Annemi kaybettim, çok perişanım.

Amin allah razı olsun cok sağolun :KK43:

Anneler günü başlıklı bir konu açtıktan 1 dakika sonra okuduğum yazınız içimi yaktı:( Allah sabır ve dayanma gücü versin size, sevdiklerini kaybedenlere söylenebilecek hiçbir teselli sözcüğü yok:( içlerindeki acıyı, yürek yangınını dindirecek hiç bir kelime bulunamadı henüz.

Anneciğiniz nurlar içinde yatsın inşallah, dualarım anneniz ve sizinle.

Anneler günü başlıklı bir konu açtıktan 1 dakika sonra okuduğum yazınız içimi yaktı:KK43: Allah sabır ve dayanma gücü versin size, sevdiklerini kaybedenlere söylenebilecek hiçbir teselli sözcüğü yok:KK43: içlerindeki acıyı, yürek yangınını dindirecek hiç bir kelime bulunamadı henüz.

Anneciğiniz nurlar içinde yatsın inşallah, dualarım anneniz ve sizinle.
Allah razı olsun amin cok sağolun. Annesiz annelğimden bile birsey anlamıyorum. Gecmıyor bu sızı sorgu sual. Cok tesekkürler kelimeler duyguları anlatmaya da teselliye de hep eksık kalmıstır zaten.

Allah razı olsun amin cok sağolun. Annesiz annelğimden bile birsey anlamıyorum. Gecmıyor bu sızı sorgu sual. Cok tesekkürler kelimeler duyguları anlatmaya da teselliye de hep eksık kalmıstır zaten.

Ahhh ah bilirim :( Allah ömür versin annem sağ ama babamı 7,5 yıl önce bir soğuk algınlığı sonrası aniden kaybettim, 46 yaşında kadınım hala babam aklıma geldiğinde burnumun direği sızlar, acının ne tarifi oluyor ne tesellisi, geçmiyor da üstelik, her yara kapanıyor, her acı geçiyor da ölüm acısı geçmiyor :(

Ahhh ah bilirim :KK43: Allah ömür versin annem sağ ama babamı 7,5 yıl önce bir soğuk algınlığı sonrası aniden kaybettim, 46 yaşında kadınım hala babam aklıma geldiğinde burnumun direği sızlar, acının ne tarifi oluyor ne tesellisi, geçmiyor da üstelik, her yara kapanıyor, her acı geçiyor da ölüm acısı geçmiyor :KK43:
Eger gercek bir bag varsa asla gecmez gecemez. Ufak ayrıntılar senı yıkmaya yeter. Bitiremediği battaniye, takamadıgı esarplar, yiyemedigi buzluktaki dolmaşar :( babanızın mekanı cennet olsun. Ben de babamı kaybettigimde ufacıktım. Ama annem beni bitirdi. Daha bu yasta annesiz babasız kaldım :(

Eger gercek bir bag varsa asla gecmez gecemez. Ufak ayrıntılar senı yıkmaya yeter. Bitiremediği battaniye, takamadıgı esarplar, yiyemedigi buzluktaki dolmaşar :KK43: babanızın mekanı cennet olsun. Ben de babamı kaybettigimde ufacıktım. Ama annem beni bitirdi. Daha bu yasta annesiz babasız kaldım :KK43:

Allah sabır versin, teselli olmayacak biliyorum ama anlattıklarınıza göre anneniz çok güçlü bir kadınmış, ona duyduğunuz sevgiyi buradan bile hissetmek mümkün, eşini kaybetmesine rağmen evladını tek başına büyütüp bugünlere getirmiş bir anne eli öpülesi bir kadındır, siz o güçlü annenin yetiştirdiği bir evlatsınız, evladınızı annenizin sizi yetiştirdiği gibi yetiştirerek ona layık bir evlat olacaksınız, anneniz nasıl güçlü durduysa siz de öyle güçlü duracaksınız, şu an yanınızda olsa eminim size evladınız için güçlü olmanız gerektiğini öğütlerdi, acınız dinmeyecek belki, hatta zaman geçtikçe çok da özlüyor insan:( ama anneniz için dimdik durun, evladınız için güçlü olun.

Rabbim size ve yavrunuza sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah.

