Annemi ozledim, babami ozledim, evimi ozledim...

Evliliğin ilk 6 ayı dram derim soran arkadaşlarıma
Ama 3,5 yıl olmuş artık alışman lazımdı
Senin başka bi sebebin vardır
Bi de gurbette filan mısın ? Özlediysen git gör gel

Evli değilim 25 yaşımdayım uzun süren bi ilişkim var ama evliliği hiç düşünmüyorum. En güzel zamanınım bu zamanlar olduğunu düşünüyorum. Evliliğe insanlar nasıl toz pembe bakıyor bu kadar ben anlamadım. Cesaret işi sorumluluk işi. Aşk sevgi herşeye yetmiyo, aynı eve girmek bence bambaşka bişey. Acele etmeyin kızlar bu kadar ya. Evlilik mutlu son değil. Şu zamanların tadını çıkarın

Ben de evlenirsem özleyeceğim büyük ihtimalle. Ozlenmez mi ya? Huzurlu, mutlu, bir elim yağda bir elim balda. Evin sorumluluğu bende değil. Hala anne saçımı kurut baba üstümü ört diye simarabiliyorum. İstediğimde çıkıp istediğimde giriyorum. Ay yok evlenmeyecegim ben.

Ailesinden başka şehirde yaşayan bütün arkadaşlar anlar bu duyguyu, bugün pazar, yemek yapmak öyle zor geldi ki, Canım da inanılmaz ev yemeği istiyor , annemin yemeğini, onlarla Sohbet etmeyi, kızımın onlarla oynamasını istiyorum, sadece yanlarında olayım başka hiçbir şey bunun yerini alamaz Allah ım sağlık, uzun ömür versin yine güzel günlerde görüşürüz en önemlisi o biliyorum

İnsanoğlu elde ettiklerinin nankörü, edemediklerinin delisidir.

ilk bir hafta zor geldi evliligin farklı sehire geldigim icin ama 4 ay oldu alıstım baba evine gittimmi evimi ozluyorum ama es ile ilgili sorun varsa evde huzursuzluk varsa bekar hayatını baba evini ozlemek normal

Yeniden büyüt beni anne büyümek evlenmek hiçte öyle güzel değilmiş canım çok yanıyo anne gel sar beni bağrına konunu alayım nolur anne koynunda uyut beni yaşamak çok zor

direk baba evinden evlenenlerde bu duygu ister istemez oluyordur. çok kendinizi sıkmayın.

ama şunu bilin ki, baba evinde olsaydınız da o gençliğinizdeki rahatı yaşamayacaktınız.

aslında bu hissettiğiniz yaşlanmanın getirisi olan sorumluluk, yoksa baba evi koca evi ayrımı değil.

baba evinden ayrıldıktan sonra 7-8 yıl tek başıma ya da ev arkadaşlarımla yaşadım. hayatımın tüm sorumluluğu bendeydi, beni baya geliştirdi, hatta o kadar hayatla haşır neşirdim ki, eskiyi özlemeye fırsatım olmaıd.
evlendikten sonra da biliyordum ki, eşim artık benim can yoldaşım, onca yıl tek başıma üstlendiğim sorumlulukta bana yardımcı olacak.

siz de lütfen bunu böyle düşünün.

şimdiki hayatim daha guzel .. geçmişim zorluklara kötü anilarla dolu..

O zaman ne diye mok varmış gibi evlenicem diye tutturduk da evlendik
Aaaa olur mu sevdigimiz adamla evlenip beraber uyuyacaktim surekli gorecektik aksam o gelmeye yemek yapacaktik bol bol gezecektik hersey cooook guzel olacakti dahada bi serbest olcaktik dusunsene kendi evimiz olacakti :):):) baba ocagina ana kucagina kurban olayim yaaa:)

Evliliğin ilk 6 ayı dram derim soran arkadaşlarıma
Ama 3,5 yıl olmuş artık alışman lazımdı
Senin başka bi sebebin vardır
Bi de gurbette filan mısın ? Özlediysen git gör gel

ya problem degil de anne babanin seni dusundugu kadar kimse dusunmuyo... su isi yapmazsam amaaan annem surat asar diyemiyodum ayy cok degisik seyler

ya problem degil de anne babanin seni dusundugu kadar kimse dusunmuyo... su isi yapmazsam amaaan annem surat asar diyemiyodum ayy cok degisik seyler
Ele karışmak zordur evet
Öyle işten okuldan gelip oh mis sıcacık yemekle seni bekleyen annen yoktur, ona burun kıvırıp ay şu da yok mu dediğini hatırlar pişman olursun
Ama iş işten geçmiştir
Bi de eşine fazla yüz verme, otel mi orası biraz da o el atsın işlere

Bende çok ama çok özledim ;(( nasıl zor şu gurbetlik çeken bilir çeken bilir.. uzaklardan evlenmeyin kızlar

Siz daha genç olmayı özlemişsiniz.

Her şeyin daha sıcak, daha samimi oldugu, hayatın daha toz pembe göründügü, omuzlardaki yükün pamuk helva agırlıgında oldugu zamanları ve tatlı telaşları özlemişsiniz.

Hayat ciddileşiyo tabi zamanla. Sevdiklerinden uzakta olmak zor, sorumluluklar daha agır...

Sanırım her yaşın bi güzelliği var şeklinde bakmak lazım. Yani büyüme sancıları sadece çocuklukta, ergenlikte yaşanmıyo bi ömür devam ediyo. Siz de fark etmeden büyüyüp olgunlaşıyosunuz şu an. Sancılara değil güzelliklere odaklanın.

bende bazen öyle hissediyorum bende 4 buçuk yıllık evliyim odami çok özledim keşke geri dönüş olsa diyorum bazen..
bazen rüya olsun bu lütfen eski günlerime doneyim diyorum..
Üstelik evlendim ev aldım dayayıp döşenen evim var herseyi zevkime göre. .
hala da odami arıyorum ..sinirli babamı umursamaz anam ı.. dostlarımı . . burda yapayalnizim eşimden başka kimsem yok. .
ha bide şu var ailemin yanına gidince hiç bir şey eskisi gibi değil..evime dönmek istiyorum.. evlendikten sonra kendimi misafir gibi hissediyorum baba evinde. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…