Annemi ozledim, babami ozledim, evimi ozledim...

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
Ben bekar gunlerimi ozledim...
odami ozledim,kardesimi, evimi ,annemin duzenini,babamin isten gelisini,sehrimi,arkadaslarimi...
ben gecmisimi ozledim..
3.5 yildir evliyim; guzel yuvami kurdum,sorunlar atlattim ama simdiyi istemiyorum onceki yillarimi istiyorum... Ama yapcak birsey yok artik bunu bildikce yikasim geliyo bu yasami

boyle hissetmenize sebebiyet veren seyler nedir? duygu-dusuncelerinizi acarsaniz belki bir telaki yapailiriz.

Önceki konumun ustune cuk diye oturdu

Eşinizle falan probleminiz mi var neden böyle hissediyorsunuz? 3,5 yılda alışmanız lazımdı aslında.

Ben de eski gürlerimi özlüyorum

Bendr nadil ozluyorum surekli ruyalarima giriyo sehir degistirdim bende burda kimse yok kv lerden baska memleketten en gicik oldugum pattonumu bile ruyamda goruyorum sen dusun artik halimiii

ah be bacim yarami destin. bende alti aylik evliyim eski hayatimi coooook ozledim babami annemi kardesimi evimi odami cok ozledim keske o gunlere geri donebilsem neler neler vermezdim. bende daha simdiki evimi benimsryemedim. iki gun sonra annemlere gidiyorum o kadar cok mutluyumki cook ozledim hepsini

Canlar tabiki herkes evini eski hayatını özler ama kendimize ait yuve kurmuşuz içinde sevdiklerinizle ömğr süeceğiz inşallah saglıkla huzurla, oyüzden kendinize gaz vermeyin. Bu vesveselerle olur olmaz, eşlere yüklrnip kavga çıkatıyotuz aman dikkat. Sakin olun
Yuvanızı eşinizi sevinki sıcacık olsun.

Gurbettemisin canım o çok zor bende 3 senelik evliyim bende çok özlüyorum özgürlük bi başkaydı ailemle evim arası arabayla 5 dk ama yinede olmuyo özlüyosun eski günleri

Gelip sana sarılmak istedim aynı düşünceler, aynı duygular... Kendimi kocaman bir çukura düşüyormuş gibi hissediyorum. Güçsüzüm, yorgunum, kırgınım. Bir çıkış yolu bulamıyorum. Hoş o kadar ümitsizim ki zaten aramıyorum da.

İstediğin zaman ailenin yanına gidemiyor musun? Ailen gelemiyor mu mesela. Eğer durum böyleyse çok zor.Allah sabır versin:-(

Ben evli değilim henüz ama bir ilişkim var ve evliliğe doğru gidiyor böyle diyince korktum açıkçası

Ben evli değilim ve halâ baba evindeyim fakat bende geçmişteki bazı şeyleri özlüyorum...Ama ne yazık ki o günlerin bir daha geri gelmeyeceğini kabul ediyorum...Belkide ilerde de bu günleri özleyeceğimi düşünüyorum...

Ay nasil ozlenir su baba evi aklima bile gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…