Allah sabır versin, teselli olmayacak biliyorum ama anlattıklarınıza göre anneniz çok güçlü bir kadınmış, ona duyduğunuz sevgiyi buradan bile hissetmek mümkün, eşini kaybetmesine rağmen evladını tek başına büyütüp bugünlere getirmiş bir anne eli öpülesi bir kadındır, siz o güçlü annenin yetiştirdiği bir evlatsınız, evladınızı annenizin sizi yetiştirdiği gibi yetiştirerek ona layık bir evlat olacaksınız, anneniz nasıl güçlü durduysa siz de öyle güçlü duracaksınız, şu an yanınızda olsa eminim size evladınız için güçlü olmanız gerektiğini öğütlerdi, acınız dinmeyecek belki, hatta zaman geçtikçe çok da özlüyor insan:KK43: ama anneniz için dimdik durun, evladınız için güçlü olun.

Rabbim size ve yavrunuza sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah.
Oyle güzel anlattınız kı tanır gibi evet oyle güclü komık candan ve melek gibiydi. Zaten bana hep senın sansın annen derlerdi. Annem benim gozumu azıcık üzgün gorsun! Aman aman neler yapardı güleyim diye :( nazım bile bitti gitti onunla. Sevınsım dıye hep kılo mu verdin sen derdim. Mutlu olup mantı yapardı bize. Mekanı cennet olsun boyle anaların babaların. Kızıma hep anlatacagım onu. Gormese de tanısın dıye. Annem de bana hep babamı anlatırdı. Hep ağlardı özlerdi. Şimdi kavusmştur inşaallah. Cok sağolun bu saatte derdime ortak olup paylasmamı sagladınız.

Şu an ezan okunuyor,dualarım size ve annenize,başınız sağolsun..Annenizin toprağı bol,mekanı cennet olsun,size de Rabbim çocuğunuz ve eşinizle birlikte uzun sağlıklı bir yaşam,içinize de soğukluk versin.

Ay allah rahmet eylesin keske anneler hiç ölmezse.

Benim annemde hep hastadir. Bende hamileyim içime dokundu yaşadıklarınız. O hep hazirlar beni birgün ölürsem rahat rahat uyurum iste. Hayatina bak sen diye. Ölümlü dünya iyiki sonsuza kadar yasamiyoruz der hep. Bunu soylemesi bile benim icin agir tabi ama allah sıralı ve geç olumler versin .

Allah mekanini cennet etsin. Bir melek cikti hayatından bir melek geldi. Sira onun sana ogrettikleriji sevginj cocuguna vermekte.

Babamdan sonra hayattaki en büyük korkum..
Uzun yazamıycam.. :(

Allah sabır versin annenizin mekanı cennet olsun..

Size de geçecek en az onun kadar güzel bir anne olacaksınız.
O böyle isterdi. Güçlü olun.

Nurlar içinde yatsın. Sabırlar diliyorum size. Ben de annemi 19 yıl önce kaybettim. Öyle bir boşluk bıraktı ki geride, yıllarca dolmadı. Sonra eşim girdi hayatıma, mutluydum ama boşluk oradaydı. Sonra kucağıma kızımı aldım. Ah, sanki o ana kadar nefes almamışım da, bana hayatı geri vermiş gibiydi. Çok büyük bir acı bu biliyorum ve daha çok taze. Ama en büyük teselliniz, ilacınız da kucağınızda. Zamanla göreceksiniz. Onu sevdikçe iyileşeceksiniz. Annenizle paylaşamadığınız, içinizde kalan her hayali, kızınızla gerçekleştireceksiniz. Hüznü asla geçmeyecek belki ama, onu gülümseyerek hatırladığınız anlar artacak emin olun.

Basin sagolsun canim.
Tek ilaci zaman acisi inan hafifleyecek sükret ki güzel anilariniz varmis anneni güzel bir sekilde anacaksin..
Bebeginle sana cok mutlu yillar diliyorum. Dua edecegim. Allah yardimcin olsun.

Babami lise2de annemi universite son sinifta okurken kaybettim. Sizin de basiniz sag olsun. Allah sabirlar versin.

Lohusalikla birlikte bu aciniz sizi cok zorluyor. Suan su gunlerde hemen bir psikolojik yardim almanizi elzem goruyorum yazdiklarinizdan.

Cunku size muhtac olan minnacik bir can soz konusu... Aciyi yasamanin limiti yok. Ama annelik de oyle bir sey ki, bazen ne olursa olsun o oksijen maskesini once kendinize, sonra yavrunuza takip, tek basiniza oldugunuz zamanlardan daha farkli davranmaniz gerekebiliyor.

