- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İşte gidene kadar takıntılarini kenara bırak. giderken yanında gelecek koca istiyorsan ..cicim ayları bittimi başlar şimdiden söylemeye başlamış daha kaç ay oldu evleneli.Ben atanıp uzak şehre gitmek istiyorum. Eşim işini sevmiyor o da gelsin istiyorum. O da gelırım dıyor. Aslında calısıyorum. Ama eşim böyle seyler söyleyince kendimi eksık hissediyorum
Kesinlikle öyle. 5 gün işe gıdıyor eşim. Pazarları da bırlıkte evı temizliyoruz. Kahvaltıyı bırlıkte hazırlarız.Mutfaga gıdınce cagırıyorum onu da. Onun o zihniyetini degıstırcem benÖyle diyerek kadınları kandırıyorlar küçük akillariyla. Güya başka bir şey talep etmeyelim diye. Ev işine yardım etmek ne demek? Ev işi kadının görevi de lütfedip yardım mi ediyorlar? Birlikte kirletip birlikte temizlemek doğru ve adil olan. Bu zihniyet geri kalmış toplumların geleneklerini hala yaşatmaya çalışmaktan başka bir şey değil.
Nasıl vicdan elveriyor ki ben evin hunkariyim, yer içer TV izler yatar zibaririm, her şeyi kadın hizmetçi yapmalı, mantığından çıkmıyorlar bir türlü. Zerre aklı olan kuldan utanmiyorsa Allah'tan korkar
Haklısınız dogru. Hayır bır örnek verdım ve örnege annesını katmadım diye böyle dıyor. 3 ay oldu henüz. O benim annemle can cıger degil ben neden olayımİşte gidene kadar takıntılarini kenara bırak. giderken yanında gelecek koca istiyorsan ..cicim ayları bittimi başlar şimdiden söylemeye başlamış daha kaç ay oldu evleneli.
O benim annemı kabullendi mi. O nasılsa bende öyle olurum. O annemle hep konusmaz aramaz. Ben neden hep gıdıp hep arıyorum. Cunku ben gelinim diye dımı.E kabullenemedin ki adam yalan mı söylemiş?
35 yasında ama asırı duskun15 yaşındaki lise öğrencileri anne babalarıyla 3 4 ay görüşmüyorlar da böyle yapmıyorlar. Eşinizin zoru neymiş küçücük bir bebek gibi davranıyor ? Bence kendisinden utanmalı , kaç yaşında , ayıp .
Sizde ailenizle can ciğer değilsiniz ..zaten sorun burdan çıkıyor siz kopuk bir ailesiniz onlar sıkı fiki. Biraz sevmeye çalışın belki ailenizde bulamadığınizi yakınlığı onlardan bulursunuz .. kendiniz söylediniz kayınvalidem kötü insanlar değil diye..Haklısınız dogru. Hayır bır örnek verdım ve örnege annesını katmadım diye böyle dıyor. 3 ay oldu henüz. O benim annemle can cıger degil ben neden olayım
Ben annemı ve kız kardeşimi seviyorum. Annem hep arar ama ben aramıyorum. Ben eşime hep gıdelım desem sıkılır. Zaten kendı de dıyor ben hep gidemem dıyeSizde ailenizle can ciğer değilsiniz ..zaten sorun burdan çıkıyor siz kopuk bir ailesiniz onlar sıkı fiki. Biraz sevmeye çalışın belki ailenizde bulamadığınizi yakınlığı onlardan bulursunuz .. kendiniz söylediniz kayınvalidem kötü insanlar değil diye..
Hergün açtığınız konuları okursanız neden eşinizin öyle düşündüğünü anlarsınızEşimin böyle demesi aklıma takıldı sadece. Hayır napıyorum da böyle dusunuyor
Aa deli mi ne ? Boş konuşmasn o zamanTabıkı hayır. Hatta hıc aramaz. Ama ben aramalıyım hep konusmalıyım
Kabullenmek değil olay aslında ki.O benim annemı kabullendi mi. O nasılsa bende öyle olurum. O annemle hep konusmaz aramaz. Ben neden hep gıdıp hep arıyorum. Cunku ben gelinim diye dımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?