- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet evet. Ben anankuzusu oldugunu anlamıştım ama bu kadar olacagını anlayamadımYaa bizim hatamız bunlar biliyor musunuz? Herkesin ailesi var ama biz gelişmesini tamamlayamamış, korkak, anasının eteğine bağımlı insanlara gel seni illa adam edeceğim dedik.
Bendeki belli etmemisri çünkü ailesinden uzak yaşıyordu... Hatta liseden itibaren yurtlarda büyümüş... Düşünemedim böyle olacağını. Bana hep diyordu önce sen sonra ailem diye. Ama diğer taraftan bakıyordum ailesine laf ettirmiyor, bir kere annesine bir konuda cvp verdim diye iki gün benimle konuşmadi. O da hakaret etsem vs haklı. Sonuçta ailesi.Evet evet. Ben anankuzusu oldugunu anlamıştım ama bu kadar olacagını anlayamadım
Israrını, şunu şöyle yapın demesini, herseyı ayrıntılı sormasını sevmiyorum. Bazı huylarını sevmiyorum. En nefret ettıgım şey nasihat.Kv sevmemek değil de davranışlarını sevmiyorsunuz gibi sanki dimi?
Israrını, şunu şöyle yapın demesini, herseyı ayrıntılı sormasını sevmiyorum. Bazı huylarını sevmiyorum. En nefret ettıgım şey nasihat.
Evet. Kp kızıyor ısrar etme insanlara dıye.Al bendende o kadar yaa ,inanılmaz sinir oluyorum
Al bendende o kadar yaa ,inanılmaz sinir oluyorum
Haha hayır ıkızler. Daralmaya baskıya sıkıya gelemıyorum. Vala annemde benı rahat yetıstırdı.Annem birkez şu akraba gıt dıye baskı yapmazdı bana. Böyle alıstım. Yabaniyim galıbaKova burcu musunSanki sen değilde yazı şeklini ben yazmışım gibi
Ya vallahi bende öyleyim. Beni kimse darlamicak. Ben canım isterse yaparım biseyi. Hee başkasına da baskı yapma huyum yoktur. Milletten banane kafasındayimHaha hayır ıkızler. Daralmaya baskıya sıkıya gelemıyorum. Vala annemde benı rahat yetıstırdı.Annem birkez şu akraba gıt dıye baskı yapmazdı bana. Böyle alıstım. Yabaniyim galıba
Bende bende. Gelinim olursada zırt pırt gelmesin. Dibimde oturmasınYa vallahi bende öyleyim. Beni kimse darlamicak. Ben canım isterse yaparım biseyi. Hee başkasına da baskı yapma huyum yoktur. Milletten banane kafasındayim
24 mayısta dogdun ikizlerim. Bencilim evet. Ama şimdi kv eşimi arıyor benı aramıyor. Ben kadını arayıp şu sebepten gelemıycez desem olmaz ki. Onlar hep arasında konusur bu gıdıp gelme mevzusunu. Özgüvenim var ama takıntılıyım. Bazı seylerı takıyorum. Elimde degıl.Sen ikizler falan değilsin ikizler hitabeti güçlü, kıvrak zekali insanları kırmadan kendini ifade edebilen insanlar
Sende yengeç takıntısı var, özgüveni eksik, kendi içinde pireyi deve yapan, kimse ile kötü olmak istemeyen ama nazının geçtiği kişinin de basının eşini yiyen.
Eşine verdiğin 247747995 hayır cevabını nezaketle anlayacaklari şekilde KV ne söylesen ifade etsen böyle olmazdı
Bencilsin, hem cici gelin olayım beni kötü bilmesinler ama her şey de benim belirlediğim kurallar dahilinde olsun.. Yok öyle bı evlilik düzeni
Vallahi aynisini şimdi oğlum var onun için söylüyorum. Tabi daha çok küçük. İleride nasıl kayınvalide olurum bilmiyorum ama mic micligi sevmiyorum. Annecim annecim diye dolanan bir gelin istemiyorum. Her zaman sevgi saygı aradaki mesafe bitmesin istiyorum. Ben onu aramadan gitmiyim mesela . Oğluma değilde gelinime bugün müsait misin sna kahve içmeye gelicem demeyi isterim .Bende bende. Gelinim olursada zırt pırt gelmesin. Dibimde oturmasınşükür bırı beni anladı
Tabıkı bende öyle olurum. Zırt pırt gıtmem. Erkek kardesım evlı. Evıne sayılı gıttım. Hatta eşi cagırdı kac kez arada gıttım. Kımseyle sık görusmem ki. Arkadaşımla bıle hergun bulusmak istemem sıkılırımVallahi aynisini şimdi oğlum var onun için söylüyorum. Tabi daha çok küçük. İleride nasıl kayınvalide olurum bilmiyorum ama mic micligi sevmiyorum. Annecim annecim diye dolanan bir gelin istemiyorum. Her zaman sevgi saygı aradaki mesafe bitmesin istiyorum. Ben onu aramadan gitmiyim mesela . Oğluma değilde gelinime bugün müsait misin sna kahve içmeye gelicem demeyi isterim .
Aynı fikirdeyiz valla. Herkesle mesafe şart. Sıkı fıkı olduklarımla ne oldu. Aramız açılırdı yüz göz olmaktan. Şimdi herkese bir mesafe koydum. Herkesle ederi kadar konuşuyorum. Kimseyle daha tartismadim böyle yapalı.Tabıkı bende öyle olurum. Zırt pırt gıtmem. Erkek kardesım evlı. Evıne sayılı gıttım. Hatta eşi cagırdı kac kez arada gıttım. Kımseyle sık görusmem ki. Arkadaşımla bıle hergun bulusmak istemem sıkılırım
İç içe olunca insanlar hayatınız hakkında söz hakkı oldugunu sanıyor. Herseye karısıyor.Bu yüzden mesafe şartAynı fikirdeyiz valla. Herkesle mesafe şart. Sıkı fıkı olduklarımla ne oldu. Aramız açılırdı yüz göz olmaktan. Şimdi herkese bir mesafe koydum. Herkesle ederi kadar konuşuyorum. Kimseyle daha tartismadim böyle yapalı.
Şunu fark ettim aramıyor. Annem beni arayınca hoparlörden konusur sa konusur. Ama öyle kendiliğinden aramaz.Ben daha çok ararım. Zaten bundan sonra öyle yapcam. Bizim ki anne degil mi diycem. Hayır ne istiyor hergün Mıc mıca kv ye mı gıdeyım, hergun mu arayayım.Kabullenememis görünüyorsunuz orası ayrı da. Hergun sarı civcivli başlıklı konular görüyorum çünkü.
Şu da var ki eşiniz sizin annenizi hergun arıyor mu?
Ya da size sorduğu soruları siz de ona sorun aynı şekilde madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?