Lohusalikta normalde her kadina psikolojik destek oneriliyor. Sizin durumunuzda bunu ciddiye almakta yarar var.

Bende annemi kaybettim, bu söylediğimi belki şu an ciddiye bile alamayabilirsin ama acın gün gelicek hafiflemeye başlayacak, evet çok özlüyosun içinde hiç sönmeyen bir ateş olarak kalıyor, nereye baksan kimin annesini görsen kendi anneni hatırlıyorsun ama şu an olduğu gibi acı taze kalmıyor..

Ben artık ağlayarak değil gülerek hatırlıyorum annemi. Benim annem de çok güçlü bi kadındı, babam hayatta ama bize bir babalığı olmamış. Annemin tüm hayatı tüm derdi evlatlarıydı. Ani bir ölüm olmadı rahatsızdı ve yıllarca gerçekten süründü. Bende sizin gibi düşündüm, herkesin annesi var neden benim annem öldü, bir sürü kötü kalpli insan var neden benim annem neden neden diye kendimi yedim.. Ama yok, bu sorunun bir cevabı yok ve sadece size daha fazla acı vericek..

İnsanın anneye ihtiyacı hiç bitmiyor, bak meslek sahibiyim, evlendim, evladımı taşıyorum karnımda ama anneme o kadar ihtiyacım var ki, şimdi olsa o benden daha hevesli olurdu, annem hep erkek çocuklarına heves ederdi, hamile kalmadan önce annemi gördüm rüyamda bana bir erkek çocuğundan bahsetti önce anlam veremedim ama o ay hamile olduğumu, daha sonra erkek olduğunu öğrendim. Çok inanç sahibi değilim bunu kabul ediyorum ama, evladımın annemin hep istediği eksik parçası olduğunu adım gibi biliyorum.

Çok acı ama, annesizlik kimsesizlikmiş. Bunu bilirdim ama bu kadarına inanmazdım, bir küçük kardeşim var 15 yaşında, birde teyzelerim var hayatta. Önce aradılar sordular ilgilendiler, şimdi yine herkes kendi hayatının telaşına düştü, riskli bi hamilelik yaşıyorum ve doktor benim istirahat etmem ve birinin benimle ilgilenmesi gerektiğini söyledi defalarca, bende teyzemlere güvenerek onların yanına geldim ama bir ay dolmadan kimsesizliğim yüzüme kaç kez çarpıldı, kaç kez ezildim ufacık kaldım. Eşimin ailesi de aynı şekilde, kaç kez ezmeye çalıştılar, kaç kez sırf bu hayatta annem yok diye sahipsiz görmeye çalıştılar bilemezsin. Şimdi ne oldu, 15 yaşındaki kız kardeşim ilgileniyor benimle yavrum.

5 yıl olacak hergün özlüyorum, hergün yanıyorum ama inan bir zamandan sonra acı çekemiyorsun, hep güzel hatırlıyorsun, hep gülerek anıyorsun. Benim annem de çok çok çook anneydi, eksiksiz kusursuz layığıyla yaptı hep, o ne yaptıysa o ne söylediyse benim kılavuzum oldu hayatım boyunca, hala aynısı geçerli.

Benim annem de, senin annen de bizden ne bekler, ayağa kalkıp dimdik durmamızı, hayatımıza devam etmemizi, yüzümüzün gülmesini isterlerdi. Ben buna çok eminim. Annenin yapamadığı varsa, onları sen yap sen tamamla yarım kalmışlıklarını.

Ve gerçekten şuna emin ol bugün yaşadıklarının hepsi geçicek, sende öyle bir anne ol ki evladın büyüdüğünde ve annesini anlattığında aynı senin gibi gururla övgülerle ve bu kadar yoğun duygularla anlatsın..

Başın sağolsun, anneler günün kutlu olsun, annenin de anneler günü kutlu olsun, aramızda değil diye kutlamamazlık etmek olmamalı, ben bugün anneme yine hep yaptığım gibi çiçek götürüyorum, sende yap, git konuş rahatla yine herşeyi ona anlat..

Mekanı cennet olsun.

Zaman ilaç falan değil,geçmiyor.
Hele geceler.
Bütün annelerden nefret ettim demişsin ben de babam vefat ettiğinden beri tüm babalardan ettim.Hatta bu kadar yaşa gelmiş hala yaşıyor dedim kendime acım yüzünden.
Seni çok iyi anlıyorum.Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun.Hiçte güçlü durmak zorunda değilsin bunu diyenlerden de nefret ediyorum bu arada.O kadar kolay değil bazı şeyler çünkü.

