• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi kaybettim

Ya inanamıyorum çok üzüldüm sürekli görüp yorumlarını çok beğendiğim bir üyesin. Başın sağolsun allah rahmet eylesin☹

Bugun yokluğunun 5. Günü,
Elleri ellerimde son nefesini verdi annem,
1.5 yıl önce, ilk teşhis konduğunda içten içe biliyordum böyle biteceğini, ama bir yanım hic kabullenemedi, o yuzden mi boyleyim bilmiyorum, icimdeki acı bir an olsun hafiflemiyor, aldigim nefes cigerimi yakiyor. Sanki ben öldüm, annemi gömdüler, öyle agir ki şimdi onsuz yasamaya calismak, beceremiyorum. Yazamiyorum da.

Bu surecte bana manevi destegini hic esirgemeyen arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum, cevap yazamazsam kusuruma bakmayin, yazacak gücüm yok ama okuyacağım.

Şimdiden dualariniz icin de cok teşekkür ederim. Benim için de sarılın hayattaki annelerinize, ben son 4 aydir agrilarindan dolayi hic sarilamiyordum melegime, kaderimde cansiz bedenine sarilmak varmis. Siz hala kalbi atiyorken sarılın, en çok sarılmayı özlüyor insan.
Başın sağolsun Allah sabır versin. Allah anneciğinin mekanını da cennet eylesin. Annen aslında hep senin yanında bunu sana hep hissettirecek. Onun için dua edeceğim.

Başınız sağ olsun.Ne desek içinizdeki acı sönmeyecek.Sabır...sabır...ve zaman...

Hayatımda en çok korktuğum sey anne babam ölünce nasıl atlatıcam. Rabbim yardım etsin bu haftalar zor günleriniz ama başa gelmiş artık yaşadınız ve bitti geçecek en zorunu atlattınız bundan sonrası daha kolay acınız hafifleyecek zamana bırakın

Bikaç aydır pandemiden dolayı göremiyorum annemi. Babam zaten yok, yazındaki acıyı öyle yüreğimle hissettim ki, şuan hem ağlıyor hem de güzel anneciğine dua ediyorum. Rabbim merhametiyle muamele etsin ve sizi cennette kavuştursun inşallah. Allah sabrını artırsın canım..

Yavrum Allah sabırlar versin. Dayanma gücü versin.
Mekanı cennet olsun

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun anneciğinin
Bazen sinirleniyorum ama onsuz yaşayamayacağımı biliyorum çok çok bağlıyım anneme ara ara ya bişey olursa ona diye ağlarım her gece Allahım benim ömrümden alıp anneme ver diye dua ederim bunu her gece yapıyorum

Bugun yokluğunun 5. Günü,
Elleri ellerimde son nefesini verdi annem,
1.5 yıl önce, ilk teşhis konduğunda içten içe biliyordum böyle biteceğini, ama bir yanım hic kabullenemedi, o yuzden mi boyleyim bilmiyorum, icimdeki acı bir an olsun hafiflemiyor, aldigim nefes cigerimi yakiyor. Sanki ben öldüm, annemi gömdüler, öyle agir ki şimdi onsuz yasamaya calismak, beceremiyorum. Yazamiyorum da.

Bu surecte bana manevi destegini hic esirgemeyen arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum, cevap yazamazsam kusuruma bakmayin, yazacak gücüm yok ama okuyacağım.

Şimdiden dualariniz icin de cok teşekkür ederim. Benim için de sarılın hayattaki annelerinize, ben son 4 aydir agrilarindan dolayi hic sarilamiyordum melegime, kaderimde cansiz bedenine sarilmak varmis. Siz hala kalbi atiyorken sarılın, en çok sarılmayı özlüyor insan.
Allah rahmet etsin.Suan ne desem boş biliyorum ama dua et bol bol rabbim sabir versin

Kuzum Allah rahmet eylesin ,sana ve ailene sabirlar diliyorum...

ben hep vefat eden kisilerin yakinlarina ayni seyi soylerim akil ve beden saglimiz icin (yasadim biliyorum aci buyuk olunca cok zorlaniyorsun) eger duygusal dusunursen icinden cikilamayak hal aliyor sen en zor zamanlarinda yaninda olmussun senden razi olarak vefat ettigi icin cok sanslisin fakat herkesin bu haytta belirli bir suresi var o sure dolunca hepimizin gidecegi yer belli ,kendini salma dualarini eksik etme..ve bilki zaman gectikce acin hafifleyecek .

Anneme 15 senedir sarılmadim biliyormusunuz ?
Ve ölürse vicdan azabindan kahrolacagimi bile bile bile hala sarilamiyorum.
Yazdiklarinizi gozlerim dolu dolu okudum.

Basiniz sagolsun. Bende 21 yaşındayım 1 sene önce kaybettim kanserden. Nasıl dayaniyorum bilmiyorum. Bazen sanki tatile gitti de dönmesini bekliyor gibi hissediyorum. Zor.

Basin sagolsun pelin. Mekani cennet olsun. Sizlere de sabirlar dilerim.

Allah sabır versin pelin- pelin- :( Anneciğinizin mekanı cennet olsun inşaallah:dua:

Back
X