- Konu Sahibi audreywaldorf
-
Psikoloğumun söylediği şey tedavi görse bile işe yaramıycağıdır , internetten bakarsanız bu kişilik bozukluğunun (narşist ) tedavisi olmadığını görürsünüz. Anca hafifler. Bir doktora görünmesi falan diyorsunuz ama çok zor istemiyor kendini mükemmel bizi kötü görüyor. Babamı kaybetmek üzereyim,çıldırıcak adam . Yanımda konuşmadığı söylemediği şey kalmadı ( cinsel hayatları olsun ) benimde psikolojim artık altüst oldu tahammül edemiyorum , bugün bardağı taşıran son nokta oldu. :2:
Yıllarım böyle geçicek şimdiden buna alışmam lazım ,doktorum haklı.
Annem ve babam boşansa iyi olur ama annem o zaman bile rahat bırakmaz.
Ben artık babamı düşünmektende yoruldum o üzülmesin diye mutluymuş gbi gözüküyorum ama ders bile çalışamıyorum , adapte olamıyorum.
Allah düşmanımın başına vermesin böyle bi anne. O kadar yani. Sarılıyorum , öpüyorum ittiriyo o
Ablalarım eğer böyle sorunlarınız varsa çocuk yapmayın derim size.
Hepinizi öpüyorum yardımlarınız için teşekkürler
merhaba tatlım,
tüm yazdıklarını okudum.ben psikolog değilim ama şöyle düşündüm.annen sanırım kendi ailesindede çok sevgi görmemiş bir şekilde yetişmiş ve bir dokunma eksikliği,sevgisini gösterememe problemi var.
ve kesinlikle ciddi rahatsızlığı var.psikolog değil psikiyatrist görmeli bence.şimdi hipnotize yöntemi ile bilinçaltını çıkararak tedavi edilebildiğini duydum hastaların.aslında temelinde ne yattığını öğrenebilirsiniz böylece.ayrıca şu aklıma geliyor seni hayatında ki mutluluğunu engelleyen neden bir tehdit olarak görüyor?bana hiç nasıl tanılıp,evlendiklerini sordunmu? acaba annen geçmişte başka birini seviyordu ve bir farklı bir durum gelişmiş olup babanla evlenmiş olabilirmi? bu nedenden dolayı sanki hayatına kızgın gibi.size değil bence hayata kızgın.umarım incitecek bir şey söylememişimdir.ama birilerine danışıp bir psikoloji ile ile ilgili kitap alarak kendini oradan geliştirebilirsin Tülay Kök dye biri varhipnotize yöntemi ile sorunları ele alıyor ve sanırım ödüllü bir dr.kendisisine ulaşabilirsin belkide
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?