Gözün aydinnbu aralar gidemiyorum bebek tedavisi goruyorum annemler de calistigi icin gelemiyolar yarin kardesim geliyo ama :)
Ne guzel bende ozlemek isterdimmkorkunun ecele faydasi yok :) umarim guzel bi yuvan olur yoksa gecmis herturlu ozlenir
Ne guzel bende ozlemek isterdimonlar benim canim..uzakta herdaim arkamda duran bi babam ve beni bekleyen bi annem var ozlenmezmi
Aaaa olur mu sevdigimiz adamla evlenip beraber uyuyacaktim surekli gorecektik aksam o gelmeye yemek yapacaktik bol bol gezecektik hersey cooook guzel olacakti dahada bi serbest olcaktik dusunsene kendi evimiz olacakti :):):) baba ocagina ana kucagina kurban olayim yaaa:)O zaman ne diye mok varmış gibi evlenicem diye tutturduk da evlendik
Evliliğin ilk 6 ayı dram derim soran arkadaşlarıma
Ama 3,5 yıl olmuş artık alışman lazımdı
Senin başka bi sebebin vardır
Bi de gurbette filan mısın ? Özlediysen git gör gel
Ele karışmak zordur evetya problem degil de anne babanin seni dusundugu kadar kimse dusunmuyo... su isi yapmazsam amaaan annem surat asar diyemiyodum ayy cok degisik seyler
Bende çok ama çok özledim ;(( nasıl zor şu gurbetlik çeken bilir çeken bilir.. uzaklardan evlenmeyin kızlarBen bekar gunlerimi ozledim...
odami ozledim,kardesimi, evimi ,annemin duzenini,babamin isten gelisini,sehrimi,arkadaslarimi...
ben gecmisimi ozledim..
3.5 yildir evliyim; guzel yuvami kurdum,sorunlar atlattim ama simdiyi istemiyorum onceki yillarimi istiyorum... Ama yapcak birsey yok artik bunu bildikce yikasim geliyo bu yasami
Siz daha genç olmayı özlemişsiniz.buraya alistim cevrem de var ama yetistigim yerdeki arkadasliklar gibi degil.. evim cok sicak problemim yok annemin duzeninden giderim :) ailemi 6 ay once gordum onun ozlemi muhtemelen annem calistigi icin pek gelemiyo.. baba evinde anamin kucaginda daha huzurluymusum hayat telasesi yokmus bu kadar sorumluluk yokmus...
Ben bekar gunlerimi ozledim...
odami ozledim,kardesimi, evimi ,annemin duzenini,babamin isten gelisini,sehrimi,arkadaslarimi...
ben gecmisimi ozledim..
3.5 yildir evliyim; guzel yuvami kurdum,sorunlar atlattim ama simdiyi istemiyorum onceki yillarimi istiyorum... Ama yapcak birsey yok artik bunu bildikce yikasim geliyo bu yasami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?