- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Eşim ısrar etse de gıtmıyorum. Ben netım. Eşime dedım 2 haftada bır gıderım fazlası benı sıkıyor. Bır hafta kendı annem bır hafta onun annesi.Ama cok Mıc Mıc olursam bıraz karısma gıbı oluyor. Çünkü her detayı bilmek ıstıyorlarZor sizin işiniz.. tüm konularınızi okudum kayınvalidenizle olanları takıntı yapmışsınız. eşinizde ısrarcı evliliğinizi zedelerseniz orta yol bulmassaniz siz biraz sevmeye çalışın ..
Yok artık ne boşanması zaten. Sen kararlı durdukça zamanla eşin de anlar. Ama kestirip atma ona açıkla bizim artık yeni bir hayatımız var ailelerle olmak isteseydik evlenmezdik elbette anneni seviyorum her şeyi geçtim sevdiğim adamı doğurıp büyütmüş ama çol yakın olmak sorunları beraberinde getirir gibi.Netım kararlıyım. Şimdiden dıyorum cocugum krese vercem dıye. Eşim Allahtan bana duskun ve bosanmak falan istemiyor.Bunu da bıraz kullanıyorum ve hayır deyip kestırıp atıyorum
Ben annesıyle onun benım annemle konustugundan daha cok konusuyorum.Her fırsatta kendı Aılesıne gıder. Benım aileme daha az gıder.Eşinizin sizin aileye karşı tutumu nasıl ? Sürekli arayıp sorar, ziyaret eder mi ? Eğer öyleyse sizden beklemesi normal ama değilse çok da beklentiye girmesin. Bazen iki taraf çok çok iyi olsalar da yıldızları uyuşmayabiliyor. Tabi eşler bakımından bu ara sıra mesele edilebiliyor. Ben de mesafeliyim geçenlerde aradık birlikte, benim konuşurken mesafeli konuştuğumu düşünüp azıcık trip attı. Neredeyse sizli bizli olacakmışım ona göre. E ne yapayım görüşmeye görüşmeye öyle oluvermiş. Yüz yüze görüşmüyoruz kaç aylar oldu. Ama neyse ki eşimin de kendi ailesiyle görüşme isteği pek yok.
Hayır ne sorunu olcak onlar senı kızı gıbı sevıyor der. Eşim anlamıyor ki. Ben netım o da buna alisacak. Gecen hafta gıttı Aılesıne.Bana gel demedı. Bugünde gidecekti. Bana gel demedi. Yanı ısrar etmeyı bıraktı sankı. Ama korona var dıye ben gıtmem bır yere dedım onaYok artık ne boşanması zaten. Sen kararlı durdukça zamanla eşin de anlar. Ama kestirip atma ona açıkla bizim artık yeni bir hayatımız var ailelerle olmak isteseydik evlenmezdik elbette anneni seviyorum her şeyi geçtim sevdiğim adamı doğurıp büyütmüş ama çol yakın olmak sorunları beraberinde getirir gibi.
Bir gün annemi aradın mi diye sorduğunda sakince, 'annemle en son ne zaman konuştun' diye sor. Baska hic birşey söylemeden yanından ayrılıp başka birşeyle ilgilen. Belki o zaman anlarTabıkı hayır. Hatta hıc aramaz. Ama ben aramalıyım hep konusmalıyım
Sizin ailelerinizden baska konusacak konunuz yok mu? Birakin su aileleri evliliginizi yasayin.Dün eşimle konuşurken bana annemi kabullenemedin dedi. Nerden anlamış. Ben bir örnek vermiştim. Kendi annesini katmamışım da burdan anlamış. Neymiş eskiden hergün arardın diyor. E dedim o evde ben evde ne konuşcam hergün onla.Ben mıç mıç olmam kimseyle dedim.Şimdi korona var yasaklar var diye ben bir yere gitmiyorum. Tek başına gidiyor ve maske ile oturuyor. Hayır yani nasıl kabullenecegim.İçli dışlı olmak istemiyorum. Hayır iyi kadın seviyorum ama hergün de arayamam. Mesela pazara gittim diyorum. Ne aldın diyor. Ben tabi anlatmam onu aldım bunu aldım. Böyle sorulardan sıkılıyorum. Mesafeliyim. Eşime göre ama kabullenmedıgımi annesi gibi görmediğimi söyluyor. Benım bir tane annem var. Saygı da sevgide kusur etmem ama annem kadar yakın olamaz. Hem yapıma ters. Eşime göre herşeye hayır diyorum. Bu hafta sonu yasagında anneannesıne gidelim kalalım dedi.İstemedim. Mantıklı şeylerle gelmıyor bende hep hayır dıyorum. Ona göre huysuzum, herşeye hayır diyorum, Kadir kıymet bilmiyorum. Ama mesafe koymazsam ben mutsuz olacagım
Yok artık ne boşanması zaten. Sen kararlı durdukça zamanla eşin de anlar. Ama kestirip atma ona açıkla bizim artık yeni bir hayatımız var ailelerle olmak isteseydik evlenmezdik elbette anneni seviyorum her şeyi geçtim sevdiğim adamı doğurıp büyütmüş ama çol yakın olmak sorunları beraberinde getirir gibi.
