Annemi Sevemiyorum

bekdil1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
5
6
1
25
Bend7 anne olduktan sonra aslında annemin benden ne kadar nefret ettiğini bana ne kadar zarar verdiğini o kadar iyi anladımki ve artık ondan ben nefret ediyorum.
Kısaca anlatmam gerekirse küçücük bir çocukken başladı dayak maceralarım.. Sürekli döverdi beni ellerimi ayaklarımı bağlar döverdi ellerimi sobaya vurmakla tehdit ederdi.. Biraz konuşsam başım ağrıyor diye döverdi başkalarının yanında aşağılardı bazen sokağa atar eve almazdı bunları yaşadığımda 10 13 yaşlarındaydım bulaşık yıkayamıyorum yemek yapamıyorum diye döverdi.. Okula giderdim 1 kuruş para vermezdi kitap alınmadı.. Kendi imkanlarımla okudum para kazanmaya başlayınca dayak faslı bitti psikolojik maddi sömürme başladı yıllarca çalıştım cebimde tek kuruş olmadı evlendim çeyiz bile yapamadım kendi eski yaptıklarını verdi.. Narsist bir an neydi ama şuan şunu anlıyorum tek istediğim annemin beni sevmesiymiş... Ama benim annem bir zalim..
Şimdi aradığında bile nefret ediyorum farkedemediğim kadar kalbimde ona karşı hiç sevgi kalmamış..

Ah ahhh kıyamam... Çocuk size kocaman sarılıyorum Lütfen bu merhametsiz kadınla ilişkinizi sonlandırın. Sadece sizi dünyaya getirdi diye yetişkin sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Allah bildiği gibi yapsın bu çocuklarına şiddetin her türlüsünü uygulayan insanları . İnanın çok üzüldüm . Eğer imkanınız var ise mutlaka bir yardım alın , çocukluk travmaları geçmiyor çünkü

Annenizle neden hala görüşüyorsunuz? Onu gordükçe sesini duydukca kalbiniz daha cok acıyacak. Sırf anne diye ondan kopamamazlık yapmayın minicik cocuga bu zulmü yapan bori haketmiyor bu merhameti

Dayak ne demek ya, anneyse anneliğini bilsin eğer herşey anlattığınız gibiyse bırak aramayı benden uzak cehenneme direk ol derim

Seni o kadar iyi anliyorumki. Hic bosuna ona icimi dökücem, bana yasattiklarinin bende actigi yaralari anlaticam - oda anlayacak, özür dileyecek diye hırpalama kendini. Ben denedim ve yüzüme boş boş bakıp, “unuttum ben” dedi. Sonra ben hiddetlendim, verdiği cevap “nasıl evlatsınız, bizde dayak yedik ama hesap sormadık” oldu. Şu anda hamileyim, yapmacık yapmacık gelip karnıma dokunup konuşması anında bana müthiş sinir basıyor. Reddedip karnımı kaçırdım, bana “o beneğin sevgiye ihtiyacı var” dedi. Ben şok. Ne zaman öğrendin dedim. Sıfır tepki.
Zarardan başka faydası yok. Belim tutuldu üç gündür, yemek bile yapmadı. Belimi tuta tuta kendim yaptım. Dün hazır çorba yapmış , yeter daha napim dedi. Bebeyimin cinsiyeti belli değil, oğluşum der her seferinde.
Yani anlican bunların beyinlerinde bir sorun var bence. Başka türlü ifade edemiyorum. Yazarken bile hiddetlendim şu anda. Bizde köle gibi bişi oluvermişiz. İrtibatı bile kesemiyoruz, içimiz cız ediyor

İşte bunlar hep bizim toplumda “aile kutsaldır, annelik şöyledir böyledir” cart curt edebiyatının sonuçları. Hayır arkadaşım aile de annelik de kutsal falan değildir. Sizin yaşadığınız tarz hikayelerin nicesi ve hatta daha fazlasını sosyal hizmetlerdeyken duyuyordum. Nefret bile etmeyin tüm bağları koparın yabancı olun ona karşı. Nefrette bir duygudur çok güçlü bir duygu hem de. O tarz duygularla beyninizi ruhunuzu meşgul etmeyin tüm enerjjinizi çocuğa verin

Peki baban yada kardeslerin?
Şiddet pıskolojık baskı pıskolojık şiddet sırf anne oldugu için kendinde hak bulan bu kadınlardan bende nefret ediyorum.
Küçücük savunmasız çocukların kırılan kalpleri .
Her çocuk çocukluğunu yasamalı .
İşte o yüzden devlet çocukları korumalı diyoruz .
Şiddet gören çocukların gidecegi bir yer olmalı

Sevmemekte haklısın sil geç bir daha görüşme derim ne güzel evlenmişsin bebeğin olacak ona odaklan

kardeşlerin var mı onlara karşı nasıl?
Herkes anne olmamalı.. çocuk yapmasaymış bu kadar zor geldiyse ama bence psikolojik hasta bir kadın..

Kardeşlerime karşı çok iyi hatta bana ne der dayak yemeseydin böyle zeki olamazdın der nasıl bir bahane nasıl bir arkasına sığınma babam genel izleyici gibi asla karışmaz çok şükür ayrı yerdeyim annelerin sevemediğim kız çocukları anne olunca içi kanaya kanaya evladını canından çok seviyormuş bunu anladım o ne kadar kötü bir an neyse ben o kadar iyi bir anne olacağım İnşallah çok sağolun bu kadar insanın yazması bile rahatlattı

Maalesef görmedikleri sevgisizliğin acısını bizlerden çıkardılar ama tamir olmuyor bazen biz bu kısır döngüyü kıracağız sevgi dolu çocuklar kızlar yetiştireceğiz İnşallah

Çok teşekkür ederim

Offf güzel kardeşim,yaşadıklarına çok üzüldüm, o yaştaki bir çocuk nasıl iş,yemek yapacakmış...inşallah sen iyi bir anne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…