Annemi özledim ...

Dlkysn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
953
1.794
28
Annemi özledim babamı özledim çocukluğumu onların sahip çıkışını özledim

Annem babam yakın ama çok uzak bugün bir video izledim ağlayarak babamı özledim çok uzun zaman oldu görmeyeli aradım alo dediğim gibi eleştiri anlamıyorlar ki büyüdük ama onların çocuğuyuz yine keşke sevgi görseydim biraz

Annem babam yakın ama çok uzak bugün bir video izledim ağlayarak babamı özledim çok uzun zaman oldu görmeyeli aradım alo dediğim gibi eleştiri anlamıyorlar ki büyüdük ama onların çocuğuyuz yine keşke sevgi görseydim biraz
Olsun sen yinede pes etme ara birgün çok pişman olursun

Ckarlar ama yuvam yıkılsın istemezler
Kim isterki yıkılsın yuvan allah eşinle çok mutlu etsin bazen annem olsaydı bir sıkıntım olduğunda keşke gidip sorabilseydim diyorum. Ama yok emin ol cevredeki fikirler çoğunluğu fitne

Sahip çıkmalarına ihtiyacım yok da, şu yaşıma geldim, hala en çok sabah hafif ıslattığı saçlarımı tarayıp, örüşünü özlerim. Bir de çok şarkı söylerdi annem. O mutfaktayken evin içi fırından taze çıkmış poğaça kokusu ve şarkılarıyla dolardı. Anne özlenmez mi ya. Havadan mı ne, yağmura bakıp bakıp iç çekesim var bugün, açmayın böyle konular. :KK67:

Sahip çıkmalarına ihtiyacım yok da, şu yaşıma geldim, hala en çok sabah hafif ıslattığı saçlarımı tarayıp, örüşünü özlerim. Bir de çok şarkı söylerdi annem. O mutfaktayken evin içi fırından taze çıkmış poğaça kokusu ve şarkılarıyla dolardı. Anne özlenmez mi ya. Havadan mı ne, yağmura bakıp bakıp iç çekesim var bugün, açmayın böyle konular. :KK67:
34 yaşıma kadar annem ile yattım belime kadar uzun saçlarımı hep o örerdi ben öremem saçlarımı hergün defalarca koşurduk hatta işten eve gelirken bile kapı zilini çalana kadar bu hayatta en büyük dostumdu onsuz içtiğim kahveyi kahveden saymazdım şimdilerde kahvelerin tadı bile yok

19 sene oldu kaybedeli haftaya ölüm yıl dönümü, ben de yeni anneyim gece yatağımda üşüdüm okuyunca. Ben de özledim annemi.

Hayat ne kadar zor oysa ayakta durmak için binlerce sebeb var hiç yaşanmamış gibi ol ak ne tuaf annemi özledim babamı özledim

bende özledim, üstelik sağlar ama aylardır konuşmuyoruz.

çok isterdim hep destek olmalarını.. çok mutsuzum..

Ben annemi 3 yaşımdayken kaybettim😥 malesef hiç hatırlamıyorum😥 ama çhiç hatırlamama bilmeme me rağmen annemi hayattaki herkesten herşeyden daha çok seviyorum anne kelimesini duyunca burnumun direği sızlıyo resmen...keşke bi yerlerden çıkıp gelse dünyalar benim olurdu... ama malesef işte dilerim Rabbim bizi cennetinde bulusturur böyle dua ediyorum😥😢😭🙏

Back
X