• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi kaybettim

Her anne evladıyla elbet bir gün çok daha güzel bir dünyada güzel bir zamanda yeniden buluşacak,o buluşmaya kadar sizi en huzurlu şekilde beklemesi için dua edin. Ben de anneniz için edeceğim. Yalnız hissetmeyin.

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah

Bir ay oldu babami kaybettim. Adini anmak bile istemedigim hastaliktan. Ağrılarına nasıl dayanırdı canım benim :KK43:
Virüsten dolayı yanina gidemedim elini tutamadim son anlarında yanında olamadim :KK43: Hiç unutulmuyor acısı geçmiyor hiçbir sey yerini tutmuyor hep bir yanınız eksik oluyor. Rüyalarımda gorup sariliyorum kokusunu hala hissetmeye calisiyorum. Hasta halini dusundukce icim acıyor. Bogazıma düğümlendi yine her sözcük.
Bir kez daha görmek elini tutmak içın neler vermezdim.
Ne kadar kotu olursa olsun anne baba kotü olmaz hayattaysalar eger kiymetini bilin
sizin de başınız sağolsun çok üzüldüm. allah sizlere hayırlı ömürler versin.

Allah sabır versin mekanı nurla dolsun herkesin başına gelicek dayanma gücünüzü artırırsın rabbim

Başınız sağolsun. Allah dayanma gücü versin. Anneciğinizin de mekanı cennet olsun, huzurlu uyusun.
Sizi yorumlarınızdan bilir çok beğenirim. Güzel bir anneymiş güzel bir evlat yetiştirmiş. Ne mutlu ona.

Başınız sağ olsun. Annenizin mekanı cennet olsun.
Rabbim sizlere de dayanma gücü, sabır versin

Ruhuna Fatiha okudum.

Pelincim bir suredir forumda ortalarda yoktun seni goremiyordum. Cok uzuldum, Allah ailene ve sana sabirlar versin. Anneciginin mekani cennet olsun.

Başınız sagolsun. Allah sabırlar versin. Mekani cennet olsun inşallah

Eskiden birinin annesi/babası öldü deseler anlamını bilmediğim için pek kafaya takmadım açıkçası. Ne demek olduğu bilmiyorsun. Sonra kendi babam öldü. O gün anladım. Acısının tarifi yok. Bugün bile sızlıyor bir yerim ne kadar görmezden gelmeye çalışıyorsam. Allah geri kalanlara uzun ömür versin. Tekrar başınız sağ olsun

Bugun yokluğunun 5. Günü,
Elleri ellerimde son nefesini verdi annem,
1.5 yıl önce, ilk teşhis konduğunda içten içe biliyordum böyle biteceğini, ama bir yanım hic kabullenemedi, o yuzden mi boyleyim bilmiyorum, icimdeki acı bir an olsun hafiflemiyor, aldigim nefes cigerimi yakiyor. Sanki ben öldüm, annemi gömdüler, öyle agir ki şimdi onsuz yasamaya calismak, beceremiyorum. Yazamiyorum da.

Bu surecte bana manevi destegini hic esirgemeyen arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum, cevap yazamazsam kusuruma bakmayin, yazacak gücüm yok ama okuyacağım.

Şimdiden dualariniz icin de cok teşekkür ederim. Benim için de sarılın hayattaki annelerinize, ben son 4 aydir agrilarindan dolayi hic sarilamiyordum melegime, kaderimde cansiz bedenine sarilmak varmis. Siz hala kalbi atiyorken sarılın, en çok sarılmayı özlüyor insan.
Başınız sağolsun, Allahım sabır versin 🙏🏻😔

Allah sabır versin. Mekânı cennet olsun.

Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. İnşallah acıları dinmiştir ve burdan daha güzel bi yerdedir. Dua ederek içini ferahlat

Back
X