniz kendinizi borçlu hissedip onun ailesine daha samimi yaklaşacaksınız.

Haklısınız cok dogru. Şimdi kendı Aılesıne her hafta gıderken benım anneme ayda bır gıtmek adalet degıl. O yüzden 2 haftada bır gıderım dedım ben

Tamamda sürekli aynı şeyler oluyor. Annemde yılbası gecırelım dıyor hayır dıyorum bu sefer anneanneme gıdelım dıyor gene hayır dıyorum.

Tamamda sürekli aynı şeyler oluyor. Annemde yılbası gecırelım dıyor hayır dıyorum bu sefer anneanneme gıdelım dıyor gene hayır dıyorum.
E tamam konu açınca durum değişmiyor peki geri kalan yıllarınızı bu şekilde mi geçireceksiniz
Ciddi bir konuşma yapardım ben ben istemıyorum minvalinde ama sen gidebilirsin çok basit

hayır eşiniz yeni mi böyle oldu siz karakter mi değiştiniz evlenmeden önce konuşmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…