Annemi kabullenemedin

Aslında var da konuyu oraya baglıyor.
Evlilik 2 kisi arasinda olan bisey surekli senin annen benim annem demekkkk yipratir insani..bir iki haftada bir gidin gorun gelin her gun aramak nedir bnde aramam hic o da bisey olursa hasta falan olursam arar mesafe iyidir.

Piii bir de annesiyle seni kıyaslıyor mu ay bayılazaaam

Piii bir de annesiyle seni kıyaslıyor mu ay bayılazaaam
Bana ev işlerinde yardım edıyor. Ayrıntı Temızlıgı ıkımız yapıyoruz. Ek olarak da sofrayı toplamaya yardım eder. Bana dıyo ki bak hıcbır erkek yapmaz bunu. Sanslıson ben yapıyorum dıyor. Ben de diyorum ki bu evın hizmetcısı degılım ben. Hizmetci olarak mı aldın benı

Neden dıyorum bunu. Çünkü o zaman daha cok karısacaklar. Sürekli gıt gel olacak. Eşim yakına tasinalim dıyecek.
Siz bence" kayınvalide kenara bırakıp kpss çalışıp atanın. bu aileyle yapamazsınız takintilisiniz. Evliliginiz yürümez .. dışardan bir göz olarak söylüyorum ..

Evlilik 2 kisi arasinda olan bisey surekli senin annen benim annem demekkkk yipratir insani..bir iki haftada bir gidin gorun gelin her gun aramak nedir bnde aramam hic o da bisey olursa hasta falan olursam arar mesafe iyidir.
Eşim hergun konusur. Mesela benım annemde 4 saat oturduk onun annesinde 3 saat . Hemen derki sızınkıler de daha cok zaman gecırdık bizimkinde daha az. Yok su zaman gene gıdelım.

Hiçbir erkek yapmaz mı

Siz bence" kayınvalide kenara bırakıp kpss çalışıp atanın. bu aileyle yapamazsınız takintilisiniz. Evliliginiz yürümez .. dışardan bir göz olarak söylüyorum ..
Ben atanıp uzak şehre gitmek istiyorum. Eşim işini sevmiyor o da gelsin istiyorum. O da gelırım dıyor. Aslında calısıyorum. Ama eşim böyle seyler söyleyince kendimi eksık hissediyorum

Zorladıkca gıdesim gelmıyor.

E normal değil mi. Kime neyi zorla dayatmaya çalışsan aynı şey olur.

Kaynanamla sorunlarım oldu görüşmüyordum 3 sene kadar hiç iletişim kurmadım. Bu süreçte eşim hiç üzerime gelmedi. Bir bayram eşim dedi ki bu bayram kahvaltıyı annemde yapayım mı çağırıyor dedi. Tamam dedim hazırlandım ben de onunla gittim. İlla geleceksin diye zorlasa değil bir 3 sene, 3 asır geçse yine gitmezdim.

Çocuğa bile çok yesin diye diretseniz iştahı hepten kaçıyor, ders çalış diye tuttursanız dersten soğuyor. Hayatın kanunu bu yani.

Hayatımda senin kadar laf anlamayan az kişi görmüşümdür. Ne farkeder ki fikir sunsak haftaya tekrar aynı konu aynı dert. Ah burda kaynanalarından çeken gelinler keşke yerinizde olsa. Hayatta bu kadar kesin yargıların olmasın. İnsanlar kaç yaşında neler öğrenip neler katıyorlar kendilerine. Hayata bakış açını genişlet. Bak gerçekten kocan böyle sacmalıklarına bir süre sonra katlanamayacak. Söylüyorum ki değiştir bu huylarını. Sonra çok pişman olursun

Eşim hergun konusur. Mesela benım annemde 4 saat oturduk onun annesinde 3 saat . Hemen derki sızınkıler de daha cok zaman gecırdık bizimkinde daha az. Yok su zaman gene gıdelım.
Bu kdar karsilastirma yapmasina ne luzum var ki ..duruma gore oturursunz. Aile kuzusu galiba esiniz..bu kadar duskunse niye evlenmis.

Ben de ona dedım sen benım annemı bemımsedın mı hep arıyo musun dedim. O zamanda susuyor.
O ne kadar sizinkini arar ve giderse siz de o kadar yapacağınızı söyleyin. Bundan kısa sürede rahatsız olacaktır.
Benim annem tek yaşıyor. Koronadan önceki ramazan ayında, iftarı tek açmasin diye sık sık uğramaya çalıştım. Eşim yalnız kalmasın diye annem beni hep geri yolladı. Eşinle geliyorsan gelin yoksa onu yalnız bırakma, dedi. Eşim olacak müsvedde hiç gelmedi. Sen git, istersen anneni buraya çağır, dedi. Annem de bize gelmiyor çünkü eş musvedddesi yüzüne doğru düzgün bakmıyor rezil.
Neyse Ramazanin son haftası bir gün yine annem davet etti, bu yine gelmedi. Ertesi gün utanmadan bana dedi ki bugün annem iftara çağırdı gidelim mi?
Rezil insan, tepki verince bugün size yarın bize gidelim demisti

Kendi annem olarak değil kayınvalide olarak, senin biricik annen olarak kabul ettim. Bu herkese yetsin deyiverin. Herkes kendi annesine yeterli özveride bulunsa kimse el kızı el oğlu olarak tabir edilen insanlardan evlatlık beklemese...

Yapan

Yapan sayısı cok az dıyor. Baskasıyla evlı olsam yanmışım zorlanırmısım
Ya kusura bakma da eşin tam bir hödük. İki dkda beni hayattan soğuttu Allah sana sabır versin. Şu en baştan beri yazdıklarını eşim bana dese ne olurdu bilmiyorum. Allah sabır versin içim şişti

Off onun ki anneyse sizinki de anne. O gitmiyorsa ben hıc gıtmem yanj

Öyle diyerek kadınları kandırıyorlar küçük akillariyla. Güya başka bir şey talep etmeyelim diye. Ev işine yardım etmek ne demek? Ev işi kadının görevi de lütfedip yardım mi ediyorlar? Birlikte kirletip birlikte temizlemek doğru ve adil olan. Bu zihniyet geri kalmış toplumların geleneklerini hala yaşatmaya çalışmaktan başka bir şey değil.
Nasıl vicdan elveriyor ki ben evin hunkariyim, yer içer TV izler yatar zibaririm, her şeyi kadın hizmetçi yapmalı, mantığından çıkmıyorlar bir türlü. Zerre aklı olan kuldan utanmiyorsa Allah'tan korkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…