Maalesef paylaşmaya açık biri değil paylaşmaya çalışsamda bir şekilde haklı çıkarabiliyor ağlamalarla duygu sömürüsüyle merhametime oynayarakBunları onunla paylaştınız mı? İçinizdekileri dökün rahatlarsınız.
Ah ahhh kıyamam... Çocuk size kocaman sarılıyorumBend7 anne olduktan sonra aslında annemin benden ne kadar nefret ettiğini bana ne kadar zarar verdiğini o kadar iyi anladımki ve artık ondan ben nefret ediyorum.
Kısaca anlatmam gerekirse küçücük bir çocukken başladı dayak maceralarım.. Sürekli döverdi beni ellerimi ayaklarımı bağlar döverdi ellerimi sobaya vurmakla tehdit ederdi.. Biraz konuşsam başım ağrıyor diye döverdi başkalarının yanında aşağılardı bazen sokağa atar eve almazdı bunları yaşadığımda 10 13 yaşlarındaydım bulaşık yıkayamıyorum yemek yapamıyorum diye döverdi.. Okula giderdim 1 kuruş para vermezdi kitap alınmadı.. Kendi imkanlarımla okudum para kazanmaya başlayınca dayak faslı bitti psikolojik maddi sömürme başladı yıllarca çalıştım cebimde tek kuruş olmadı evlendim çeyiz bile yapamadım kendi eski yaptıklarını verdi.. Narsist bir an neydi ama şuan şunu anlıyorum tek istediğim annemin beni sevmesiymiş... Ama benim annem bir zalim..
Şimdi aradığında bile nefret ediyorum farkedemediğim kadar kalbimde ona karşı hiç sevgi kalmamış..
Maalesef görmedikleri sevgisizliğin acısını bizlerden çıkardılar ama tamir olmuyor bazen biz bu kısır döngüyü kıracağız sevgi dolu çocuklar kızlar yetiştireceğiz İnşallahSeni o kadar iyi anliyorumki. Hic bosuna ona icimi dökücem, bana yasattiklarinin bende actigi yaralari anlaticam - oda anlayacak, özür dileyecek diye hırpalama kendini. Ben denedim ve yüzüme boş boş bakıp, “unuttum ben” dedi. Sonra ben hiddetlendim, verdiği cevap “nasıl evlatsınız, bizde dayak yedik ama hesap sormadık” oldu. Şu anda hamileyim, yapmacık yapmacık gelip karnıma dokunup konuşması anında bana müthiş sinir basıyor. Reddedip karnımı kaçırdım, bana “o beneğin sevgiye ihtiyacı var” dedi. Ben şok. Ne zaman öğrendin dedim. Sıfır tepki.
Zarardan başka faydası yok. Belim tutuldu üç gündür, yemek bile yapmadı. Belimi tuta tuta kendim yaptım. Dün hazır çorba yapmış , yeter daha napim dedi. Bebeyimin cinsiyeti belli değil, oğluşum der her seferinde.
Yani anlican bunların beyinlerinde bir sorun var bence. Başka türlü ifade edemiyorum. Yazarken bile hiddetlendim şu anda. Bizde köle gibi bişi oluvermişiz. İrtibatı bile kesemiyoruz, içimiz cız ediyor
Çok teşekkür ederimAh ahhh kıyamam... Çocuk size kocaman sarılıyorumLütfen bu merhametsiz kadınla ilişkinizi sonlandırın. Sadece sizi dünyaya getirdi diye yetişkin sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Allah bildiği gibi yapsın bu çocuklarına şiddetin her türlüsünü uygulayan insanları . İnanın çok üzüldüm . Eğer imkanınız var ise mutlaka bir yardım alın , çocukluk travmaları geçmiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?