Annemi ozledim, babami ozledim, evimi ozledim...

Ay yapmayin ya.. Insanin kendi evi gibisi varmi.ailemi evimi elbet ozlerim.ama oraya gidince kendi evimi ozluyorum..3 yillik evliyim ilk aylardan beri boyle ki aile baglarim cok gucludur

Annemin yanındayım şuan. 5 ay olmuştu gormeyeli. Anne elinden yenen pilav bile bir başla tatlı valla. Ne olursa olsun..

Gribim, görüyor burnum tıkalı. Bir baktım önüme limonlu çay ilaç getirdi. Bitirmeden sütüm, pastam geldi. Peçetemi ne yaptım derken yenisini koştu getirdi. Yaş 61, bu kadın hep böyle evlat diye kendini paralar. Insani anneciginden başka kim böyle düşünür böyle güzel bakar?

Biz de koca diye aşk diye kmlerce uzaklara gittik b.k varmış gibi.
Hasta olsa bir çorba pişirecek kadar bile faydam yok ona.

Ahh kafa ahh! Şimdiki aklım olaydı...

Konuyu hortlatayım mı :) Anneme babama kurban olayım. 8 aylık evliyim, hiçbir şey eskisi gibi değil. Gül gibi soldum resmen..

bende bende cok özluyorum her fırssatt ana kucagı babam evime gidip kalıyorum ama doyamıyorum doymuyorum kaldıkça daha çok kalmak istıyorum...oysa evimi eşimi sevıyorum ama alışamadım o ilçeye

Demekki evlilige evli olmaya hazir degilmissiniz demekki dogru zaman degilmis belkide dogru kizi bile degilmis. Yetiskin evlenmis kendi ailesini yuvasini kurmus bir kadinin aklina gelecek dusunecegi seyler degil cunku bunlar.
Bildigimiz pismanlik mutsuzluk yani yasiniz kac bilmiyorum ama odami kardesimi aksam babamin isten gelisini ozluyorum diye en son esimin 7 yasindaki yegeninin agzindan duymustum.
Evlilige yada yasadiginiz sehre alisamamis olabilirsiniz ama su yazdiklariniz cok tuhaf bence. Hani her insan biraz bazen duygusal nostaljik olur ahh cocukluk yillarimiz falan der ama sizinki bana tuhaf geldi.
Demekki ne esinizle ne esinizle iliskinizde bir butun olusturmuyorsunuz insanin ailesini ozlemesi normal ama evi esini evliligi 3.5 senede benimseyememis olmak hic normal degil.

Insan bir kere zaten yetiskin ve belli bir olgunluga ulasinca geri anne babasiyla yasadigi ve surekli cocuk rolunu oynadigi evinde pek rahat edemiyor. Yineliyorum bence olgunluk ve yas meselesi.

mutlu olsaydın böyle düşünmezdin demekki mutsuzsun evliliğinde...bende düşünüyorum bazen ama evlenmeden küçücükken çıktım evden...bende yaş takıntısı var ondan yaşlanıyorum diye yani

Bende 3bcuk yıllık evliyim eski yılları özlüyorum ama.benimki değişik ben Lise yıllarımı arkadaslarimi her yaz izmire giderdim oranın kokusunu ck.özledim onun dışında evime ck.alıştım çok bağlıym ailemin evine gidince sanki o evdr hiç yaşamamış gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…