Annemi kabullenemedin

Ben atanıp uzak şehre gitmek istiyorum. Eşim işini sevmiyor o da gelsin istiyorum. O da gelırım dıyor. Aslında calısıyorum. Ama eşim böyle seyler söyleyince kendimi eksık hissediyorum
İşte gidene kadar takıntılarini kenara bırak. giderken yanında gelecek koca istiyorsan ..cicim ayları bittimi başlar şimdiden söylemeye başlamış daha kaç ay oldu evleneli.

Kesinlikle öyle. 5 gün işe gıdıyor eşim. Pazarları da bırlıkte evı temizliyoruz. Kahvaltıyı bırlıkte hazırlarız.Mutfaga gıdınce cagırıyorum onu da. Onun o zihniyetini degıstırcem ben

İşte gidene kadar takıntılarini kenara bırak. giderken yanında gelecek koca istiyorsan ..cicim ayları bittimi başlar şimdiden söylemeye başlamış daha kaç ay oldu evleneli.
Haklısınız dogru. Hayır bır örnek verdım ve örnege annesını katmadım diye böyle dıyor. 3 ay oldu henüz. O benim annemle can cıger degil ben neden olayım

15 yaşındaki lise öğrencileri anne babalarıyla 3 4 ay görüşmüyorlar da böyle yapmıyorlar. Eşinizin zoru neymiş küçücük bir bebek gibi davranıyor ? Bence kendisinden utanmalı , kaç yaşında , ayıp .

Ay böyle kocaları da anlamıyorum. Anmemi neden aramadın neden gitmedin neden nede neden. Çok düşkünse evlenmeseymiş otursaymış o arasaymış hergün. İnsanları sıkboğaz etmeye bayılıyolar

Haklısınız dogru. Hayır bır örnek verdım ve örnege annesını katmadım diye böyle dıyor. 3 ay oldu henüz. O benim annemle can cıger degil ben neden olayım
Sizde ailenizle can ciğer değilsiniz ..zaten sorun burdan çıkıyor siz kopuk bir ailesiniz onlar sıkı fiki. Biraz sevmeye çalışın belki ailenizde bulamadığınizi yakınlığı onlardan bulursunuz .. kendiniz söylediniz kayınvalidem kötü insanlar değil diye..

Kimsenin kendi annesi gibi olabilir mi bir başkası, tabiki olmaz.
Mesafe iyidir, fazla samimiyet tez ayrılık getirir, en doğrusu da yüz göz olmamaktır.
Mesafe derken soğuk davranmak değil tabi, sınır koymak.
Anneye bağımlı erkeklerde görülen klasik davranış şekli, maalesef bişey yapamazsınız artık, köprüden önce son çıkış kaçmış

Ben annemı ve kız kardeşimi seviyorum. Annem hep arar ama ben aramıyorum. Ben eşime hep gıdelım desem sıkılır. Zaten kendı de dıyor ben hep gidemem dıye

Kabullensen ne kabullenmesen ne onu anlamasim. Sen kabullenmesen de adam kaya kovugundan cikmadi, var iste anasi, sen de biliyorsun zaten. Eee gerisini niye dert eder ki? Bu senin problemin, ona ne ki.. Kabullenme de neymis ya. Kadina temizlige gitmeni mi bekliyorlar? Boyle dusunenler var cunku. Icimize girmedin, gelip bir evimi mi temizledin diyen kayinvalideler var. Temizlik ya da misafirlerini agirlayinca kabullenme oluyor bazilarina gore, ne alakaysa...
Esine de herseye aciklama yapma. Sonra herseyden hesap verir duruma gelirsin. Annesini de hergun ararsan hergun aramani bekler. Sonra da bir bakmissin kadina gunluk rapor veriyor gale gelmissin. Dirt pirt gitmene de gerek yok. Saygida kusur etme yeter.
Ben anami hergun aramiyorum anneni niye arayim de çık.

O benim annemı kabullendi mi. O nasılsa bende öyle olurum. O annemle hep konusmaz aramaz. Ben neden hep gıdıp hep arıyorum. Cunku ben gelinim diye dımı.
Kabullenmek değil olay aslında ki.
Sen şu an oturduğun yerden bile kayınailene karşı yazdıklarından anlaşıldığı gibi kendi kendini dolduruyorsun
Isınma kabullenme diye çabalamayı geçtim hiçbir şey yapmasan daha kabullenmiş olursun inan
Sürekli gardını almış şekilde tepkili olarak bekliyorsun
Bir bu zamana kadar yazdıklarını eşine söylediklerini düşün yani sürekli terslemeli geliyor bana burdan bile

Sizi çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum.
Benim kayınvalidem yeni evlendiğimde beni eşime şikayet etmişti. Diğer gelini haftada üç kez arıyormuş ama ben hiç aramıyormuşum.
Ben kendi annemi bile haftada üç kez aramam. Ancak aklıma bir şey gelir merak ederim o zaman ararım.
Ben kayinvalidemi üç ayda bir aradığımda bile ne konuşacağımı bulamıyorum. Hiçbir ortak noktamız yok havalardan bahsedebiliyorum en fazla.
Bir de üstüne beni şikayet eden insanı arama isteğim hiç kalmadı.
Size de bu dikte edildikçe isteğiniz iyice kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…