Ben eşime dıyorum ideal gelın degılım. Ona göre annesı herseyı mukemmel yapar. Yemek ev Temızlıgı. Ben annesı kadar ıyı degılmısım.bende ona dıyorum hayatımı ev Temızlıgı yemege aramadım, kadın toplantılarını, gunleri sevmem sıkılırım dedim. İdeal gelın olmadığımı hep söyluyorum.Onu ıstedıgı krıterde degılım bunu anladımHalılar ne oldu halılar?
Şaka bir yana senin bu adamdan çekeceğin var. Kafasında ideal bir gelin yaratmış, sen o gelinle %100 örtüşene kadar sana huzur yok.
Bir gün annemi aradın mi doye sorduğunda sakince, 'annemle en son ne zaman konuştun' diye sor. Baska hic birşey söylemeden yanından ayrılıp başka birşeyle ilgilen. Belki o zaman anlar
E öylesini istiyorsa anası bulsaymış.Ben eşime dıyorum ideal gelın degılım. Ona göre annesı herseyı mukemmel yapar. Yemek ev Temızlıgı. Ben annesı kadar ıyı degılmısım.bende ona dıyorum hayatımı ev Temızlıgı yemege aramadım, kadın toplantılarını, gunleri sevmem sıkılırım dedim. İdeal gelın olmadığımı hep söyluyorum.Onu ıstedıgı krıterde degılım bunu anladım
Aslında var da konuyu oraya baglıyor.Sizin ailelerinizden baska konusacak konunuz yok mu? Birakin su aileleri evliliginizi yasayin.
Zaten dıyorum ki gıt annenin bulduguyla evlenseydın. Başlarda ana kuzusu annenin memesini em derdım.Üzülüyorum nolur deme dedı. Bıraktım demeyiE öylesini istiyorsa anası bulsaymış.
Tabıkı yapmıyor kiSizden beklediği şeyleri o sizin annenize yapıyor mu?
Bırakma. Ne zaman anneeeea diye kafanı şişirirse söyle.Zaten dıyorum ki gıt annenin bulduguyla evlenseydın. Başlarda ana kuzusu annenin memesini em derdım.Üzülüyorum nolur deme dedı. Bıraktım demeyi
Ortada olmayan çocuğa bile baktirmam diyorsunuz sizce eşiniz bu kayınvalide fobinize kaç sene dayanır ?Eşim ısrar etse de gıtmıyorum. Ben netım. Eşime dedım 2 haftada bır gıderım fazlası benı sıkıyor. Bır hafta kendı annem bır hafta onun annesi.Ama cok Mıc Mıc olursam bıraz karısma gıbı oluyor. Çünkü her detayı bilmek ıstıyorla
İşte o halde sizden bunu ısrarla isteyemez. Belki de siz eşinizden o sıcaklığı görseniz, ailenize karşı yakınlığı görseniz kendinizi borçlu hissedip onun ailesine daha samimi yaklaşacaksınız.Ben annesıyle onun benım annemle konustugundan daha cok konusuyorum.Her fırsatta kendı Aılesıne gıder. Benım aileme daha az gıder.
Neden dıyorum bunu. Çünkü o zaman daha cok karısacaklar. Sürekli gıt gel olacak. Eşim yakına tasinalim dıyecek.Ortada olmayan çocuğa bile baktirmam diyorsunuz sizce eşiniz bu kayınvalide fobinize kaç sene dayanır ?
Haklısınız cok dogru. Şimdi kendı Aılesıne her hafta gıderken benım anneme ayda bır gıtmek adalet degıl. O yüzden 2 haftada bır gıderım dedım benİşte o halde sizden bunu ısrarla isteyemez. Belki de siz eşinizden o sıcaklığı görseniz, ailenize karşı yakınlığı görseniz kendinizi borçlu hissedip onun ailesine daha samimi yaklaşacaksınız.
Tamamda sürekli aynı şeyler oluyor. Annemde yılbası gecırelım dıyor hayır dıyorum bu sefer anneanneme gıdelım dıyor gene hayır dıyorum.Evleneli kaç ay oldu her zaman konu açıyorsunuz kafaya illa bir şeyi takıyorsunuz hayat böyle geçer mi?
Bu evlilik böyle geçer mi?
Kimse kendi annesi kadar yakın olamaz siz kalmak istemıyorsunuz eşiniz istiyorsa kendi gitsin
bu konu 300 defa konu olmaz ki adamla bir kere konuşursunuz biter
E tamam konu açınca durum değişmiyor peki geri kalan yıllarınızı bu şekilde mi geçireceksinizTamamda sürekli aynı şeyler oluyor. Annemde yılbası gecırelım dıyor hayır dıyorum bu sefer anneanneme gıdelım dıyor gene hayır dıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?