- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evlilik 2 kisi arasinda olan bisey surekli senin annen benim annem demekkkk yipratir insani..bir iki haftada bir gidin gorun gelin her gun aramak nedir bnde aramam hic o da bisey olursa hasta falan olursam arar mesafe iyidir.Aslında var da konuyu oraya baglıyor.
Piii bir de annesiyle seni kıyaslıyor mu ay bayılazaaamBen eşime dıyorum ideal gelın degılım. Ona göre annesı herseyı mukemmel yapar. Yemek ev Temızlıgı. Ben annesı kadar ıyı degılmısım.bende ona dıyorum hayatımı ev Temızlıgı yemege aramadım, kadın toplantılarını, gunleri sevmem sıkılırım dedim. İdeal gelın olmadığımı hep söyluyorum.Onu ıstedıgı krıterde degılım bunu anladım
Bana ev işlerinde yardım edıyor. Ayrıntı Temızlıgı ıkımız yapıyoruz. Ek olarak da sofrayı toplamaya yardım eder. Bana dıyo ki bak hıcbır erkek yapmaz bunu. Sanslıson ben yapıyorum dıyor. Ben de diyorum ki bu evın hizmetcısı degılım ben. Hizmetci olarak mı aldın benıPiii bir de annesiyle seni kıyaslıyor mu ay bayılazaaam
Siz bence" kayınvalide kenara bırakıp kpss çalışıp atanın. bu aileyle yapamazsınız takintilisiniz. Evliliginiz yürümez .. dışardan bir göz olarak söylüyorum ..Neden dıyorum bunu. Çünkü o zaman daha cok karısacaklar. Sürekli gıt gel olacak. Eşim yakına tasinalim dıyecek.
Eşim hergun konusur. Mesela benım annemde 4 saat oturduk onun annesinde 3 saat . Hemen derki sızınkıler de daha cok zaman gecırdık bizimkinde daha az. Yok su zaman gene gıdelım.Evlilik 2 kisi arasinda olan bisey surekli senin annen benim annem demekkkk yipratir insani..bir iki haftada bir gidin gorun gelin her gun aramak nedir bnde aramam hic o da bisey olursa hasta falan olursam arar mesafe iyidir.
Hiçbir erkek yapmaz mıBana ev işlerinde yardım edıyor. Ayrıntı Temızlıgı ıkımız yapıyoruz. Ek olarak da sofrayı toplamaya yardım eder. Bana dıyo ki bak hıcbır erkek yapmaz bunu. Sanslıson ben yapıyorum dıyor. Ben de diyorum ki bu evın hizmetcısı degılım ben. Hizmetci olarak mı aldın benı
Ben atanıp uzak şehre gitmek istiyorum. Eşim işini sevmiyor o da gelsin istiyorum. O da gelırım dıyor. Aslında calısıyorum. Ama eşim böyle seyler söyleyince kendimi eksık hissediyorumSiz bence" kayınvalide kenara bırakıp kpss çalışıp atanın. bu aileyle yapamazsınız takintilisiniz. Evliliginiz yürümez .. dışardan bir göz olarak söylüyorum ..
Yapan sayısı cok az dıyor. Baskasıyla evlı olsam yanmışım zorlanırmısımHiçbir erkek yapmaz mı
Zorladıkca gıdesim gelmıyor.
Bu kdar karsilastirma yapmasina ne luzum var ki ..duruma gore oturursunz. Aile kuzusu galiba esiniz..bu kadar duskunse niye evlenmis.Eşim hergun konusur. Mesela benım annemde 4 saat oturduk onun annesinde 3 saat . Hemen derki sızınkıler de daha cok zaman gecırdık bizimkinde daha az. Yok su zaman gene gıdelım.
O ne kadar sizinkini arar ve giderse siz de o kadar yapacağınızı söyleyin. Bundan kısa sürede rahatsız olacaktır.Ben de ona dedım sen benım annemı bemımsedın mı hep arıyo musun dedim. O zamanda susuyor.
Ya kusura bakma da eşin tam bir hödük. İki dkda beni hayattan soğuttu Allah sana sabır versin. Şu en baştan beri yazdıklarını eşim bana dese ne olurdu bilmiyorum. Allah sabır versin içim şiştiYapan
Yapan sayısı cok az dıyor. Baskasıyla evlı olsam yanmışım zorlanırmısım
Off onun ki anneyse sizinki de anne. O gitmiyorsa ben hıc gıtmem yanjO ne kadar sizinkini arar ve giderse siz de o kadar yapacağınızı söyleyin. Bundan kısa sürede rahatsız olacaktır.
Benim annem tek yaşıyor. Koronadan önceki ramazan ayında, iftarı tek açmasin diye sık sık uğramaya çalıştım. Eşim yalnız kalmasın diye annem beni hep geri yolladı. Eşinle geliyorsan gelin yoksa onu yalnız bırakma, dedi. Eşim olacak müsvedde hiç gelmedi. Sen git, istersen anneni buraya çağır, dedi. Annem de bize gelmiyor çünkü eş musvedddesi yüzüne doğru düzgün bakmıyor rezil.
Neyse Ramazanin son haftası bir gün yine annem davet etti, bu yine gelmedi. Ertesi gün utanmadan bana dedi ki bugün annem iftara çağırdı gidelim mi?
Rezil insan, tepki verince bugün size yarın bize gidelim demisti
Öyle diyerek kadınları kandırıyorlar küçük akillariyla. Güya başka bir şey talep etmeyelim diye. Ev işine yardım etmek ne demek? Ev işi kadının görevi de lütfedip yardım mi ediyorlar? Birlikte kirletip birlikte temizlemek doğru ve adil olan. Bu zihniyet geri kalmış toplumların geleneklerini hala yaşatmaya çalışmaktan başka bir şey değil.Bana ev işlerinde yardım edıyor. Ayrıntı Temızlıgı ıkımız yapıyoruz. Ek olarak da sofrayı toplamaya yardım eder. Bana dıyo ki bak hıcbır erkek yapmaz bunu. Sanslıson ben yapıyorum dıyor. Ben de diyorum ki bu evın hizmetcısı degılım ben. Hizmetci olarak mı aldın benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?