- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 113
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin de başınız sağolsun çok üzüldüm. allah sizlere hayırlı ömürler versin.Bir ay oldu babami kaybettim. Adini anmak bile istemedigim hastaliktan. Ağrılarına nasıl dayanırdı canım benim
Virüsten dolayı yanina gidemedim elini tutamadim son anlarında yanında olamadimHiç unutulmuyor acısı geçmiyor hiçbir sey yerini tutmuyor hep bir yanınız eksik oluyor. Rüyalarımda gorup sariliyorum kokusunu hala hissetmeye calisiyorum. Hasta halini dusundukce icim acıyor. Bogazıma düğümlendi yine her sözcük.
Bir kez daha görmek elini tutmak içın neler vermezdim.
Ne kadar kotu olursa olsun anne baba kotü olmaz hayattaysalar eger kiymetini bilin
Başınız sağolsun, Allahım sabır versinBugun yokluğunun 5. Günü,
Elleri ellerimde son nefesini verdi annem,
1.5 yıl önce, ilk teşhis konduğunda içten içe biliyordum böyle biteceğini, ama bir yanım hic kabullenemedi, o yuzden mi boyleyim bilmiyorum, icimdeki acı bir an olsun hafiflemiyor, aldigim nefes cigerimi yakiyor. Sanki ben öldüm, annemi gömdüler, öyle agir ki şimdi onsuz yasamaya calismak, beceremiyorum. Yazamiyorum da.
Bu surecte bana manevi destegini hic esirgemeyen arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum, cevap yazamazsam kusuruma bakmayin, yazacak gücüm yok ama okuyacağım.
Şimdiden dualariniz icin de cok teşekkür ederim. Benim için de sarılın hayattaki annelerinize, ben son 4 aydir agrilarindan dolayi hic sarilamiyordum melegime, kaderimde cansiz bedenine sarilmak varmis. Siz hala kalbi atiyorken sarılın, en çok sarılmayı özlüyor insan.
Offff çok üzüldüm. Rabbim sabırların en büyüğünü versin size.Sanki ben öldüm, annemi gömdüler