Annemi ozledim, babami ozledim, evimi ozledim...

Ben özlemedim ya :/
Annemin sağlıklı olduğu günleri bile özlemedim. Eşimle ilk Evlendiğimiz günleri de özlemedim. Anı yaşıyorum galiba. Geçmişe özlem geleceğe umut besleyerek yaşarsak şu anı kaçırabiliriz.

Ben evli degilim ama bende gecmisi ozluyorum. Bu evlilik meselesi degil gecmisin daha huzyrlu mutluysa onu ozluyorsun bence..
3yil oldu memleketime doneli.
Ben de tek yasadigim yillari o sehri tek basima kurdugum duzeni ozluyorum.. her hafta bir kac defa ruyamda kendimi o sehirde ordaki tanidiklarimla göruyorum..
Suan mutsuzum orda mutluydum geri dondugumde o sicakligi o mutlulugu bulmak konusunda emin olmasamda orayi biraktigim gibi hatirliyorum..

Yüksek tüksek tepelereee ev kurmasııııınlar türküsü aklıma geldi.
Benim de.

Yüksek yüksek tepeeeleree ev kurmasınlaar
Aşrı aşrı memleketee kız vermesinleeer
Annesinin bitanesini hor görmesinleer
Uçan da kuşlara maluum olsun ben annemi özleediim
Hem annemi hem babamı ben köyümü özlediiim

Kaç senenliktir kim bilir bu türkü, gecmisten günümüze pek bi şey degişmiyo demek ki.

Konu sahibesi ailenizden farklı bi şehirdesiniz diye tahmin ediyorum. Yeni şehirde sosyal hayatınız nasıl, yani arkadaş çevreniz, eşinizin ailesi yakınınızdaysa onlarla ilişkileriniz ne alemde?

Evi benimsemek için bi seyler yaptınız mı bu 3.5 yılda? Mesela eski hayatınızdan anılar getirebilirsiniz, yani anne-baba-kardesinizle bi fotograf, salonda üstünüze örtüp oturdugunuz bi battaniye. Yani eski evinizin kokusunu, sıcaklıgını yenisine taşıyacak kücük ama anlamlı seyler. A bi de sık sık birilerini agırlamanın iyi geldigini okumustum bi yerde, ev sahibi hissi oraya daha ait hissetmenizi sağlıyormus sanırım.

Evlenmeden önce hiç ailenizden ayrı yaşadınız mı yurt vs. dolayısıyla?

A bi de ailenizi yılda kaç kere görüyosunuz?

Ve her seyden önemlisi aslında mutlulugu ve sevdiklerinle bir arada olmayı özlüyo olabilir misiniz? Yani eksik olan mutluluk mu yeni yasantınızda, yalnız hissetmekten mi muzdaripsiniz?

Kizlar ben bekarim baba evinden sesleniyorum ozlenecek bi sey yok.

İnsanoglu fitrat geregi eskiye özlem elinde olmayana ozlem duyar. Önemli olan kaptirmamak kendini. Hem baba evinde özgürlük yok ya sevdigin adamdan ayri uyuyosun istediğin gibi gezemiyisun. Annemle gunlere gittgim su zamanlarj ozlemeyecegime eminim.

25 yasindayim valla evlenim bi bebisim olsun mis kokusuyla uyuyayim onun istiyorum bence elinizdekinin kiymetini bilin isteyip de evlenemeyen bi suru kiz var burada

Eşinizle falan probleminiz mi var neden böyle hissediyorsunuz? 3,5 yılda alışmanız lazımdı aslında.

yoo problemimiz yok dedim ya guzel bi yuva kurduk.. ama herseyin 4 4 luk gitmedigi zamanlar oluyo tabi .... burayada alistim gibi fakat son zamanlarda hep aklimda bu dusunce

buraya alistim cevrem de var ama yetistigim yerdeki arkadasliklar gibi degil.. evim cok sicak problemim yok annemin duzeninden giderim :) ailemi 6 ay once gordum onun ozlemi muhtemelen annem calistigi icin pek gelemiyo.. baba evinde anamin kucaginda daha huzurluymusum hayat telasesi yokmus bu kadar sorumluluk yokmus...

evlen de tekrar goruselim :) sevdigin adamla uyuyosun iyi hos ama arkani donup agladigin zamanlarda oluyo ... o kadar toz pembe degil yani

Bendr nadil ozluyorum surekli ruyalarima giriyo sehir degistirdim bende burda kimse yok kv lerden baska memleketten en gicik oldugum pattonumu bile ruyamda goruyorum sen dusun artik halimiii

ay evet hergun sikayet ettigim patronumu ozler oldum

oyy senin tam burnun da tuten zamanlarmis... darisi basima bende gitcem ins

:) ruhu bile duymaz bunlari hissettigimin bu tarz seyler soyledigim de sinirlenir gibi oluyo aman yansitmam hic ona

aramiyorum derken kusmusunuz ailenle

İstediğin zaman ailenin yanına gidemiyor musun? Ailen gelemiyor mu mesela. Eğer durum böyleyse çok zor.Allah sabır versin:-(

bu aralar gidemiyorum bebek tedavisi goruyorum annemler de calistigi icin gelemiyolar yarin kardesim geliyo ama :)

21 yasindayim tum arkadaslarim evlendi. Keske bu yazdiginizi okusalar cunku hepsi "oh be kendi evim olucak" modundalar...

Çocuklarım olmasına rağmen iki üç güne bir oturur o günlerimi hatırlar ağlarım ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…