Başın sağolsun, Allah rahmeet eylesin, yattığı yer nurlarla dolsun...

O çaresizliğin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

Şanslısın ki evlendiğini, bebeğinin olacağını görmüş anneciğin, ben bunları da yaşayamadım...

Bol bol dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor.

Şu an ezan okunuyor,dualarım size ve annenize,başınız sağolsun..Annenizin toprağı bol,mekanı cennet olsun,size de Rabbim çocuğunuz ve eşinizle birlikte uzun sağlıklı bir yaşam,içinize de soğukluk versin.
Cok sağolun Allah razı olsun aminn :(

Ay allah rahmet eylesin keske anneler hiç ölmezse.

Benim annemde hep hastadir. Bende hamileyim içime dokundu yaşadıklarınız. O hep hazirlar beni birgün ölürsem rahat rahat uyurum iste. Hayatina bak sen diye. Ölümlü dünya iyiki sonsuza kadar yasamiyoruz der hep. Bunu soylemesi bile benim icin agir tabi ama allah sıralı ve geç olumler versin .

Allah mekanini cennet etsin. Bir melek cikti hayatından bir melek geldi. Sira onun sana ogrettikleriji sevginj cocuguna vermekte.
Bana da hep oyle derdi saçmalama ne ölmesi derdim. Basına gelince insan inanamıyor. Insaallah hevesınızı alırsınız yasarken kıymetini bilin cok kotu yoklukları:( beebeginize saglıkla kavusun

Babamdan sonra hayattaki en büyük korkum..
Uzun yazamıycam.. :KK43:

Allah sabır versin annenizin mekanı cennet olsun..

Size de geçecek en az onun kadar güzel bir anne olacaksınız.
O böyle isterdi. Güçlü olun.
Cok sağolun annenize uzun omurler dılıyorum. Biri annesıne sarılınca içime dokunuyor kendı kızımmbile :( allah razı olsun

Nurlar içinde yatsın. Sabırlar diliyorum size. Ben de annemi 19 yıl önce kaybettim. Öyle bir boşluk bıraktı ki geride, yıllarca dolmadı. Sonra eşim girdi hayatıma, mutluydum ama boşluk oradaydı. Sonra kucağıma kızımı aldım. Ah, sanki o ana kadar nefes almamışım da, bana hayatı geri vermiş gibiydi. Çok büyük bir acı bu biliyorum ve daha çok taze. Ama en büyük teselliniz, ilacınız da kucağınızda. Zamanla göreceksiniz. Onu sevdikçe iyileşeceksiniz. Annenizle paylaşamadığınız, içinizde kalan her hayali, kızınızla gerçekleştireceksiniz. Hüznü asla geçmeyecek belki ama, onu gülümseyerek hatırladığınız anlar artacak emin olun.
Ne acı hepımızın acısı ne buruk sevincler. İmremıyorum simdi annesi olan onlarla gülüsen herkesi gorunce:( evet haklısınız bebegim bana buyuk dayanak. Onun gulusu olmasa asla duramazdım. Ne mutlu esiniz size destek olmus. Benım de suan tek sansım o sanırım

Zaman ilaç falan değil,geçmiyor.
Hele geceler.
Bütün annelerden nefret ettim demişsin ben de babam vefat ettiğinden beri tüm babalardan ettim.Hatta bu kadar yaşa gelmiş hala yaşıyor dedim kendime acım yüzünden.
Seni çok iyi anlıyorum.Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun.Hiçte güçlü durmak zorunda değilsin bunu diyenlerden de nefret ediyorum bu arada.O kadar kolay değil bazı şeyler çünkü.
Keske herkes boyle anlasa beni cok sğolun zaten anlamak icin yasamak gerekir ne yazık ki. Basınız sagolsun sizin de. Şimdi ben de annesi olup sıkayet edenlerden, aptal sebeplerden annesi üzenlerden nefret edyorum. Annem ölunce 3gün herkesin annesi var benm neden yok dıye soylendim. Kayınvalideme bile katlanamadım. Eşim yemek yerdi, annem öldü sen karnını dusunuyosun tabı senın annen ölmedi ben anlamazsımn dedim. Ah cok kıtuyum. Canım annem:(

Back
X